היי נשמות !! !

היי סוגי../images/Emo24.gif ברוכו וברוכשמו....

גמלי לקח זמן לצאת מההלם, לא כל כך מההלם של הבגידה, כמו מההלם שזה קורה במגזר החרדי למרות כל האיסורים המאוד מאוד חמורים שכרוכים בבגידה. (אה..לא... לי אין בעיה אישית עם ייחוד, ועם הוצאת זרע לבטלה, אבל זה מדהים איך החרדים שהאיסורים האלה כל כך חמורים אצלם ובכל זאת עוברים עליהם. וזה מדהים אותי כל פ'ם מחדש.)

אני קשה להבין

תחרדיות הנשואות שבוגדות, כאילו אשת איש זה חמור ביותר , בחיים לנחשפתי לזה . והבנתי מסוגי שיש המון , אני חשבתי שכמעט ואין.

mister xy

New member
הסיפור הזה חדש בשבילי..

עץ שתול

New member
גם אני מופתע

תמיד ידעתי שהבגידות קיימות כי כנראה זה אחד מחוקי הטבע. אבל עדות של נשים שמכירות את זה מקרוב ושהתופעה כל כך רחבה, וואו...אני מופתע לגמרי.

גבעון 1

New member
יש לי שאלה אלייך

אם נפגעת מדבריי, באיזושהיא צורה..אני מתנצל.. אבל יש לי שאלה נניח שבעלך לשעבר לא היה מנסה לרמות אותך, אלא אומר לך תראי, עשיתי כך וכך... זה היה יותר טוב מבחינתך... או אם לא היית תופסת אותו בכלל היית ממשיכה לחיות איתו?

לא הבנתי "לא היה מנסה לרמות אותה?

ואם הוא אומר לה "עשיתי" הוא לא רמאי?הבגידה עצמה היא כבר רמאות. מה לא ברור? אתה מדבר על אופציה גרועה ושואל האם לא עדיף אופציה פחות גרועה. אבל יש גם אופציה טובה. לפני שאתה מזיין אחרת תיידע את אשתך. ואם אתה חושש שהיא תגיד לא, תתאפק ותתגבר או שתגיד לה שאתה לא מוכן לקבל סירוב ותשא בתוצאות.

גבעון 1

New member
תראה

שאלתי אמנם את חרדית תוהה, אבל ניחא היות ושאלת לעניין אענה, העניין הוא כזה האם מה שפגע בה זה שבעלה עשה סקס עם בחורה אחרת על פניה(שזה מאוד מכוער, אבל יכול להיות שזה לא היה לגמרי בשליטתו...) או זה שהוא ניסה אח"כ להעמיד פני צדיק...כשזה כבר נתון לשליטתו המלאה... וכן אם הה מסתבר לה שהוא לא בגד בה באמת... אלא רק חשדה בו אז היא הייתה נשארת עמו ?

לא בשליטתו? גם גואל רצון זה לא בשליטתו?

הצחקת אותי. אני גבר בדיוק כמוך חרמן כמו כל בני האנוש (רובם לפחות) ואין דבר כזה לא בשליטתך. ואם זה באמת לא בשליטתך? תספר לאשתך לפני או שתסרס את עצמך. בזאת סיימתי להגיב להבלי פיך!

גבעון 1

New member
לא רציני

אתה לא רציני, סתם ניסית להסתלבט הא? הרגשתי מהההתחלה...

גבעון 1

New member
מה שכן

לגבי הקטע של "אני גבר בדיוק כמוך" אני לא ממש משוכנע בזה, אתה בטוח ?
אולי היה חסר קצת מהכרומוזום y

גבעון 1

New member
תשמעי מבולבלונת

תקראי חדשות של תמול שלשום, ותראי שלנשים יש כוח..... לסובב את מי שהן רוצות. או קיי. אם מפקד בחמאס שכל הזמן דרוך ומוכן שהמוסד , יערוף לו את הראש, נופל ברשת כל אחד יפול... אני לא מכיר את בעלה, אני מניח שהוא לא סתם מנוול ולא סתם אדיוט... תקני אותי אם אני טועה...

למעלה