תראה הקטע
במקרה הנל זה ילדים גם שלו לא ייתכן שאב לילדים לא יוכל לראות או שיסיתו את הילדים עליו ויגרמו לשנאה וכעס ,גם ככה הילדים יוצאים פגועים מהסיפור.
אני מבין את הרווחה וכולם פועלים לפי הדחף הינה דווח עשינו מה שצריך לעשות במקום לטפל לעומק ,כיבוי שריפות שבכדי חלילה לא יבואו אליהם באשמה למה לא טיפלתם?
זה השקעה גדולה לטפל בזוג הרוס !המדינה כבר פשטה רגל מזמן יש לך כסף הרווחת, אין לך תמצא חסדים מעמותות למינהם.
אני כל שנה מוציא ר.פ נקי מהמשטרה ,ואבוי לאחת שתחשוב על הגשת תלונה לא מוצדקת ובכלל ,ברגע שהיא תחשוב על זה אני אפרגן לה בחיוך ואיחולי הצלחה וקדימה חזרה לאימא שלה בפרידה הדדית.
ששמי יוכפש בר.פ? אין מחילה לכך ,לנקום ולנגח את הגרוש בכל מיני מניפולציות זה כבר מוגזם.
ומי שאשם זה המוסדות בתי המשפט העורכי דין שמסכסכים יותר ויותר.
אני במקומו הייתי מוותר הוא נפרד פרידה יפה מה שנקרא,והיא התהפכה עליו מה שנקרא וגם אימא שלה שיקרה והוא הקליט לאיזה מצב הגענו להקליט חמות או את גרושתך והילדים?
נתקלתי בנבלות עם קנאה משני המינים ,יש הרבה רוע תנסה להבין מה עובר לו בראש הוא החזיק אותה פינק אותה בנה איתה בית ופתאום הכל בבום כזה! אך גברים לא יתחרפנו? ולהיות מול חרצבות לשון אכזרית של בן זוג לא קל ולא מאחל זאת לאף אחד.
פשוט עצוב