היי קוראים לי רונית

ronit 17

New member
היי קוראים לי רונית

יש לי בעיה היתווכחות ביני לבין עצמי אני גבר שמתיחס אל עצמו כאישה וכגבר אני יודעת שאני לא הומו ,אני פשוט רוצה להיות אישה ובאותו זמן אני רוצה להיות סטרייטית ,לאהוב בנות אבל זה לא הולך זה הולך ומחריף כל זהמן שאני מנסה לברוח מזה אני לא יודע אם אני בן או בת אם אני הומו ואוהב בנים תוך זמן שאני אוהב להיתלבש כמו אישה? או שאני סטרייט שלא נימשך לבנות אני יכולה לדבר כמו גבר ערס ופיתאום יצא המישפט שהכי לא מתאים למשל אני לא חושבת ככה (שימו לב על זה שאני מתכוון לעצמי גוף ראשון נקבה )ואז הם מסתכלים עליי כאילו אני לא יודע מה או שאני מנסה לשלוט בתנועות אבל זה לא הולך 4 שנים אני מתחת למסכה וזה קשה מנסה אפילו שכבתי אם בנות זה לא הולך בכלל אני לא יודע מי אני ומה אני אני יודע דבר אחד רוצה שזה יפסיק

ronit 17

New member
יתרה מזאת

אני אפילו מתנגדת לזה שאני טראנס סקסואלית בכל תוקף ,אין סיכוי אני לא הומו ,אני לא אחד ממכם המישפט יכול להיות מזעזע. אבל תבינו אותי שאני לא יודעת מי אני ? ומה אני? אין לי מה להגיד לכם,אני ניקרע בין שני העולמות: בין הסטרייט הנאצי ששונא הומויים לבין האישיות הטראנסווסטית שלי אני מאד אוהב להיתלבש ,ולהיתאפר כמו אישה ככל הנשים..אפילו לשים לק ואודם ואז שאני צריכה להיפגש אם מישהו אני צריכה להסתיר תחזות הזאת ואני הופכת לגבר אף אחד לא ידע שאני טראנס וזה קשה ,ונימאס לי אם המישחק הזה אין לזה תרופה ,והיא אפשר להיתחבא מזה ואני פשוט לא מקבל תצמי ,ואתם המקום היחידי שאולי איכשהו תעזרו לי אם לא אני לא יודעת מה יש לעשות ?

Betzefer

New member
נשמע לי קצת כמו ג'נדרקוויר...

את יכולה לקרוא על זה פה לראות אם את מזדהת איכשהו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92'%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8

ronit 17

New member
אני ג'אנדרקוויאר נחמד מאדדדדדדד

עדיין לא נעלמה תקווה תודה רבה לך מי שלא תיהיה אחלה זהות מינית עכשיו יש בעיה חדשה ..איךל אני אומר להורים שאני ג'אנדר קוויר כי אני לא אוהב רק בנים אלה גם בנות וגם אוהב להיתלבש כאישה ואי העסק הזה מסובך ...תודה רבה לך מקרב לב i am ganderquire sweet

למעלה