היי צריכה את עזרתכם אני צריכה מילים לשירים מפורסמים של ג'ניפר ללימוד אנגלית איפה אני יכולה להשיג?
מ משיייי New member 16/1/04 #1 היי צריכה את עזרתכם אני צריכה מילים לשירים מפורסמים של ג'ניפר ללימוד אנגלית איפה אני יכולה להשיג?
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 16/1/04 #6 אהההההה רעיון חכם BTW אם את צריכה י כאן גם במאמרים שירים של ג'ניפר מפורשים והכל.... כדי לבדוק אם פירשת נכון או משו
אהההההה רעיון חכם BTW אם את צריכה י כאן גם במאמרים שירים של ג'ניפר מפורשים והכל.... כדי לבדוק אם פירשת נכון או משו
N nuzbar New member 16/1/04 #7 נכוןןןןןןןןןןןןןן!!! גם אני עושה את זה... זו שיטה מצויינת אה, ודרך אגב, אני מחכה ל- DVD.. עדיין לא שלחו לי שום מסר או אי- מייל.. אני מאוכזבת אתם לא יודעים איך הייתי שמחה שראיתי שזכיתי.. אבל אני מחכה להודעה.. ל- DVD...!!!!
נכוןןןןןןןןןןןןןן!!! גם אני עושה את זה... זו שיטה מצויינת אה, ודרך אגב, אני מחכה ל- DVD.. עדיין לא שלחו לי שום מסר או אי- מייל.. אני מאוכזבת אתם לא יודעים איך הייתי שמחה שראיתי שזכיתי.. אבל אני מחכה להודעה.. ל- DVD...!!!!
מ משיייי New member 19/1/04 #11 אם הייתי יודעת לכתוב באנגלית את השיר או שהייתי קולטת משהו או הייתי יודעת את הפירוש שלו לא הייתי צריכה אותכם אהה... בכל מיקרה תנו לי מהישירים המוכרים שלה תודה מראש
אם הייתי יודעת לכתוב באנגלית את השיר או שהייתי קולטת משהו או הייתי יודעת את הפירוש שלו לא הייתי צריכה אותכם אהה... בכל מיקרה תנו לי מהישירים המוכרים שלה תודה מראש