היי שאלההה

חחחחחחחחחחח

חברים יקרים נכון אני לא איש שלמתי עד הבגרות של הכתיבה ונכון שיש לי טעויות כתיב אבל באמת חן חן לכולם לכול המגיבים ולכול אלו שעוד זוכרים אותי לטובה אם זה ברדיו בריזה או כול הצפון או קול המזרח בכול אופן חברים תכלס אך אני מגיע באמת לרדיו חוקי ולא פירטי

Gרר

New member
שאלה

האם אתה מתעניין רק בתחנות אזוריות (FM) או שגם תחנת אינטרנט רצינית (וחוקית כמובן...) באה בחשבון?

היי

היי תראה הכול בא בחשבון ולפי מה שאני יודע ויש לי נסיון אינטרנט אין קטע של פירטי כי זה בא דרך האינטרנט

הייי

טוב תראה גבר כמו שידוע לי תחנות מהאינטרנט זה לא פירטי אז זה כבר לא משנה עם זה לא חוקי או כן אבל תכלס אשמח מאוד לשמע על מה אתה רוצה להציע לי

Gרר

New member
ההצעה שלי היא

להכנס לאתר שלנו ולשלוח פרטים דרך דף הדרושים שיש שם או ליצור קשר ישירות עם איציק בטלפון 077-20-10-277. אתה תשמע על הרדיו אנחנו נשמע עליך אם יהיה שניים לטנגו מה טוב, ואם לא אז... ניסינו. בהצלחה.

היי

תראה אחי שומע ורואה את האתר שלכן השאלה עים ח יש לי עוד מקום אצלכן בכלל ואזה תוכנית אתה רוצה לתת לי אשמח מאוד שנהיי בקשר הפון שנתתה לי מתיי אוכל להתקשר?

Gרר

New member
היי תמנון

שאלות בנושא יש מקום אין מקום אלו שאלות שלא מן המקום לעשות אותן כאן בפורום. בעיקרון הרדיו שלנו דוגל בכך שכל שדרן מגיש את המוזיקה והתכנים שקרובים לליבו, ואנחנו לא מכתיבים לשדרן מה לשדר. את זה אנחנו משאירים לתחנות ה-FM לעשות... אבל יותר ספציפית זה כבר באמת לא לכאן.

Gרר

New member
בימי השבוע בשעות הרגילות

יש שם מישהו באופן קבוע.

למעלה