ותמיד אהיה צעירה בנפש ובגוף תגידו שנכון שקאטי מפרוייקט וואי מתנהגת נורמלי?
M Masha21 New member 12/8/04 #34 ותמיד אהיה צעירה בנפש ובגוף תגידו שנכון שקאטי מפרוייקט וואי מתנהגת נורמלי?
T the freaky girl New member 12/8/04 #38 אני!!!! בעוד 5 שנים.. אבל אין צורך להיתייבש.. תשתי מים/מיץ תפוזים/סמירנוף אייס, ויעבור..
T the freaky girl New member 12/8/04 #42 ../images/Emo9.gif ספר לה את סיפור הפרפרים והפרחים.... או שלא.. :| לא יודעת מה עובר עליי בזמן האחרון..
../images/Emo9.gif ספר לה את סיפור הפרפרים והפרחים.... או שלא.. :| לא יודעת מה עובר עליי בזמן האחרון..
SupermanZW Well-known member 12/8/04 #50 נכון פשוט הפרפרים והפרחים זו הגרסה היפאנית והציפורים והדבורים זו הגרסה הבריטית.
A AeroSlash New member 12/8/04 #55 למה בכלל נדבקו לפרחים וציפורים?! ודבורים ופרפרים ועוד כל מיני זחלים חמודים יותר וחמודים פחות.. מה זה קשור בכלל????
למה בכלל נדבקו לפרחים וציפורים?! ודבורים ופרפרים ועוד כל מיני זחלים חמודים יותר וחמודים פחות.. מה זה קשור בכלל????
V vk3 New member 12/8/04 #58 כי בעצם הם עושים דברים מגונים... ואנחנו חיים בסרט כחול ואסור בכלל לפתוח ת'עיניים, אחרת נתחרמן למוות.
S s h u r i k New member 12/8/04 #63 זאת אומרת אתה תיתחרמן יא אונס קטינות בנות שבע קבל , להיצטנן קצת, אחרי שאתה מתעצבן עליי ביגלל ההודעה הזאת!
זאת אומרת אתה תיתחרמן יא אונס קטינות בנות שבע קבל , להיצטנן קצת, אחרי שאתה מתעצבן עליי ביגלל ההודעה הזאת!
T the freaky girl New member 12/8/04 #71 חחח.. אתה חושב שאף אחד לא שם לב, אבל אני כן... אתה לא יכול להסתיר את זה מאנשי הפורום הנאמנים.. אתה שלחת הודעה פעמיים ומחקת..
חחח.. אתה חושב שאף אחד לא שם לב, אבל אני כן... אתה לא יכול להסתיר את זה מאנשי הפורום הנאמנים.. אתה שלחת הודעה פעמיים ומחקת..
S s h u r i k New member 12/8/04 #73 כן..... גם אני סמתי לב ואתה לא יכול להכחיש את זה.... יש לי הוכחות, אצלי באימייל יש פעמיים את ההודעה הזאת וכשאתה ניכנס לאחת מהם כתוב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=36950753&Id=979 ככה שתסגיר את עצמיך.... פושע קרמינל!!!!
כן..... גם אני סמתי לב ואתה לא יכול להכחיש את זה.... יש לי הוכחות, אצלי באימייל יש פעמיים את ההודעה הזאת וכשאתה ניכנס לאחת מהם כתוב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=36950753&Id=979 ככה שתסגיר את עצמיך.... פושע קרמינל!!!!