היי, עזרה בבקשה

• פותח הנושא kml4e
  • פורסם בתאריך

kml4e

New member
היי, עזרה בבקשה

הייתי בצו ראשון ועשיתי תמבחנים ברצינות...כנראה שאני אהבלה כי יש לי קבה 50 (אחותי בדקה לי). יש לי גם פרופיל נמוך בגלל המשקל (למרות שמאז עליתי, אבל מזה משנה?!) בקיצור השאלה שלי מה אני עושה עם קב"ה ופרופיל נמוך אבא שלי לוחץ עלי לא להתגיס (שתבינו רק לפני כמה שעות גיליתי את זה וכבר הוא הספיק לקלל, לצעוק ולבאס אותי טילים) לא רציתי בכלל לדעת כמה יש לי אבל ברור שמה שהוא רוצה הוא יקבל אחותי בקורס קצינות והוא תמיד רצה שגמני אהיה...עם קבה כזה זה לא יקרה בקיצור מה עכשיו?? אם אני אתגייס מה אני אהיה?? ואם זה ממש 50 בקבה תודה

דללה

New member
את יודעת

שהקב"א לא נקבעת רק עפ"י המבחן הפסיכוטכני, נכון?? יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על זה. בקשר לאבא שלך- אני חושבת שזה לא משנה מה הוא חושב כי זאת את שתעברי שנתיים מהחיים שלך. ואולי אבא שלך רוצה שתהיי קצינה, אבל זה לא בטוח שזה מה שאת רוצה. חוץ מקצונה, את יכולה להגיע להרבה דברים. וקצונה זה לא הכל בחיים!

דללה

New member
המצב בבית, נתונים שונים עליך, מצב כלכלי...

יש כל כך הרבה דברים שקובעים...

לאחותה יש קב"א גבוהה..

משמע אצלה כל המצב הכלכלי ומס' החדרים בבית לא הוריד את הקב"א (כל עוד לא קרה איזה שהוא שינוי דראסטי מאז..) וגם אם לאחותה כן יש קב"א נמוכה זה שוב מחזיר אותנו לנקודה שהכל פתוח- ואין ממה להתייאש.

...

"משמע אצלה כל המצב הכלכלי ומס' החדרים בבית לא הוריד את הקב"א (כל עוד לא קרה איזה שהוא שינוי דראסטי מאז..)"

דללה

New member
בעיקרון?

יש אנשים שהמצב שלהם בבית לא מאפשר להם להגיע לבסיסים סגורים ובגלל זה הקב"א נמוכה ואין להם אפשרויות בחירה של תפקידים שדורשים בסיס סגור וכו'... יש כל כך הרבה דברים שמשפיעים ואין לי מושג על כולם...

devilz

New member
זה רחוק מלהיות מדויק...

יש אנשים שהמצב שלהם בבית.. (או לפעמים מצב רפואי...) לא מאפשר להם להיות בבסיס סגור.... זה לא פוגע להם בקבא... זה מביא להם התש מתאים....

raayao180

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה אולי..

אבל רק אולי זה יכול להיות נכון.. זה לא פוגע בקב"א אבל סוגי הת"ש (מה זה הת"ש?) מסויימים הבנתי שיכולים בעצם לקבוע בסיס פתוח..

טכנית- את יכולה להגיע לקצינות..

היה לי מדריך בישיבה שהוא בין הבני אדם שאני הכי מעריך, יש לו אופי מדהים, עם ראש על הכתפיים- מגדיל ראש, תמיד עוזר לאנשים.. בצבא הוא היה קצין בסיירת אגוז- חברים שלי בדקו את הקב"א שלו- ומסתבר שהיא רק 48. למרות זה הוא קצין. אם זה החלום שלך- אל תוותרי עליו- תני את כל מה שיש לך בסוף תגיעי למטרה.

devilz

New member
בואי נסכם משהו סבבה?

קבא!!!! ק-ב-א!!@#$@ קבוצת איכות!!! וחוץ מזה.... 50 זה לא כזה נמוך... והפרופיל.. זה לא כזה נורא.. אז לא תיהיי לוחמת.. או מדריכת יחש.. יש מספיק דברים אחרים בצהל שהם מספיק תורמים.. ואם תתעקשי מספיק .... ועם המלצות מהמפקדים ושאר בלהבלה... גם את תוכלי לצאת לקצונה למרות הקבא הנמוכה... אם זה ממש מטריד אותך... את יותר ממוזמנת לבלבל תשכל ללשכת גיוס עד שיביאו לך לעשות מבחנים חוזרים... (כן.. זה קורה שמביאים..) כי סביר להניח שמה שגרם לקבא שלך להיות כזאת זה דווקא המבחנים... בכל מקרה.. בהצלחה

למעלה