היי קאי - cai

היי קאי - cai ../images/Emo13.gif

מרשה לעצמי לפתוח שרשור כי כבר לא נעים לי להקפיץ שרשור שלם
גם אני שמתי לב לשינוי מהודעתי הראשונה שהיתה מאופקת ועד לאחרונות שהיו מחויכות , וזה כי נתנו לי הרגשה נעימה פה וגרמו לי לחייך
... זודיאק אהבתי את הסיפור שלך על מיפגש באקראי , מקסים מצידך לותר ללילה על שליטה כדי לזרום בהנאה עם גבר אחר . אני למשל לא מסוגלת לשלוט וכבר מישהו בצאט ביקש ממני לנסות זה היה מוזר מאד רק לחשוב על זה. אני כנועה עד כאב (בחירת מילים מענינת) וברגע שגבר יבקש ממני לשלוט עליו כל הקסם שלו בעיניי יעלם תוך שנייה . אותו מצב עם בחורה ,אם היא לא תדע לשלוט נמצא את עצמינו במיטה לא יודעות מה לעשות אחת עם השניה זה יהיה מצב מוזר ומביך . היום טיילתי להנאתי בחנויות בגדים וראיתי גבר קרח לגמרי לבוש שחור כולו עם מבט מקפיא , חשבתי , מענין אם הוא דום הבטתי בו דקה ארוכה אבל הוא לא התיחס אז התיאשתי . זה עשה לי משהו !!

אייבורי

New member
חיוך לאבודה

אבודה יקרה, למיטב הכרותי עם דומים אחרים, לרובם הייתה התנסות בצד השני אולי זה צורך להכיר ולהבין,לדעתי זה שלב חשוב בהתפתחות, בודקים לומדים ובעיקר מבינים שאנחנו דומים מלידה. משום מה בראש שלי יש דמות בשבילך אבל עדיין השם שלה לא מתחבר לי. מעניין האם גם סאביות צריכות לנסות פעם להיות שולטות ? נריסה\פומלית האם הייתם בצד השני אף לרגע דל ?

אני התחלתי שם

במשך כמעט שנתיים (למרות שהיו כאלו שאמרו לי שיש שעוברים מצד לצד) לא ראיתי את עצמי עוברת לצד השני. אבל באיזשהו שלך הבנתי שחסר כאן משהו חשוב, ועם אותו בן זוג עברתי לצד השני ומצאתי את עצמי האמיתית (אולי זו הסיבה שקשה לי כל כך לפגוש אותו....כן, זה הוא)

ניפגש ככל הנראה מחר.

דיברנו עכשיו בטלפון. תודה על הנשיקה, אני בדיוק זקוקה לה כרגע. ותודה לכל מי שעזר בהתלבטות הזו.

or13

New member
מה זה כנראה ../images/Emo35.gif

ככל הנראה ? אולי לגבי המחר הניפגש היה די ברור מההתחלה. אז תודה על הנשיקה ותשנני טוב ותשדלי לא להתבלבל בין תפקידך הישן לחדש.

ככלא הנראה = אולי, סביר להניח

אבל לא בטוח. אני צריכה להחליט שאני מוכנה לפגוש אותו (וההחלטה שלי עדיין לא סופית, וזוה האמת) אולי להסתפק בקפה, ואם יותר מקפה, אני צריכה לחשוב על סשן של שליטה. אני חושבת על זה כבר כמה ימים, האיש אוהב מאד את הרגליים שלי אבל אין לי אפילו רעיון אחד מה לעשות איתו, כך שאולי באמת אסתפק בקפה, ואם לא - אולי אוותר. אני לא משחקת, יכול להיות שיהיה לי קל יותר לוותר. אבל אולי תציעו לי (כמאסטרים) מה עושים עם איש כזה? הקיק שלו הוא קטע של רגליים, פחות כאב, אם כי קצת מזה - לא יזיק.

Z o d i a c

New member
אני רוצה להסביר משהו

לגבי אותו הלילה. מה שהיה בינינו לא היו משחקי עבד ואדון אלא שני אדונים נטו. נתתי לו להיות דומיננטי כשהיופי שבדבר הוא שאיש מאיתנו לא ניסה לכאורה להוריד ממעמדו של האחר. הוא עשה עבודה נפלאה ועינג אותי בצורה שלא תאומן תוך שהיה חזק והכתיב את הקצב של שנינו. אם תמצאי את עצמך עם בחורה או בחור שמעדיפים להשלט יכול להיות שדווקא תופתעי לגלות שאולי כן תהני בסופו של דבר.

אני מאמינה כמוך שאני יכולה להנות ..

רק שארגיש נורא מוזר
לפעמים כשאני חולה אז אני מזמינה מנקה לדירה וגם אז מרגישה מוזר ולא נוח לתת לה הוראות וקשה לי שמשרתים אותי או נותנים לי אבל מאד קל שמבקשים ממני אני מייד מצייתת .. אופי כזה.

זה לא אומר כלום

אני לא נותנת מנוחה לעוזרת שלי. אני בהחלט אומרת לה מה לעשות, ואם היא מפשלת היא עושה את זה שוב. אני לא מוותרת. גם בעבודה, יש לי פקידת קבלה שמחזיקה לי את המשרד ואני נחשבת בוסית קשוחה (אבל הוגנת) כל זה לא עושה אותי פחות שפחה. ממש לא. מי שיעז להתנהג אלי בצורה משפילה יקבל את המבט הצונן שלי ותגובה צינית בהתאם. היחיד שמותר לו לדבר אלי בצורה כזו ולהתנהג אלי בצורה משפילה הוא זה שקיבלתי את מרותו והוא המאסטר שלי. את יודעת מה? אפילו כאן. יש דומים שאני מכבדת ומעריכה אבל איש מהם לא ידבר אלי בגסות כיוון שאין ביננו יחסי דום-סאבית. אבל אולי זה ענין של אופי.

nerissa

New member
אני לא חושבת שההגדרה דומיננט נכונה

במקרה הזה
גם אני בסקס ונילי האקטיבית יותר. היוזמת. המובילה. זה לא הופך אותי דומיננטית יותר מהצד השני אלא רק אקטיבית יותר

Z o d i a c

New member
במקרה שלו הוא היה גם דומיננטי

מאחר והוא קבע את קצב הדברים, מה נעשה ואיך, מתי נגמור.

nerissa

New member
במקרה שלכם

הייתי רוצה להיות זבובה על הקיר. אבל מה זה קשור?! פויה!

Z o d i a c

New member
למה פויה כפרה?

הוא הבן אדם הכמעט יחידי שהסכמתי לאפשר לו לחדור אלי. (זה שהוא העדיף לוותר על כך זה כבר משהו אחר...)

למעלה