היי צריך עזרה עידוד...

היי צריך עזרה עידוד...

הרבה פעמים יוצא לי לחשוב ולהרדיש שאני קצת לבד... יש לי מבחוץ הכל... עבודה חברה משפחה והכל... אבל עדיין אני מרגיש ממש לבד..... ואני לא יודע למה...? אבל אני משדר שהכל בסדר אני חזק ותמיד מי שצריך אותי אני לצידו... אולי זה קשור לעובדה שאני ביישן? ותמיד לוקח על עצמי כמעט הכל.. מעדיף לספוג את האש עלי מאשר לפגוע באחרים...

אלי כי אתה מפנים דברים

ולא חולק מחשבות ודברים עם הסביבה הקרובה ואלי כי אתה יודע לתת את עצמך אבבל לא מבקש מאומה האם אתה מוקף באהבה? שממלאה אותך אושר ?

efriend

New member
אולי אתה לא באמת מביא את עצמך?

אם יש לך הכל, כולל חברה ומשפחה, תחושת הבדידות יכולה לנבוע מכך שאתה לא מביא את עצמך באמת עם כל האנשים האלה. יש חלק ממך שתמיד נשאר לבד, כי הוא סגור מאחורי חומה. אולי זה קשור לביישנות, כי הרי בושה זה בדיוק הסתרה של חלקים מאיתנו בגלל פחד (מודע או לא) מדחיה או גינוי. סתם מחשבה פרועה - האם היה לך מרד נעורים כשהיית נער מתבגר? אם לא, יכול להיות שאתה צריך לעבור משהו דומה: להתנסות בלהביא את עצמך עד הסוף, גם אם זה מרגיז אחרים, ולראות שלא קורה שום אסון. ואולי הפתרון הוא אחר לגמריי - לנסות לאט לאט לחשוף בפני אנשים (שאתה סומך עליהם) את אותם חלקים בעצמך שאתה מתבייש בהם, ואם אתה לא מצליח לחשוב על כאלה, זה אומר שאתה קודם צריך לעבור תהליך של להיעשות יותר מודע להם (יש כל מיני דרכים לזה). ויש כמובן עוד אפשרות, והיא להכיר בכך שתמיד יש כאבים, ואם אחד הולך אז אחר בא. יכול להיות שזה הכאב שכרגע נמצא בתפקיד הכאב התורן. אם זה לא כואב מידי, אולי אפשר פשוט להשלים עם זה. ייתכן כמובן שדיברתי שטויות, אבל זה הכי טוב שהצלחתי לחשוב עליו.

dietoday

New member
הכי חשוב לדעתי

לחיות בלי חרטות. תעשה מה שעושה לך טוב, גם אם זה לא מה שהסביבה מצפה ממך.. אולי כך גם תכיר אנשים חדשים, שונים מאלה שאתה מכיר היום, שיתנו לך הרגשה שונה. כל עוד הפעולות שלך לא -פוגעות- באף אחד אחר, תדאג תמיד לעשות מה ש-לך- טוב.

היי

היי תודה רבה לכל העונים.... עזרתם לי קצת.... כן ואתם צודקים.... יהיה בסדר לא לדאוג....

קראתי אותך בבוקר ולא הספקתי להגיב

כי מיהרתי לגן, אז הנה תגובתי: אני חושבת שאתה מסתתר מאחורי מסיכה של "הכל בסדר" ולכן ההרגשה של הבדידות וחבל,תהיה מי שאתה- אתה לא מרוצה ממשהו, תשתף אחרים, זה אנושי לגמרי. לא רוצה לקחת הכל על עצמך, לגיטימי והגיוני לגמרי- תראה איך אפשר לחלק את העבודה שגם אחרים יעשו. אתה תראה שדברים ישתנו בחייך וזה באמת מניסיון ועבודה על עצמי כי אני הייתי בדיוק כמוך.

vtr1

New member
בשורה התחתונה כולנו לבד...

גם מי שמוקף אנשים חברים ומשפחה... כשכואב רק אנחנו מרגישים את הכאב..וכך בכל מה שעובר עלינו. וזו לא ציניות אלה המציאות.. הדרך היחידה להימלט מתחושת הלבד, היא לשתף את מי שאיכפת לו במה שעובר עלינו..

למעלה