היי קאי - cai

nerissa

New member
גררררררר

אתה מוכן להפסיק לעשות לנו גלים בצנטרום של החשק?? אךךך.. הפעם האחרונה שחדרתי למישו.. כבר שנה עברה מאז

אייבורי

New member
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

מציץ ממרומי התקרה על זוד זוםםםםםםםם זוםםםםםםםם בזזזזזזזזז הריסה מזל שאני פרוק ונצור (וחדור מוטיבציה אחרי סקס בוקר נפלא) תגידו גם אתם חולים על סקס בבוקר ?

nerissa

New member
בוא ונגיד ככה..

עם סוג ארוחות הבוקר שלי - מה הפלא שיש לי משקל יתר?
אני פשוט אישה חסכונית. אוהבת להשתמש ב"חבל'ים". לא חבל לבזבז תופעת טבע שכזו שקוראת בבוקר? מצדי שימשיך לישון. ככה הוא פחות מפריע לי

Z o d i a c

New member
סקס על הבוקר..קצת בעייתי לי...

קודם כל הריח פה - יש צורך לפרט?! שנית, בדיוק כשדברים מתחילים להתחמם אבל בדיוק יש לי פיפי...ובכל זאת בוקר! מה שבטוח אני מסכים נריסה, הוא חרמן? הוא מוזמן לצלול אל בין רגלי, אני חוזר לישון.

אייבורי

New member
תתבישו

קמים ככה ערומים, רצים עושים פיפי זריז קצת מצלצים שיניים שיהיה נחמד וכיף רצים בדילוגים חזרה למיטה (חשוב לדאוג שהשמיכה תשאר בכיוון נכון והחום לא יברח) עושים קולות (דקה לא יותר) כאילו מדברים ואז סקס עצבן שינה קלה ונעימה להמשך בוקרררררררר טובבבבבבבבבבב

אייב, יש לך מזל

שיש לך אותי... אני מ-ת-ה על סקס של בוקר.. אחח להתחיל ככה את היום. אפילו סקס ונילי הוא כיפי, במיוחד בחורף.. לא מבינה את מי שלא אוהב. מוזר.

or13

New member
תגידי פומלית

את לא הולכת לישון ?? ואני בעד סקס של בקר בסגנון נריסה חבל להעיר את בת הזוג היא יכולה רק להפריע.. אבל אם היא מתעוררת נו אז..

אייבורי

New member
סופסוף אישה כלבבי

נכון במיוחד בחורף (גשום פה עכשיו) וסקס ונילי שוקולדי בכל צורה (כולל של נריסה) עושה אותי שמייח

thebee

New member
יש סקס בצורה שלי ולא אמרו לי??

אתה גורם לי להסמיק, אייבורי מותק

nerissa

New member
וזו אני למי שלא הבין!

ולא - אל תשלחו לי מסרים לניק הזה כי אני בקושי פותחת אותו

Z o d i a c

New member
אם כבר סקס בזמן לא שגרתי,

אני מעדיף דווקא באמצע הלילה. כשמתעוררים נורא חרמנים, עושים חפוז מהיר ועצבני ואז חוזרים לישון.

Z o d i a c

New member
תאורטית זה נכון,

הבעיה שאצלי החרמנות מגיעה תמיד בקטעים הכי לא מתאימים - כמה דקות לפני שצריכים לצאת מהבית, אחרי שיעור ספינינג, באמצע העבודה, כאלה מן.

למעלה