היי צריכה עזרה

lee_1

New member
אז ככה..

יש את פורום חתונות שהיו שם שרשורים בעבר לגביי שמלות כלה גם לבחורות מלאות ויש את פורום אופנה מלאה אני בטוחה שיוכלו לעזור לך שם יותר ושיהיה המון מזל טוב

יעל י

New member
חפשי אחורנית

היה פה שרשור לא מזמן על הנושא גם ע"י שאלה של כלה לא קלה

DREAM111

New member
אז כמובן קודם כל המון ../images/Emo49.gif

עכשיו לשאלתך. השבוע טיילתי ברחובות ונכנסתי לסלון כלות שמתברר שבעלת העסק היא תדמיתנית שמתעסקת גם במידות הגדולות היא הראתה לי שמלה שהיא עיצבה למישהי במידות גדולות ופשוט אני מודה הרגשתי נחת, יש מקום שמתעסקת במידות הגדולות. היא הראתה לי גם מחוך במידה 52-50 משהו סוף הדרך. אני רושמת את פרטיה וכמו כן מצרפת קישור לשרשור של פורום חתונות בנושא שמלות למידות הגדולות. שיהיה במזל טוב. "Fantasy" עיצוב שמלות כלה וערב רח' הרצל 134 רחובות טל-08-9450766 הנייד 054-7584860 שעות הקבלה הן : 10.00-20.00 א-ה ושישי 10.00-15.00 שמלות כלה

../images/Emo51.gif עזרת גם לי!!!

מתישהוא אצטרך להתחיל למצוא לעצמי שמלת כלה

Revi 22 Tal

New member
המון מזל טוב ../images/Emo23.gif מצטרפת למה

ש LEE אמרה בפורום חתונות יש מספר שרשורים בנושא כלות במידות גדולות , כדאי לך להיעזר גם דרך שם. נ.ב - יש לך שם מקסים

mitzi20

New member
מציעה לך גם אופצייה אחרת...

למצוא תופרת שתתפור לך שמלה לפי מידותייך ובהתאמה אישית..זה מה שאחותי שהתחתנה באוגוסט השנה עשתה..והיא גם שמנמונת..יצאה לה שמלה מדהימה בסגנון המאה ה 18 (זה מה שהיא רצתה..) יש כמה פלוסים לתפור לבד שמלה: המחיר...אין מה להשוות בין המחיר שהסלונים לוקחים...תופרת מקצועית לא תיקח לך יותר מ 2000 שקל לשמלה, וגם זה בהגזמה פראית... דבר שני, את יכולה לעצב לעצמך את השמלה לפי מה שאת רוצה...דבר שלישי - השמלה נשארת אצלך...שזה לדעתי נחמד מאוד גם אם לא משתמשים בה עוד פעם... זהו.. ומזל טוב!!!!!!!

gallish

New member
מיצי

האם אוכל לקבל פרטים של התופרת? אפשר גם במסר.. תודה, גלי.

ליאת2000

New member
הי

אני בחורה דתיה ומלאה, כך שאצלי ה"בעיה" כפולה, כי בנוסף למידה הגדולה, קיים גם הקושי להשיג שמלות צנועות ללא מחשוף, אך בנתיים נראה לי שמצאתי אצל מי אני אתפור שמלה,תופרת נחמדה מרחובות, שאצלה יכלתי למדוד הרבה שמלות במידה שלי=46. מה שכן השמלות שלה בעיקר צנועות , הכוונה ללא מחשוף, אבל מבחינת גזרות בסיס שמרזות ונראות טוב על הגוף- יש לה את זה, כך שאולי יש לך מה לחפש אצלה ואולי היא יכולה להבריק לך רעיון טוב שמתאים לך. אז ככה: קוראים לה רינה אוחיון ומס' הטל' שלה הוא: 08-9458145 שיהיה בהצלחה ורק טוב! ליאת

ליאת2000

New member
בעצם...

ביררתי אצלה, והתופרת שהמלצתי לך עליה-לא תופרת שמלה עם מחשופים. בכל אופן שיהיה הכי טוב, ליאת

ל י ל ך 2

New member
שמלת כלה

רויטל.. אני אמנם עוד לא התחתנתי וגם לא נראה לי שיש לי תוכניות כאלה בקרוב... אבל הייתי עם כל החברות שלי בכל הסלונים האפשריים... חברה שלי שמנמנה ולקחה שמלה מסלון "שרית" ברחובות ונראתה מדהים... לדעתי בכל סלון יש מצב למצוא את עצמך - הרי כל שמלה נתפרת למידותייך וניתן להכניס בה שינויים ככל שתרצי... שיהיה המון במזל טוב והמון הצלחה במציאת שמלת חלומותייך...:)

המלצה חמה

השבוע נפגשתי עם מעצבת במאוד רוצה לתפור שמלת כלה לאישה שמנה. מלבד זה יש לה סטודיו ובו בגדים יפיפים, בסטודיו מקסים ברמת החייל. מצרפת כאן גלויה שלה עם הפרטים. בהצלחה.

למעלה