היי נשמות !! !

לגבי הנשים הגדולות

זה אכן מקומם... רחל מוותרת על אהובה. (ולדורי דורות נערצת על כך. תכל'ס אבא כזה מניאק. איך זה קורה?) לאה נואשת לאהבת אישה. (ותורמת את רחמה לעניין. בנים, ובכל אחד מהם היא מקווה עם קריאת שמו לאהבתו, כשבשלישי: "הפעם ילווני אישי....") ולא חסר עוד דוג' אבל אלה מורות דרך. והגנום היהודי עושה את שלו. >תודי שאת מצטרפת לעמדתי<

mister xy

New member
דווקא הדוגמאות שהבאת לא ממש נכונות

כי מדובר בגברים בעלי מעמד גבוה והרבה כסף ובמקרה כזה סביר להניח שזה מה שמונע מהאישה לפרק את החבילה. בואי ננסה לדמיין מה יקרה אם יום אחד בעלה של ציפי ליבני יגלה שהיא בגדה בו ויחליט להבליג, מה תגידי אז ? אבל לא צריך דוגמאות לזה, אפשר למצוא את הנשים הללו בכל מקום.

הבאתי את הדוגמאות המפורסמות

אתה יודע בדיוק כמוני שהמצב נפוץ מאד גם אצל הלא-מפורסמים. וההיפך הרבה פחות.

כשאין אהבה

ולא מאמינים בה .. אז אפשר להבין אתזה , כי מה שנשאר זה סקס ולמה לא לגוון ולמצות את סף הריגוש ... אני לא נשוי ומעולם לא הייתי , אבל בתוכי ישנה תקווה שיום יבוא ואמצא אהבה אמיתית שלא תענין אותי אף אשה אחרת והסקס לא יהיה אצלי מטרה בפני עצמה . הלוואי .. כרגע זה בדמיונות שלי , את מעט האהבה שיש לי עכשיו אני מוציא על חברים שלי שהם באמת אוהבים , כמובן ללא מין ח ח . איש ודרכו ואמונותיו

Namespace

New member
../images/Emo201.gif מצער לשמוע

מאחל לך למצוא את אותו אחד שישים את נפשו שתהיה הכי מאושרת שיש

mik504

New member
מוסרי שמוסרי, גם להיות אנוס מהבנזוג לא מוסרי,

ברור שזה לא מוסרי אבל כשאתה מתחתן עם משהי בגיל 18 כשאתה עוד ילד ולא בחרת בה מתוך יישוב הדעת ואתה כמעט לא מחובר אליה במיוחד אם אתה אנוס אז המטרה מקדשת את האמצעים כמו שממש לא מוסרי לחיות כאנוס ולא לשתף את הבן זוג בדיעותיך שזה גם סוג של בגידה אבל "אילו הם חיינו בזמן האחרון, יכול להיות יותר טוב יכול לבוא אסון" אז חבל לתת את הדעת לדבר שמי שעושה אותו לא מעניין אותו מוסריות ומי שלא עושה זה לא בגלל מוסריות זה פשוט כי הוא שמרן

למעלה