היי פורום !

yoavl1

New member
היי פורום !

סתם להביא לידיעתכם שהתפרסם מכתב שלי היום ב"ידיעות אחרונות" במוסף "24 שעות" בעמ´ 2. יום יפה לכולנו ויהיה גם מחר!

אולי תסרוק אותו, לטובת מי שאין לו

את "ידיעות". או, לפחות, תן את נוסח המכתב. אני מאוד סקרן.
ארנון

מאיושית

New member
מי היה מאמין....

יואבי, כמו שכבר אמרתי לך, הגיע חזון אחרית הימים! שאני ואתה ממש נסכים על נושא פוליטי...! סחטיין על המכתב- מסכימה עם כל מילה!

המכתב שי יואב!!!! לקרוא...

הפרופסור והחרדים, לא מובנת לי תגובת החכ"ים הדתיים לכניסתו של הח"כ החדש, פרופ´ עוזי אבן,לכנסת ישראל. אבן הוא ההומוסקסואל המוצהר הראשון שיכהן בכנסת, מה שמעורר את חמתם של חכ"י ש"ס. מדוע כאשר נכנסים לכנסת 17 חכ"ים המאמינים בישות כול יכולה שמשגיחה עלינו מלמעלה ובכך שהיקום כולו נוצר בשישה ימים, אף אחד לא פוצה פה והכול בסדר, ואילו כאשר נכנס לכנסת אדם משכיל, כימאי וחבר סגל אוניברסיטת ת"א, מבצעים בו רצח רוחני, רק בגלל שנטיותיו המיניות לא תואמות את רוח הרב עובדייה? אולי צריך להזכיר לח"כי ש"ס את המשפט: "ישראל, גם אם חטא- ישראל הוא". יואב, מצטערת אם "גנבתי" לך את המכתב וכתבתי אותו במקומך, אבל קראתי אותו והרגשתי גאווה שמכתבו של אחד ממשפחת הפורום הנהדר שלנו מפורסם בעיתון... חוץ מזה- קצת משעמם לי... אז יום טוב לכולם!!!! שרון.

כל הכבוד../images/Emo70.gif

יואב, כל הכבוד
מזדהה עם כל מילה ומילה ממה שכתבת, וחבל שכך הם שני הדברים במדינתנו... ארנון

gaya123

New member
דוגרי אתה צודק!!!

אני אישית מאוד מתחברת לנושא........ בכל אופן , תומכת בכל מילה ומילה שלך יואב!!

yoavl1

New member
זה בסדר....עשית שירות טוב....

כי אין לי סורק.... ורק עכשיו הבנתי למה התכוונת בתיבת מסרים כשכתבת לי על זה שפרסמת את המכתב....לקח לי זמן להבין.

שייני

New member
יואב

יש כל כך הרבה דברים לא מובנים בעולם שלנו וזה אחד מהם הפרמיטיביות הזאת שבין בני אדם וחוסר הקבלה של השונה במקום לגנות מקרה כזה אנשים במעמד של חברי כנסת צריכים לעודד ח"כ חדש שנכנס לכהן ולשמש דוגמא כי מדוגמא אישית כל החינוך מתחיל בעצם אבל- אני לא מופתעת כי זאת דרך מקובלת בארצינו הקטנטונת לגנות מישהו שהוא קצת שונה או לא הולך לפי הנורמול המקובלות ויואב- כל הכבוד על התושיה והאכפתיות

yoavl1

New member
היי אנשים!

סחתיין....דווקא היו לי היום כמה טלפונים כועסים היום, ממכרים שלא אהבו את הפרובוקטיביות שהשתמשתי בה. ודווקא הרבה חבר´ה קראו את המכתב אפילו בלי שאמרתי להם. טוב לשמוע שאתם מסכימים עם זה, וחבל שלא ניתן לעשות יותר. זה המינימום שבמינימום שצריך לעשות אזרח שאיכפת לו. להביא לתודעה את העניין. היום הייתי בועידה של "העבודה" והיה משעממממם חוץ מהמכות. היו מכות של פעילי מרצ ושלום עכשיו עם תומכים של פואד.... זהו, זה היום שהיה לי, אם זה מעניין מישהו. תודה על תגובות התמיכה, והיידה שלמה. ניפגש במפגש פורום. יואב.

yoavl1

New member
וואלה?

אתה שומע שלמה ארצי? מתוך השיר "כל אחד והסיפור שלו". השיר האהוב עליי מתוך האלבום "צמאון".

למעלה