היי צל בשבילך

סpap

New member
האמת שאני אולי מתבלבל

אנחנו עושים סיינפלד או אוליבר טוויסט ?

shayCn

New member
זו בעיה,אתה מבין..

כל פעם כשאנחנו מגיעים נחושים להפגנה..
עם שלטים..צבעי מלחמה על הפנים..
חדורי מוטיבציה לזעוק ולנאום..
לדרוש את שמגיע לנו!
"עורו גברים! כי היום הוא יומנו!"

ואז בחורה כוסית אחת עושה לנו עיניים עם תנועת ליקוק,
ואז..כולנו מתפזרים הביתה לראות פורנו וללכת לישון.

צלשלספק

New member
יש לי דווקא רעיון יצירתי...

המדינה מבינה דרך הכיס, אפשר להפגין במקום כלשהו שנחשב ל"רגיש", אבל לא "נפיץ", שחשבתי עליו כפוטנציאלי, שייתכן ובדרך עקיפה יעורר שם למעלה משהו או מישהו. זה לא יותר הפגנה מאשר העלאת מודעות לציבור בנושאים הללו ואחרים. תהיה חופשי פגיעה בכיס של המדינה בדרך עקיפה, אבל לא רק בכיס של המדינה...

הצעתי את זה בזמנו לקבוצה של גיא רוה שכותב כאן ובפורומים של הגרושים גרושות מעת לעת.
[להפגין מול בית המשפט זה פאסה, בטח עשו את זה וסביר להניח לא חוקי. אפשר לטחון מים מול הכנסת או משרדי ממשלה או בית ראש הממשלה, הנכים ניסו וקפאו למוות.

אבל יש עוד מקומות שהם הרבה יותר יעילים וכשרים למהדרין

לא הבנתי...כאילו

לא ידעתם
אישה אי אפשר לשבור.

תכניסו טוב טוב לראש.
אנחנו כמו גמל שלמה זכר - תתעסק לא נכון איתה - והיא תאכל לך את הראש.

תראה הקטע

במקרה הנל זה ילדים גם שלו לא ייתכן שאב לילדים לא יוכל לראות או שיסיתו את הילדים עליו ויגרמו לשנאה וכעס ,גם ככה הילדים יוצאים פגועים מהסיפור.

אני מבין את הרווחה וכולם פועלים לפי הדחף הינה דווח עשינו מה שצריך לעשות במקום לטפל לעומק ,כיבוי שריפות שבכדי חלילה לא יבואו אליהם באשמה למה לא טיפלתם?

זה השקעה גדולה לטפל בזוג הרוס !המדינה כבר פשטה רגל מזמן יש לך כסף הרווחת, אין לך תמצא חסדים מעמותות למינהם.

אני כל שנה מוציא ר.פ נקי מהמשטרה ,ואבוי לאחת שתחשוב על הגשת תלונה לא מוצדקת ובכלל ,ברגע שהיא תחשוב על זה אני אפרגן לה בחיוך ואיחולי הצלחה וקדימה חזרה לאימא שלה בפרידה הדדית.

ששמי יוכפש בר.פ? אין מחילה לכך ,לנקום ולנגח את הגרוש בכל מיני מניפולציות זה כבר מוגזם.

ומי שאשם זה המוסדות בתי המשפט העורכי דין שמסכסכים יותר ויותר.
אני במקומו הייתי מוותר הוא נפרד פרידה יפה מה שנקרא,והיא התהפכה עליו מה שנקרא וגם אימא שלה שיקרה והוא הקליט לאיזה מצב הגענו להקליט חמות או את גרושתך והילדים?

נתקלתי בנבלות עם קנאה משני המינים ,יש הרבה רוע תנסה להבין מה עובר לו בראש הוא החזיק אותה פינק אותה בנה איתה בית ופתאום הכל בבום כזה! אך גברים לא יתחרפנו? ולהיות מול חרצבות לשון אכזרית של בן זוג לא קל ולא מאחל זאת לאף אחד.

פשוט עצוב

הכל נכון ויפה...עד ל-

רק במשפט האחרון לא דייקת: "ופתאום, הכל בבום כזה!".

וכך קבלתי שאין מציאות של 'פתאום! מריבה!'.

dori78

New member
כמו תמיד

סוף מעשה במחשבה תחילה.
כדאי להתחתן עם מישהי שנעים ונחמד לך לחיות איתה, אם היא כוסית בכלל הרווחת.
אבל חשוב גם לזכור, שאתה עלול למצוא את עצמך מתגרש ממנה ולהבין את השלכות.
אנשים שהם החברים הכי טובים שלך אם הם אוהבים אותך, אבל האויבים הכי גרועים שלך אם לא - אני מעדיפה שלא להיות איתם בקשר בכלל. כי אתה לא יכול לדעת מתי הם יתהפכו עליך. גבר שנורא דחוף לו לחיות ב"שופוני", "לפנק" ולהוכיח איזה גבר-גבר הוא, אם במתנות ואם ברמת חיים גבוהה - שייקח בחשבון שהוא עלול יום אחד להדרש לסוגיית מזונות לאישה, כי "הרגיל אותה לרמת חיים מסויימת".

חחחח

תתפלא תבדוק את המידות והמשפחה שלה זה יותר חשוב ,מאשר אם היא כוסית או לא זה טוב לתמונות בפייסבוק ובאינסטרגרם.

לקחת בחשבון שזה עלול להסתיים ולא נקבל תשובה באמת מה גרם או למה!

ולכן תלות רגשית וכלכלית לא בריאה .

חברים טובים נשארים בסטטוס הזה ולא כל דבר החבר הטוב חייב לדעת ולפעמים חיכוכים צמודים מדי עם חברים מולדים רומנים ויחסים לא בריאים.

מזונות זה ידוע הבאתה ילדים לעולם יש מחיר שצריך לשלם ,ולכן להרבה לא משתלם להתגרש זה ממוטט אותם יותר ויותר.

ומה שתבחר ככה יראו חייך.

dori78

New member
תקשיב

אני אשמח אם תנסח את התגובה שלך מחדש, אני באמת לא מבינה מה אתה מנסה להגיד.

קבלי

תתפלא תבדוק את המידות והאופי שלה והמשפחה שלה זה יותר חשוב לך לקשר הזוגי!מאשר אם היא כוסית או לא זה טוב לתמונות בפייסבוק ובאינסטרגרם.

לקחת בחשבון שהקשר הזוגי עלול להסתיים ולא נקבל תשובה באמת מה גרם או למה!

תלות רגשית וכלכלית לא בריאה בקשר זוגי .

חברים טובים נשארים בסטטוס הזה! ולא כל דבר החבר הטוב חייב לדעת בחיינו ! ולפעמים חיכוכים צמודים מדי עם חברים מולידים רומנים ויחסים לא בריאים.

מזונות זה ידוע אתה מביא ילדים לעולם יש מחיר שצריך לשלם! ולכן להרבה זוגות או גברים לא משתלם להתגרש זה ממוטט אותם יותר ויותר.

ומה שתבחר בחייך מבחינת החברים או הבן הזוג ככה יראו חייך.

למעלה