היי, שאלה לגבי רכישת NX

LizzieFairy

New member
היי, שאלה לגבי רכישת NX

היי, אני לא כל כך חדשה כאן (לא מוצאת את פרטי ההתחברות הקודמים שלי, ניסיתי לשחזר את הססמא לתפוז ולא הולך לי :( )

לפני כשנה רכשתי NX די בקלות דרך האתר של נקסון, היום ממש קשה, האופציה היחידה שיש זה WEBMONEY והאמת שזה נראה די מפחיד וגם מסובך, לפני כמה חודשים יכולתי להשתמש באופציה של כרטיס האשראי שהיה זמין באתר, משום מה כעת זה מביא אותי לERROR 51.

אנא מכם, אשמח לעזרתכם איך אתם קונים NX, אני חייבת להחיות את החיה ולקנות לה מגנטים.

המון תודה וחג שמח,

ליז.

היי ליז

ניסיתי לבדוק את האופציה של וובמאני ולי לפחות יש אפשרות לשלם בדרך הזו. אין לי ארור 51.

ומצטערת שאני מנצלת את השרשור שלך, אבל גם לי יש שאלה בנושא-
פיי ביי קאש עדיין עובדים עם נקסון? כלומר, עדיין אפשר להשיג NX דרכם? כי שמתי לב שהם שוב ברשימת האופציות לקנייה של NX באתר של נקסון, וכשנכנסתי לפיי ביי קאש ראיתי שמייפל סטורי נמצא ברשימת המשחקים שאפשר להשיג קאש בשבילם-דרך פיי ביי קאש.

אוי לא הבנתי נכון את השאלה שלך...

מצטערת.

בכ"א, נקסון די חסמו אותנו מהכל. ידיד שלי אמר לי שאפשר דרך פייפאל או משהו אבל אני לא בטוחה, ופיי ביי קאש הייתה לדעתי דרך טובה אבל נקסון הפסיקו לעבוד איתם או משהו כזה. אבל עכשיו אני רואה שוב את האופציה של פיי ביי קאש שם, אז אני לא בטוחה...

LizzieFairy

New member
ניסיתי דרך פייפאל, אבל גם זה לא אפשרי

אני מקבלת מייד הודעה שזו דרך מאד לא בטוחה וזה מחזיר אותי לעמוד הראשון

LizzieFairy

New member
לגבי PAY BY CASH

זה גם די מוגבל, הדרך היחידה שמאפשרת רכישה זה עם ה-WEBMONEY, כפי שכתבתי בהודעה הראשונה, אבל זה מפחיד, כי צריך לפתוח חשבון באתר הנ"ל וזה מאד מורכב, להתקין גם איזושהי תוכנה שלהם, בקיצור, נראה מפחיד להתעסק עם זה.

די מתסכל, כי אני באמת לא יודעת מה עושים במקרה שצריך לחדש את החיה והמגנטים.

כן, יצא לי להסתכל קצת באתר של וובמאני

נראה ממש מסורבל ובעייתי...
אני זוכרת שידיד שלי אמר לי שהוא קונה NX עם כרטיס אשראי ובגלל שלי אין אני פשוט יכולה לקנות אשראי נטען מהדואר, ואני כמעט בטוחה שהוא אמר שזה אפשרי דרך פייפאל...

בכ"א, נקסון די הגבילו אותנו מאז ספט' או לפני, אני חושבת. הפעם האחרונה שקניתי NX הייתה ביולי לדעתי, פשוט אי אפשר כבר. האופציה היחידה שאני רואה היא לעשות NX דרך הMTS...אבל לי אין כרטיס אשראי, לבעלי כרטיס אשראי אני בטוחה שהאופציות יותר נרחבות. אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך יותר עם פייפאל! למרות שאני זוכרת שחסמו אותנו...מה עם מאניבוקרס?

LizzieFairy

New member
מאניבוקרס כבר לא מופיעים באתר של נקסון

הזמנתי דרכם באמת לפני שנה וזה היה קל ונוח, עכשיו הם כבר לא מופיעים באפשרויות באתר של נקסון.

השאלה גם מה אפשר למכור דרך ה-MTS ?

הכסף הולך ונגמר לי כי הכל הולך על שיקויים, ממש קשה להתאמן בלי חיה שאוספת את הכסף, פשוט אנטישמים הנקסון האלו.

עם כמה שזה הכי דורש לומר שהם אנטישמים...

וגם אני אומרת עליהם סתם שהם גזענים מגעילים, הם חסמו אופציות תשלום להרבה מדינות...אני מכירה הרבה איטלקים/הולנדים/שוודים שלא באמת יכולים לקנות NX כבר.

ההצעה הכי רווחית שלי למכירות בMTS זה לסקרל חפצים ולמכור.

LizzieFairy

New member
מה שמחזיר אותי לחוסר המסוס :]

מתסכל, אין דרופים של מפלצות שקונים הרבה ב-MTS ?, או אולי אפילו אקנה חנות ב-MAPLE POINTS שמקבלים עכשיו בחשבונות שלא היו פעילים, השאלה, מה כדאי למכור בחנות ?

אם את מעוניינת לספר לי כמה מסוס יש לך,

אני אולי אוכל לעזור לך.

מרצ'ינג בכאוס/מירקל כאוס סקרולס או כפפות 10 אתק זאת דרך די פשוטה לעשות כסף, אם יש לך מספיק. [המחירים, בברה לפחות, נמוכים יחסית כרגע. לא צריך מעל ל100 מיל בשביל להתחיל לעשות מרצ'ינג על כפפות או כאוס סקרולס]

דרך אחרת היא לנצל את המקצועות [אלכימיה, ג'ולס קראפטינג, סמית'ינג וכו'] ולהכין חגורות או עגילים. אין מזה רווח ענקי, תלוי כמובן במה שיוצא לך, אבל התמדה תעזור בד"כ...בסה"כ יכול לצאת לך רווח נחמד ממכירה של הרבה חגורות טובות/עגילים טובים. [עגילים בקושי נמכרים ד"א, אני ממליצה לך לנסות את החגורות, למרות שאני לא בטוחה לגבי הביקוש שלהם גם כן...] בסה"כ זה יכול להיות רווח נחמד. גם קראפטינג של לבבות אנדרואידים זה רווח נחמד, צריך רק למצוא את המתכון להכנת לבבות בשוק ותוכלי להכין כאלו ולמכור כל הזמן [המחיר שלהם לא גבוה, תלוי באתק של הלב, אבל בעיקרון המחיר שלהם לא בשמים...אבל זה רווח נחמד בכ"ז]

דרך נוספת היא PVP- הכנה של חפצי רייזינג סאן. את המתכונים אפשר לקבל ע"י השגת אמבלמים מהPVP, האמבלמים מתקבלים מהנק' שאת מרוויחה בכל קרב. זה קצת מייגע אבל אם יש לך כוח רצון ונחישות את תוכלי להכין חפצים ששווים הרבה מסוס.
[מלבד האמבלמים צריך עוד חפצים להכנה, כמובן...מה שיהיה כתוב לך במתכון שתרצי להכין...אני יודעת שחגורה שווה הרבה. אבל השגת אמבלמים היא הבעיה העיקרית, השאר שולי]

והדבר הכי בסיסי שיש...מכירה של מלא זבל לNPC. זה מה שעשיתי לפני שהיה לי מספיק מסוס למרצ'ינג ולפני שהייתה לי חיה. ממש כשרק פתחתי את הדמות הנוכחית שלי. כל פעם שאת מתאמנת-תאספי בעצמך כל את הזבל שהמפלצות זורקות ותמכרי לNPC...זה רווח קטן אבל בשביל מי שאין לו מסוס זה מעולה.
לי זה היה מעולה פעם בכ"א!

זה כל מה שעולה לי בראש כרגע...אם יהיו לי עוד רעיונות אני אגיד לך!

והנה דוגמה לאיך לעשות מסוס בקלות

אני מסקרלת מלא דברים כרגע וב-3 ימים האחרונים זרקתי בערך 300-400 מיל על כל מיני סקרולים. אז רציתי להרוויח קצת כסף בחזרה.
מלבד המרצ'ינג שאני עושה [לא רואים בחנות אבל יש שם גם כפפות 10 אתק], הוצאתי מהקראפטינג מיול שלי אבנים כי גם ככה אני לא עושה קראפטינג כרגע. וזה נקנה מהר מאוד

אפשר להכין את האבנים האלו בקלות וגם 8.1 מיל זה רווח נחמד.

LizzieFairy

New member
מקצוענית אמיתית

תודה על ההסבר הברור והמושקע.

בעקרון, פתחתי את הדמות שלי בסוף שנת 2007, מזמן כבר יכולתי להיות רמה 200, אבל בגלל כל מיני בעיות (אישיות) פרשתי ובזמן האחרון ממש רציתי לחזור ולהשלים את הכמה רמות שחסרות לי ל-200.

אבל, עם כל הבושה, הכסף שנשארתי איתו זה בקושי 18 מליון מסוס, כך שהרבה מה לעשות אין לי -_-

אני יודעת מי את

לא כתבתי בפורום באותה תקופה אבל לדעתי אני יודעת מי את, הייתה לך קוסמת כלשהיא, לא? אני זוכרת רק שקראתי בפורום והיית ברמה שנחשבה אז לממש ממש ממש גבוהה.

אני ממש ממליצה לך להתחלה לנסות את השיטה עם האבנים. בסה"כ זה יכול להיות רווח נחמד.
אם היית בברה [אני מניחה שלא] הייתי יכולה לפרק לך חפצים מיותרים ולתת לך את האבנים.
אני בד"כ מכינה טבעות [נימבל רינג 2 אאל"ט] ומפרקת אותן-יוצאים מהטבעות אדבנסד קריסטלס ואינטרמידיאייט קריסטלס.

קחי בחשבון את כל מה שהצעתי ותראי מה הכי נוח לך

LizzieFairy

New member
זו אכן אני

ואז לעלות רמות היה מאד קשה וגם מתסכל, לא כמו היו שאפשר להגיע לרמה 200 די בקלות.

הבישופ שלי בברה, פרשתי לפני ה-BB ואני ממש לא מכירה את המייפל אחרי ה-BB, הכל נשמע לי סינית :] (זה רק אומר כמה זמן לא הייתי במשחק).

יכולה לומר שהאכזבה הגדולה שלי היא שפגעו לקוסמים בסקיל הראשי שלהם וחבל, אני חושבת שזו היתה גם אחת הסיבות שלא כל כך רציתי לחזור למייפל, יחד עם כל הקשיים האחרים.

אם ככה אני מוזמנת להוסיף אותי

StarliciousL. אם את חוזרת לשחק אני יכולה לעזור לך במה שתצטרכי.

אני לא הכי מבינה בבישופים, אבל היו כבר כמה פאטצ'ים לחיזוק של הקוסמים, כולל אתמול-קיבלנו סקיל של 30% קריטיקל. והיו כמה שינויים בסקילים, שינויים לטובה.
הסקילים ה'גדולים' שהקוסמים השתמשו בהם פעם כבר ממזמן לא משמשים כסקיל מרכזי, אני נוגעת בבליזארד שלי פעם בהמון זמן. אני לא מבינה הרבה בבישופים אבל אני חושבת שהסקיל ההתקפתי של בישופים הוא איינג'ל ריי.
מאוד מבאס לחזור למשחק אחרי המון זמן ולגלות כמה שינויים ענקיים היו...גם אני לא שיחקתי בערך שנה וחצי-שנתיים וסירבתי לקלוט את כל הקטע של הפוטנציאל וכל החידושים...
אבל אני ממליצה לך לנסות להבין איך לשחק עם הסקילים החדשים ועם השינויים ואולי תהני מזה! מה שכן, קל הרבה יותר לעלות רמות עכשיו מאשר לפני הBB. זה מקל מאוד.
כמו שאמרתי, את מוזמנת להוסיף אותי במשחק ולהיעזר בי.

צ ל י ל 8

New member
זו בדיוק הסיבה שבגללה פרשתי גם אני מהבישופית

שלי בוינדיה

יש לי עכשיו רמה 200 BM שאני מתה עליה.
אוף, באסה שחזרת לברה.
אני מרגישה כ"כ בודדה בוינדיה

למעלה