היי פיפול

מייקל21

New member
היי פיפול

לא הייתי פה ים זמן, מה חדש? שאלה - זרק אני או שהגירסה של סחרוף עם מוקי ל'מחכים למשיח' קצת מאכזבת?

crazy M

New member
רק מאכזבת??

לדעתי זה פשוט ביזיון.. (ומצטערת אם הדעה שלי פוגעת באנשים מסויימים) ממש התאכזבתי מהגירסה הזו..

RYaniv

New member
אני מסכים

גם אני די מאוכזב מהגירסה, והייתי מרוצה יותר אם הם היו נותנים גרסה דומה לזו של שלום חנוך רק עם אפקטים של ברי וזה. אני רק יכול לדמיין איך זה היה נשמע בהופעה.
לא נורא, זה מה יש ואנחנו צריכים לקבל את זה. אני בטוח שאם יחרשו את זה בגלגל"צ אנחנו כבר נתרגל.

קניידעל

New member
הגרסת אולפן באמת ממש ממש מאכזבת

אבל הייתי בהופעה שלו עם מוקי ושם הם עשו את זה ממש ממש טוב

קניידעל

New member
הגרסת אולפן באמת ממש ממש מאכזבת

אבל הייתי בהופעה שלו עם מוקי ושם הם עשו את זה ממש ממש טוב למרות שממש עצבן אותי הקהל שעדיין חושב שלשיר הזה יש איזשהו מסר מחאתי פאקין שיט! זה שיר על קבלן שמתאבד הוא פשוט קרא לו משיח כדי לקבל פרובוקציה!

giba70

New member
גם שיר על קבלן שמתאבד

בלי קשר למשיח, זה שיר מחאה על המצב הגרוע של החברה, אנחנו עדים לכמה התאבדויות על רקע משבר כלכלי בזמן האחרון. אז נכון ששלום רצה ליצור תגובה חזקה בציבור בכך שקרא לאותו קבלן בשם משיח, אבל זה בכל זאת עדיין שיר מחאה, ושורה כמו "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" נאמרת לא פעם בכל מיני נסיבות, כמו גם "X לא בא, X גם לא מטלפן".

קניידעל

New member
כן

אבל זה עדיין לא אנטי דתי אני יודע שזה שיר עם מסר חברתי אבל לשם משיח אין קשר לשיר עצמו סתם פרובוקציה

ענת1986

New member
אני היחידה שחושבת שהביצוע יפה../images/Emo35.gif

שמעתי את זה כמה פעמים ואני שומעת את זה גם ברגע זה...
לדעתי יצא קאבר ממש טוב! הקצב מדליק והקול של ברי מדהים! כמובן שזה בכלל לא דומה לגירסה של חנוך שהיא מושלמת, אבל זה שינוי מרענן, לא חושבים?

Fugue

New member
מסכים איתך לחלוטין!

שמעתי את הביצוע של ההופעה ולדעתי זה אדיר! בהחלט חידוש ראוי לשבח

למעלה