היי, ערב טוב

• פותח הנושא dgan
  • פורסם בתאריך

dgan

New member
היי, ערב טוב

משהו יודע ומכיר - מה המשמעות של השם נגואל? אני יודעת שהנגואל הוא השאמן, המכשף... שהשם מופיע בספרים של קרלוס קסטנדה. אשמח להסברים נוספים תודה,

P o M i K i

New member
קרלוס קסטנדה../images/Emo4.gif

לפני חודש בערך עברתי סדנה בשם "מעברים קסומים-תנוה שמאנית" והיא מבוססת על הספרים של קרלוס קסטנדה (אם אני לא טועה) שהוא טוען שהוא היה אם שמאן שנתן לו איזהשהי תורה (לא פירטו עליה הרבה בסדנה) שהיא כוללת סידרה ארוכה מאוד של תנועות ספציפיות שנותנות לך להחזיר אנרגיות שאיבדת. עכשיו אני לרוב לא טיפוס ספקן, אבל לא הייתי שם את הכסף שלי על זה. כל הדבר נראה לי מאוד מצוץ מהאצבע. (אני שם כאן את ההודעה רק בגלל שראיתי שבפאגאניזם המליצו לך על הספר שלו) בקיצור הצעה שלי על תקנה את הספרים שלו, יש דרכים יותר טובות לבזבז את הכסף.

אני יכול להעיד על הספר

"משנתו של דון חואן" שהוא ספר טוב, עם שיעורים טובים לכל מי שמתעניין במיסטיקה ובמאגיה. נכון, אמינותם של הספרים מבחינה עובדתית מוטלת בספק גדול מאוד, אך כך גם ספרים רבים אחרים (מכל סיבה שהיא. אולי לא תמיד כדי לקבל תואר "דוקטור" אלא לקדם אמונה מסויימת וליצור אתוס, אך מדובר בעיוות האמת לצרכים אישיים בכל מקרה, דבר לא נדיר כלל). בקיצור, על הספר הראשון, "משנתו של דון חואן" (שזה השמאן שממנו למד קסטנדה, אך רק לכאורה) אני כן ממליץ. על ההמשכים איני יכול ממש לחוות דיעה, מלבד ספר ההמשך הישיר, ששעמם אותי עוד בעמודיו הראשונים ("מציאות נפרדת").

.m

New member
טנסגריטי

או בעברית "מעברים קסומים". אני מתרגלת טנסגריטי, ואני יכולה להעיד שה"סידרה ארוכה מאוד של תנועות ספציפיות שנותנות לך להחזיר אנרגיות שאיבדת" בהחלט מוכיחה את עצמה.
mai

למעלה