עומר, נו היא לא מקשיבה לי
L l1zard New member 11/8/04 #14 ברוכה הבאה אלינה )) אני יאנה.. בת 15 אני מקווה שתהני לך פה... אין פה הרבה שפויים (אם בכלל) אבל אנחנו נחמדים (לפעמים) אני גם מקווה שקיריל לא הפחיד אותך עם הכללים האלה המעצבנים האלה.... בקיצור, תהני לך כיף פה חיחי.. *יאנה מגזימה עם השימחה שלה שהיא חזרה לפה*
ברוכה הבאה אלינה )) אני יאנה.. בת 15 אני מקווה שתהני לך פה... אין פה הרבה שפויים (אם בכלל) אבל אנחנו נחמדים (לפעמים) אני גם מקווה שקיריל לא הפחיד אותך עם הכללים האלה המעצבנים האלה.... בקיצור, תהני לך כיף פה חיחי.. *יאנה מגזימה עם השימחה שלה שהיא חזרה לפה*
S s h u r i k New member 11/8/04 #22 למי קראת רוסי?!?! ../images/Emo46.gif סתם צוחק אני שוריק השובב שידוע בשם שוריק!! ברוכה הבאה!!
S Sheep From Hell New member 11/8/04 #23 ku ku!!../images/Emo60.gif אני רין עוד מעט בת 18... מירושלים... מקווה שתהני פה..(איך אפשר שלא?!)
M Masha21 New member 11/8/04 #24 Privetik vsem ../images/Emo24.gif יש פה חברה בגילי? מישהו, מישהי, משהו?????? שמישהו יספר לי משהו, אני מתייבשת פה בבית, פליז.........
Privetik vsem ../images/Emo24.gif יש פה חברה בגילי? מישהו, מישהי, משהו?????? שמישהו יספר לי משהו, אני מתייבשת פה בבית, פליז.........
S s h u r i k New member 12/8/04 #32 זקנה... אבל לא הכי ../images/Emo8.gif יש ל נו יותר "קשישים" בפורום כמו Superman שהוא בן 25 וymz שהיא בת 27!
זקנה... אבל לא הכי ../images/Emo8.gif יש ל נו יותר "קשישים" בפורום כמו Superman שהוא בן 25 וymz שהיא בת 27!