היי נשמות !! !

מתוכן ההודעה שסוגי הגיבה עליה בשני פרצופים,

חוזבל"ת1 בגועל, ואני בהרגשה שכל הגברים זבל. תסתכל למעלה, לא קשה.

גבעון 1

New member
נו אז מה

ראשית אז היא הגיבה אז מה... זה אומר שכל הנשים בדעה שלה. יש תתפלאי רבות בנות עושות חייל, שאוהבות מה שגברים עושים, להן, אולי חלקן עושות זאת רק בשביל כסף. אבל הן יכולות לבחור את מי הן רוצות ואת מי לא(לא מדבר על שפחות המין מאוקרינאה וכ"ו שזה ממש בושה...) אם תכנסי לתפוז תראי כמה הצעות יש כאן בפורומים(ואיזה מחירים....) תביני שהן לא עושות מזה ביג דיל, יש סטודנטיות שעושות זאת פשוט כדי לממן שכ"ד ולימודים , לחלקן חבר קבוע, אם מישהוא לא נראה להן הם זורקות אותו.. או לא חוזרות אליו. פשוט את אשה תמימה שלא מכירה את החברה הישראלית, ואת שאר בנות מינכן...

mister xy

New member
די, אל תעשי ממנו מפלצת

מה כל כך דוחה אותך ? הרי הוא בעצמו אמר שזה לא בסדר, אולי הוא לא ניסח את זה כמו שצריך אבל זו המציאות גבירתי, לכל אחת יש הזכות להחליט על גופה ואף אחת לא תאמר לה מה לא לעשות ויש בנות שעוסקות בזה מרצונן החופשי ונהנות לעשות מזה כסף. גם בכנסת היה מי שחשב שצריך להשלים עם זה ולמסד את התעשיה הזאת לטובת העוסקות בה. (ולא בטוח שזה לא נכון, כי בראש ארגוני הנשים שהתנגדו לרעיון הזה מכהנות פמניסטיות אדוקות שלא מתחשבות רק באותן שפחות מין אלא מטריד אותן באופן כללי מעמד האשה והיחס אליה כאל אובייקט מיני) אז אם הדברים האלו דוחים אותך זו זכותך אבל אין שום סיבה שהוא יתנצל על כך בפנייך אפילו אם את מלכת הפורום

גבעון 1

New member
יישר כוח

וחיילך לאורייתא.....(את הסוגיא אתה בוודאי מכיר, מה אמר ריש לקיש לר' יוחנן ומה השיב)... וכידוע דוד מלך ישראל "חי וקיים"

mister xy

New member
איזה נושא ? מיסוד הזנות ?

אין לך מה לא להסכים איתי כי לא הבעתי את דעתי בנושא וגם אין לי מספיק ידע בזה כדי לחוות דעה. רק כתבתי שבעניין הזה אי אפשר לסמוך על ארגוני הנשים וגם זה לא דעה שלי אלא שמעתי פעם ברדיו. ועובדה היא שבמקומות רבים בעולם כן מיסדו את הזנות כי חשבו שזה יעזור לנשים שעוסקות בזה.

אל תהיה כל כך בטוח שזו הסיבה למיסוד

ואת הדעה שלי אני לא מגבשת בגלל ארגונים כלשהם או פרופגנדה כזו או אחרת. פשוט לא בא לי להיכנס לנושא הזה. קוראי הפורום השכן יעידו שכבר שפכתי נהרות דיו ויזע על העניין, ורק עגמת נפש נגרמה. לי בכל אופן.

mister xy

New member
זו הבעיה

שיש לך עגמת נפש מהנושא הזה והמסתעף, ולכן בכל פעם שזה עולה את מאד נסערת.

חברים הנושא הזה של העדתיות לא צריך

לעלות פה . אמנם זה משהו שקיים אצל החרדים אנחנו צריכים לברוח מיזה . (זה קיים גם אצל החילונים)

סוג ב

New member
מה אתה אומר?

ספר לו על זה. אין דיון שהוא לא מעלה את זה. כמו גנדי והצבא.

אני מאמין שאני לא היחיד שאומר לו את

זה. את בתור מנהלת צריכה לבקש לא להעלות את הנושא הזה בין החברים . (כבר העלו את זה כמה פעמים שזה אחד הדברים המגעילים אצל החרדים) לא צריכים להוסיף דברים כדי להתמודד איתם

גבעון 1

New member
היי עדין

תשמע לא רק אני העליתי פה את זה, דווקא לימונינה האשכנזיה פתחה פה שירשור ארוך העוסק בעניין(כמו שאמרתי מלכה אמיתית) אני במקום לענות בהכפשות עונה במחמאות(לפעמים ציניות). כבר אמר פה מישהוא שזה זכותי, ואני מסכים עמו לא איכפתי לי שתגדפו אותי, אני לא ילד(ואם לבנות פה זה מביא סיפוק סדיסטי כל שהוא אין בעיה בכייף, בתנאי שאתן מרשות לי להחזיר ..). אבל שיוויון צריך להיות, לא רק על הנייר. הגזענות בעולם החרדי היא תופעה נוראית לדעתי, וצריך להדביר אותה כמו כל מחלה מדבקת... זה הורס כל חלקה טובה (תרצו או לא זה קיים, גם בפורום הזה....) ולגבי גנדי, אני מבין סוגי שאת בסתר..... ד"ש ממנו מהמילואים

סוג ב

New member
לימונינה האשכנזיה

לא דיברה על האשכנזיות שבה, בשירשור הנ"ל. זה מה שהיא כתבה: דעות כגון אלו שהבעת גורמות לנשים לחשוב שכל הגברים זבל. אני מקווה ומאמינה שיש מספיק גברים שלא חושבים כמוך, ושלא יעזבו אישה אחרי לידה כדי לשפוך את הפרשותיהם בגופה של אחרת, קשת יום, שמאה אחרים עשו לה את אותו הדבר מוקדם יותר. ולא כי זה מגעיל. כי זה לא מוסרי, כי זה ניצול והמשך של התעללות. זה מה שענית: כולם כבר מבינים, שכל מה שמעניין אותך כאשכנזיה אליטסטית זה לפגוע עכשיו בפרענק של הפורום. והעניין עצמו לא מעניין אותך כל כך אז יש לך חסינות, או ייחוס? מלפגוע במי שדעתו שונה משלך... תגיד לי אתה, מי שוב התחיל את הדיון על אשכנזים. תעשה חיפוש בפורום ותראה ש90% מההשוואות, אתה התחלת.

גבעון 1

New member
עשיתי אכן חיפוש

ומצאתי שרשור מאוד ארוך כמעט עמוד שלם... של לימונינה, אז מעניין אם אני הייתי פותח כזה שרשור איך היית מגיבה... לי לא איכפת להיפך, אני מאוד גאה בנושא המהותי והאמיתי הזה, שאין לאף אחד פה חשק להתמודד באומץ עם העניין מצידי תחשבו שכל האשכנזים כופרים וכל הספרדים מאמינים, או שאני פרענק מסכן(לפחות לפי התלוש משכורת והרכב אני לא...) לך סוגי , קשה גם להתמודד , אני מבין האמת מרה ונוקבת... אבל זו האמת, אתן מעדיפות לנפץ את המראה, שמולכן... כמו רותה נסיכה ... בבקשה אני מראה לכן את המציאות, אם איני דובר אמת תוכיחו...

סוג ב

New member
אז טרחת לחפש

תביא לפחות קישור כבסיס לדברים שאתה אומר.

גבעון 1

New member
מלכה אמיתית את הא..

אין בעיה סוגי את מלכה, לוקחת את כולנו בכיס הקטן... • ‫כואב לי הלב‬ ל י מ ו נ י נ ה 25/01/10 15:25 הנה טרחתי בשבילך לפני שבוע לערך על השכנה של הוריי. בחורה חכמה, עדינה ויפהפיה, הוריה אפילו מבוססים יחסית, שלא מוצאת שידוך. למה? כי היא 'שמינית ספרדיה', כלומר ההורה של אחד הסבים הוא ממוצא מזרחי. אחותי - חברתה הטובה - הציעה את השידוך לחבר של בעלה, אחד הבחורים הנחשבים בישיבה. עברו מס' ימים והתקבלה תשובה שלילית בצרוף המסר שהבחור נפגע מאד מההצעה והוא מצפה להתנצלות. מה פגם יש בו, נשאלו אחותי ובעלה, שהציעו לו ל"ע שמינית ספרדיה? הבחורה כבר עברה את העשרים, ממש הגיעה לגבורות, ואין מושיע. והיא אפילו, צחוק הגורל, בלונדינית תכולת עיניים שנראית יותר אירופית מרובנו. שם משפחתה הוא ארוך ובאידיש. תורת הגזע קטנה על הציבור שלנו. אשכרה חפרו באילן היוחסין שלה עד שגילו את ה'פגם הנוראי'.

למעלה