היי נשמות !! !

סוגי את גדולה

אבל שניהם הביאו את זה בתור בעיה בציבור החרדי ולא בשביל לעורר את זה פה בינינו

גבעון 1

New member
אמרתי לך כבר

סוגי את מלכה אין עלייך, מסכים עם כל מילה שכתבתי, קשוט דברי אמת.... הגיע הזמן לבער את הנגע הזה, שמפלה בין דם לדם...

רגע מה אתה חושב שיש פה בפורום אפליה

בין דם לדם ? ואם אתה רוצה לבער את זה אז תנסה אצל החרדים הלא אנוסים

גבעון 1

New member
ברור אחי

יש ויש, ואתה יכול לטמון את ראשך בחול... מהחרדים כבר התייאשתי, אצלם הגזענות זה הפך לחלק אינטגרלי, מהחיים שלהם וצידוק לעוולות שהם עושים, לאנשים טובים וישרים. הצטערתי לראות שהנגע לא פסח על כמה מחברי הפורום, לשמחתי לא כולם ,....

לדעתי אף אחד לא צריך להעלות את זה

בפורום וגם אם היא העלתה את זה אז היא גם לא בסדר . מה שראיתי שזה אתה העלית את זה

גבעון 1

New member
ולפתע גילת

ממש לפתע גילת, שזה לא בסיידר, תשמע עדין, תעיין טוב בדפי הפורום, אני לא פתחתי אף שרשור בנושא מזה חודש ימים או יותר, אז אם ללימונינה מותר אז גם לי, היא אמנם "מלכת הפורום"... אבל גם לנו מותר מדי פעם ככה להעלות נושאים שמציקים לנו. תפסיק לגלגל עיניים, בצדקנות מתחסדת...

אני לא מגלגל עיניים ויותר מיזה אני

ספרדי ועברתי בחיים המון פעמים את הגזענות הזאת . ולדעתי יש פה המון חברה אשכנזים שבתור חרדים היו גזענים כי הם הושפעו מהסביבה. אז מה בגלל זה אני יחזיר על מה שעברתי ?! זה לא המקום לזה אנחנו מאחורי זה . ותהיו שניכם חכמים ואל תענו אחד לשני ככה זה יגמר מהר

גבעון 1

New member
אחי אתה הכי

אחי אתה מאה אחוז, ואתה יודע איך מתייחסים אלינו, "זבל" זה עוד תואר אצולה, אתה רוצה שימשיכו לדרוך עלייך, וללמד אותך שבתור פרענק אתה אמור לבלוע הכל... ולהגיד תודה, לא נמאס לך להיות הסוג ב' האמיתי פה...0תסלח לי המלכה סוגי שלקחתי ממנה את התואר,... את מלכה חבל על הזמן...)

בכל העולם רומסים את השחורים

היא משנה באיזה דת אתה . ולא צריך להאריך בזה.

גבעון 1

New member
עד שבא להם אחד

שחור כמו הלילה וחכם כמו שד משחת, ולוקת את החדר הסגלגל, בהליכה....

rachel437

New member
איך נכנס לפה העניין העדתי?

דבריך דוחים ומגעילים בלי שום קשר לאיזה עדה אתה שייך.

mister xy

New member
הסיבה שגנדי לא כותב היא לא בגלל המילואים,

אלא בגלל שהוא בחל"ת

גבעון 1

New member
רמזתי לך ולסוגי

שבזמן שאתם ואני מתחממים ליד התנור, מישהוא עושה את העבודה בגשם ובשלג במינוס כמה מעלות.... ומותר לנו קצת לפרגן לו

mister xy

New member
באמת זה המקום להצדיע לכל החיילים

הסדירים והמילואימניקים וגנדי בתוכם, העומדים על משמר ארצנו ביבשה באויר ובים. יתן אדוני אלוהינו את אויבנו הקמים עלינו נגפים לפניהם... ידבר שונאינו תחתיהם ויעטרם בכתר ישועה ועטרת נצחון...

סוג ב

New member
ואני חשבתי

שהכרתם כשהוא עזר לך בפסיכומטרי. אני מקוה שאתה לא חושב אותנו למפגרים....

גבעון 1

New member
אמרתי לך כבר

שאנחנו באותה פלוגה, אבל חבר... נראה לך שאנו בפלוגה שם חברים שלו.... הוא קצין אני חייל חברים נהיינו כשעשיתי פסיכומטרי, בזמנו מה לא מובן?

למעלה