קבל את התגובה הזאת.
בוא תגיד לי , במה יעור לך שביתית הזדהות כאשר אתה זה שבסופו של דבר נדפק? הרי לך לא ישלמו את הכסף, אתה הרי גורם למעביד שלך הפסד, מה שעלול להביא לסגירת מקום העבודה ולפיטורים שלך, ואז מה--> מי יזדהה איתך?! נראה לך שסגירת הנמלים ושדה התעופה והשבתת כל המדינה עוזרת לעובדים? חוץ מאשר שהדבר הזה ממאיס את ההסתדרות ואת המאבק של העבודים, שאגב, לא תמיד נפסת כמוצדק בעיני הציבור, במיוחד לא זה של הנמלים, אתה לא באמת מציג משהו, בסוף אתה והצד השני מתפשרים.. אז גם לא השגת את כל מה שרצית וגם גרמת נזק רציני למשק וגם לאנשים מתחיל להמאס מהמשחקים שלכם. נקודה למחשבה. ההסתדרות אם יש משהו שהיא לא - היא לא דואגת לעבודים אשר לא מאורגנים בוועדים החזקים, בסדר? זהו גוף מושחת מיסודו כמעט מהיום הראשון שהוא הוקם, ופה אני אשלח אותך קצת ללמוד על ההיסטרויה של המוסד הזה. לגבי הטענה שלך לגבי התביעה, אז פה המדינה צריכה לחוקק חוק שיגן על העובד , אבל מצד שני, אם המעסיק נורא רוצה לפטר אותו בסופו של דבר, אז הוא ימצא על מה, וכאשר הסיבה היא לא טובה, תאמין לי שהמעסיק חוטף את זה קשה, לאחרונה עסק פיטר עובדת אחרי שהיא הודיעה על הריון, והוא נאלץ לשלם לה כמה עשות אלפי שקלים והעסק עצמו גם כן חטף קנס די רציני, אז יש גם מי שדואג לעובדים בממשלה... מה הקשר לבעלי ההון גיא? בעלי משלם מיסים, ההורים שלי משלמים מיסים, בשביל מה בדיוק? בשביל שהכל ילך אך ורק לאוכלוסייה אשר סלקטיבית משום שיש להם אפשרותלדחות משום שיש רשת בטחון? רשת הבטחון צריכה להיות עבור אנשים שבאמת אין להם יכולת פיזית לעבוד, כמו נכים, כמו זקנים, לעזור לאלה שבאמת מסכנים ולא לאלה שמעדיפים לשחק שש בש במקום לעבוד, גיא. לא בשביל זה אנשים אחרים עובדים וקורעים את התחת שלהם, ולהזכיר לך - לא!! כולם בעלי הון, אבל כמעט כל מי שעובר את המשכורת מינימום, משלם מיסים. אז תחשוב גם על אותם אנשים אשר עובדים למעשה עבור אנשים אחרים.