היי נשמות !! !

מה רע בזה שהגבר שופך עלי זה כיף

וסקסי אממממממממממ ללקק ק ק את ה/tapuzforum/images/Emo120.gif של הגבר ...

עץ שתול

New member
יש משהו בפרשת משפטים

בבוגדו בו...ניראלי שהרבה הסביר שהוא לא יתחתן איתה ואז הוא לא מחוייב לתת לה בגדים.

mister xy

New member
קידושין דף י"ח ע"א וע"ב

דתניא, בבגדו בה (שמות כא, ח) כיון שפירש טליתו עליה שוב אין רשאי למוכרה דברי ר"ע, ר"א אומר בבגדו בה כיון שבגד בה שוב אין רשאי למוכרה. יסוד המחלוקת הוא האם לפרש לשון בגד או לשון בגידה.

עץ שתול

New member
ניזכרתי שהרבה גם אמר לי

שמי שמכוון לדעת חז"ל סימן הוא שהוא לומד תורה לשמה

בגידה, זה בגד מיוחד שלובשים אחרי מקלחת משותפת

של הוא והיא, משום כך זה נקרא בגיד ה, וזה כוונת הכתוב, כי בגד בוגדים בגדו, היינו שלבשו את בגד הבגידה הפוך. אפילו אותי זה לא הצחיק, ראו את עצמכם פטורים גם כן.

יקירתי קבלי תגובתי.

לדעתי הבוגדנים, לוהטים מתשוקה, ואינם עוצרים באדום מגודל להיטותם.. לא משנה איסור, ולא משנה מוסר.. הם נעולים על האוביקט. זה הכל.

עץ שתול

New member
יווו...ממש מזעזע!!!

לא ידעתי שגם אצלינו יש דבר כזה...אבל למה? אין להם יראת שמים? איך הם לא מפחדים מהגהינום? הרי הקב"ה רואה הכל גם מה שנעשה בחדרי חדרים? פשוט מזועזע, אני לא מאמין!

לדעתי יום יגיע והבגידות בציבור החרדי

יהיה גבוה יותר. והנה ההסבר: היום הציבור פתוח יותר לרעיונות כמו החלפות זוגות נישואים פתוחים ועוד, ואצל הרבה זה לא נובע מכך שהם לא מאושרים בזוגיותם. ולכן יגיע היום שבו גבר חילוני שמחפש ריגוש (או אשה שמחפשת ריגוש, כי על פי הסקרים האחרונים הפער בין המינים מצטמצם) ולא רוצה לפגוע באשתו ולא לבגוד גם אם היא לא תדע, יוכל לפנות אל אשתו ולהסביר לה מה מתחולל בנפשו ומוחו מבלי שהיא ת או הוא יקחו את זה קשה, שכן זה יהיה נפוץ. יתירה מזו, זה יפגע פחות בחיי הנישואים כי זה יהיה בהסכמה. בציבור החרדי מעשה כזה אסור ולעולם לא יוכלו לדבר על זה בין בני הזוג ולכן המוצא של הגבר או האשה יהיה רק בגידה. להבדיל ממך אני חושב שזה שהרבה בוגדים לא מוריד מהכיעור שבמעשה, ואין סליחה על בגידה. מי שרוצה שיערב את אשתו. הוא לא נמשך אליה, שיתגרש.

אין ספק

אתה צודק לגמרי, הציבור פתוח יותר לרעיונות, אבל, זה בשום אופן לא הדבר שימנע בגידות ואף גירושין, (בטח לא במגזר החרדי - גם בגלל מה שכתבת) למרות שיש כאלה שמצהירים על חיי נישואים פתוחים, אבל זה רחוק כל כך מלהיות אמיתי. אין סליחה על בגידה? קח בחשבון שכשהוא בגד בי הייתי חרדית תמימה לחלוטין ופחדתי מגירושין יותר ממה שפחדתי מגיהנום, העדפתי לסלוח, ולא להתגרש. אויי זה כל כך כואב לי שאפשר למות!!

זו לא סליחה זו הדחקה

אני מתקשה להבין איך אפשר לסלוח על מעשה שכזה. אני אולי יכול להבין (מהטעם שהזכרת) את ההדחקה בעניין.

עוד משהו

יש הרבה יותר זוגות שחיים בנישואין פתוחים במידה כזו או אחרת (לאו דווקא במובן הרחב של המילה אלא שיילכו לחילופי זוגות גם אם זה רק פעם אחת או נישואים פתוחים לזמן קצר סטוץ כזה או אחר) מאלה שמצהירים על כך. החברה כיום לפחות מודעת לאופציות האלו (גם אם עדיין רובה לא לגמרי מקבלת אותן) פעם גם זה לא. המודעות זה שלב לפני הקבלה. ובגלל שזה עדיין לא מקובל, אין הרבה שיצהירו על כך בריש גלי, אבל יש יותר שיתנהגו כך, כי זה שיש לכך מודעות כבר מוריד את הטאבו שבעניין.

סוג ב

New member
ברוך מחיה המתים

האמת, שאני נחשפתי לענייני בגידות, דווקא אחרי הגירושין. לקח לי זמן לצאת מההלם, שאצל חרדים, הבגידות כ"כ נבזות וכמות הנשים הנשואות הבוגדות מבחילה ודוחה. היום התרגלתי לזה ואני צוחקת על זה.

למעלה