היי, שאלה

OneUnknown

New member
היי, שאלה ../images/Emo13.gif

לי ולחברה יש שנתיים בעוד כמה ימים, לפני כמה חודשים יצא לנו להתנסות במן טיול רכיבה קצר (שיירת סוסים, לא קשורים אחד לשני או משו אבל לא שטח פתוח. פשוט מסלול) והיא מאוד אהבה את הרעיון. השאלה שלי היא זו; יש מקומות שאתם ממליצים עליהם למתחילים? ומה עדיף, רכיבה חופשית במקום סגור או מסלול מוגדר מראש? ככה או ככה, אני אשמח *מאוד* להמלצות על חוות טובות. תודה

OneUnknown

New member
(כמה שיותר קרוב למודיעין/ראשון)

(that is בתוספת להודעה למעלה
)

ver ver

New member
../images/Emo177.gif

חוות אביב בבן שמן... גם אינגליש וגם ווסטרן...

ver ver

New member
יאפ

אני חושבת שזה משהו בסביבות 10 דקות אולי קצת יותר ממודיעין... מומלץ בחום

אזור המרכז.. ממ

נצר סירני-חוות נועם רמת גן (צמוד לספארי)-חוות הפארק תלמי מנשה כולן חוות אינגליש חוץ מנצר שיש בה גם ווסטרן אינגליש זאת רכיבה של קפיצות ודראסג' (רכיבה אומנותית) כשבהתחלה כמובן מתחילים מהבסיס ווסטרן זה עוד סגנון רכיבה שגם כמובן מתחילים מהבסיס ואז מתפתחים למקומות שונים אם ממש משקיעים..

OneUnknown

New member
אפשר בבקשה קצת הרחבה על ההבדלים?

בין וסטרן לאינגליש? למה כל אחד מהם מתייחס? (הבנתי ששניהם יכולים להתאים למתחילים)

פפוניטה

New member
ההבדל

באינגליש אתה לומד כמו בווסטרן בהתחלה-מקצבים (הליכה, ג'וג, טרור, ולופ=קנטר. באינגליש- אתה ממש ולומד קפיצות, אתה בטח יודע על איזה קפיצות אני מדברת. בווסטן- אתה לומד דברים אחרים. למשל: מכשולי שדה, ריינינג=רכיבת סגנון, פלז'ר- תצוגת שליטה, ולאחר הרבה שנים-בקר (עבודה עם פרות)....אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול!

stary1

New member
../images/Emo55.gifתיקון קטן

קודם כל קאנטר ולופ הם מקצבים שונים. ושנית כל..לא כל רוכב אינגליש בוחר ללמוד קפיצות..יש כאלו שבוחרים במסלול הדרסאז' למשל

Saint Marko

New member
יש אם אני לא טועה בכפר רות

חוות ווסטארן... שאר חוות האינגליש הן קצת רחוקות האמת.. (חצי שעה נסיעה)

פפוניטה

New member
יש לי רעיון

תראה בחווה שלי לא עושים טיולים סתם ככה ביער שלנו, בגלל שאין לאנשים ניסיון. אבל אני יכולה להמליץ לך על שלוש חוות, שבאחת מהן אני הייתי בטיול. *בית אורן-הייתי! נחמד לאללה..... *רעננה-נשמע נחמד *כרם מהרל-טיולי שקיעה ועוד!

למעלה