היי פורום!

StavKP

New member
היי פורום!

ממצב? אני סתיו, בן 13 מכרמיאל והחלטתי לשחק בעקבות חבר שלי (שגם לו קוראים סתיו). פתחתי קלריק שעכשיו הוא ברמה 9 (XP) בסכניה. מקווה להשתלב בפורום....

MR Lordi

New member
ברוך הבא!

אני פיליפ. בן 14 וחצי גם אני מכרמיאל
יש לי הרמיט רמה 78 בקהיני

במפה הכי שמאלית בהנסיס...

בעיקרון בכל מקום שיש בו חילזונות\פטריות והג'ליים הירוקים
(בעיקר באליניה והנסיס...)

ווינגז

New member
ברוך הבא, אני יעל

בת 19 מחיפה, גם לי יש קלריקית (91% ברמה 56
) ב-Broa. אתה מוזמן להעזר בפורום בכל בעיה או שאלה. כדאי לך גם לקרוא את המאמרים הנהדרים שיש בפורום ולעקוב אחרי הדרך המומלצת להעלאת נקודות סטאטים וסקילים (יש שם המון, שווה להציץ). השתלבות נעימה.

miss_t

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני ליאת,21, משחקת בBERA בסופ"שים ובחגים
יש לי פריסט 72.

StavKP

New member
שאלה

חובה למקסס את Improving MP Recovery לפני Magic Claw? או שאני יכול לשים כמה נקודות בMagic Claw לפני?

אחקי שמיקססתה MAX MP

אתה יכול להעלות ~!טיפה!~ את מגיק קלאו כי האמפי ריקוברי חוסך שיקויים ... ברמות האלה תיתאמן ב- HENSYS HUNTING GROUND I אתה בטח מכיר את המקום הזה (מפה ראשונה משמאל להנסיס) על פיטריות כתומות וחלזונות למיניהם ברמה 20 תעלה לפלטפורמה העליונה ותתאמן על GREEN MOSHROM ברמה 23+ תתאמן על HORNY MOSHROOM בסליפי וגם על GREEN MOSHROM ברמה 24 תתחיל לעשות KPQ יקבלו אותך די הרבה (אתה יכול לנסות ברמה 21 אבל אתה תיהיה די חלש ) בסה"כ תישתמש במאמר לקוסם לעבודה ראשונה ואתה תיהיה בסדר

Don Nirtin

New member
למה לעשות בלגן|כסל\

חובה למלא קודם כל את הMP RECOVER ואת כל מה שמתלווה אליו. רק אחרי זה ממלאים את MAGIC CLAW ובסוף (!) MAGIC GURAD

deisy

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני גלית, 36, יש לי קלריקית ברמה 65 בברה..

למעלה