היי שאלההה

היי שאלההה

חברים יקרים מאז שאני מכיר את עצמי הייתי שדר בתחנות פירטיות טוב כך אנו קוראים להן יש לי ותק של כ 15 שנה בתכום הרדיו עים זה בהפקה עד להיות גם שדר רדיו שאתי לאן אני יכול ללכת עים כשרון כמו שלי וותק כמו שלי אני רוצה להתברג לתחנת רדיו חוקית אך אני עושה את זה אני גר במרכז בפתח תיקווה היום אשמח מאוד אם תחזרו אליי בהצעה או ביעוץ אפילו לפון ל 0504216216 בתודה ירון

olli3

New member
מנהל
אאוץ'

יכול להיות שהוא כתב מהנייד. בכל מקרה אני לא יודע, מי שיודע ורוצה לעזור...

בוא ניקח את זה החוצה

אחרי שגרמתם לתקרת הרדיו לקרוס עלי והבאתם למותי בטרם עת בגלל המלחמה המטופשת בין השעה הראשונה לשניה שלכם, איזה נזק עוד אפשר לעשות?

TzSofit

New member
רוצה תשובה רצינית?

מה שהולך שם בהודעה שלו - אלה לא טעויות דפוס. בנאדם שרוצה לשדר אפילו ברדיו פיראטי, צריך להיות מסוגל לנסח הודעה בעברית. ואם ב"יוסי סיאס של הפיראטיות" אתה מתכוון שהוא מעיר נשים מבוגרות ב-1 בלילה ומעלה אותן לשידור מבלי ידיעתן, כי מישהי טוענת שהיא גנבה לה את הגבר... זה לא אילן מי יודע מה. זה אפילו לא עץ בונסאי. עומר - יאללה, חמישי בערב אנחנו שם. תבוא ונראה לך.

יניבל1

New member
LOL

מעניין מה הגירסא הפירטית של זה? בטח הוא פורץ ב-1 בלילה לנשים המבוגרות הביתה עם המיקרופון ומראיין אותן בכח

לכל הסנובים...

אחרי שסיימתם להטיח בבנאדם את כל פלצנותכם (במקום לקבלו לפורום כאחד האדם ולחשוב שאולי הוא פשוט דיסלקט. כן, גם זה יכול להיות), השקיעו מעט מזמנכם היקר (שנע בין הנאה עצמית מול פורנו רך לבין שידור תוכנית שאף אחד כנראה לא ישמע עליה בתחנת רדיו נישתית) והציעו לאדם פתרון לבעייתו. אם אין בידכם פתרון, או שכל מה שמסוגל לעלות על דל שפתכם הוא ציניות או סרקזם, אנא הועילו בידכם לא לענות כלל וכלל. אני מקווה שניסחתי טוב מספיק את תשובתי וכי אתם מסופקים דיו ממנה. לענייננו: ירון פרציג (טנגו) הוא שדר ותיק מאוד ואני מכיר וזוכר אותו עוד מהרדיו הפיראטי. הוא יכל להשתלב בתחנות הרדיו האזורי בקלות (במיוחד לאור העובדה כי משדרים שם אנשים אשר ברמה נמוכה ממנו בהרבה). איך אתה עושה את זה ירון? חופר. שולח פיילוטים, מתקשר פעם בשבועיים למנהלי התוכניות, שולח מיילים עם קורות חיים, ואולי.. אולי פשוט תגיע בזמן הנכון לאיש הנכון שבדיוק יהיה צריך מישהו לשיפט לילה וירצה לעזור לך. רק ככה מצליחים. (אלא אם יש לך קשרים וזה כבר משהו אחר). מקווה מאוד שתגובות מגעילות כמו אלו שעלו כאן לא ישובו ושתדעו לשפוט כל אדם לפי היכרות בלבד. אגב, קריין פרסומות גדול מאוד שאני מכיר באופן אישי הוא דיסלקט עם שגיאות כתיב לא מעטות והעברית שלו מצויינת.

יניבל1

New member
היי היי היי אני מבקש!

פורנו רך זה לנקבות, אני בקטע של פורנו עם תאומים סיאמים

וואלה אני זוכר אותו גם ודווקא לטובה.

יצא לי להאזין לו כמה פעמים שהייתי נמצא בצפון ומאזין לקול המזרח דאז 92.8 שלדעתי הייתה אחת מהתחנות המזרחיות היותר טובות שהיו,ומה שאני זוכר זה דווקא שדרן מצוין,אפשר להבין אותו לגמרי הבחור רוצה לשדר ומכור לדבר שאנחנו כ''כ אוהבים רדיו,מאז סגירת התחנות הפיראטיות בצפון אני יודע שיש הרבה שדרנים טובים שנשארו מחוסרי התחביב רדיו שיכולים להישתלב בכל תחנה,הבעיה שהביקוש עולה על היצע,אין מספיק תחנות לכל כך הרבה שדרנים מה עוד שרוב התחנות ב 11 בלילה מנגנות מהמחשב מוסיקה עד הבוקר,לכן צריך להיות עקשן לשלוח פקסים ולנסות ליצור קשרים,מי שבאמת יש לו מרפקים וכוח רצון יכול בהחלט להשתלב למרות שלדעתי זה מאוד קשה.

TzSofit

New member
תשמע

באותה מידה מישהו יכול להיות טייס ממש גרוע, וכשיגידו לו שהוא לא יכול להיות טייס אתה תגיד "איזה רעים אתם, אולי הוא עיוור?". אם יש לו בעיות דיסלקציה, שיצהיר עליהן. זה לא קשור לדיסלקציה, זה קשור לאיך אתה מציג את עצמך. בנאדם שלא משקיע אפילו באופן מינימלי בדבר פשוט אבל חשוב כמו הודעה בפורום מקצועי (וזה אומר גם לשלוח את ההודעה שלך להגהה אצל מישהו, אם אתה סובל מדיסלקציה), מציג את עצמו כטמבל. גם אם הוא לא טמבל.

היי איש יקר

יו אני פשוט בהלם מהתגובות של האנשים כאן תודה רבה לך אחי על העידוד שאתה נותן לי ואני מוכן להתערב איתך כול אלו שמדברים שאני התחלתי לשדר וזה היה אוליי לפניי 15 שנה הילדים האלו לא ידעו בכלל מה זה לינק אשמח מאוד אם תתקן אותי בעניין השנים של הרדיו שאני משדר כבר בו

חחחחחחח

גבר אחי אני לא בקטע של נקודה פסיק אני בקטע יותר בלדבר במקום לכתוב סלחי לי אוקיי ביי

למעלה