היי נשמות !! !

בא נתחיל מזה

שגבר שהולך לפרוצה בין רווק ובין נשוי, הוא מתעלל מינית בבחורה מסכנה. ולעצם העניין, בגידה זו בגידה ולא משנה עם מי למה וכמה ומה התירוצים לכך. יש לך יצרים? אתה מחפש ריגושים? תדבר על זה עם אשתך. אם היא בראש שלך תחיו נישואים פתוחים לזמן מה, או וואט אבר (כך כותבים את זה בעברית?) אין בכך שום בעיה. אבל לא לספר לה? תחשוב מה אתה היית מרגיש אם היא הייתה הולכת עם ג'יגולו כי יצרה תקף אותה.

גבעון 1

New member
תראה אתה לא צודק בקטע

רוב הגברים , לא מתעללים בפרוצה או נערת הליווי, היא מתפרנסת מהעבודה שלה, מבחינתה זה יותר טוב מלנקות בתים, ושרותים של מישהוא אחר, (אני לא מדבר על כל אלה שמתעמרים בהן, וזה אלא על אלה שעושות כן מרצון, וכדי להשיג כסף קל, ככה היא משלמת את החובות שלה) אני לא חושב שזאת בגידה, אם לאשה לא איכפת(ויש כאלה שלא כל כך איכפת להן תתפלא, והן גם לא רוצות לדעת, מה בדיוק הגבר עשה ועם מי...) אני כרגע לא נשוי, ואין לי בעיה אישית כזאת, וכשהייתי נשוי, לא הלכתי בגלל שזה הגעיל אותי... מקרים שאשה הולכת לגיגלו הם לא מצויים לדעתי הרבה בציבור החרדי, כיוון שרוב הנשים שם, ברוב המקרים לא מחפשות סקס, אלא מנוחה, מהבית מהבעל מהילדים. מהעבודה... זו

אתה חי בסרט

לפני שהגברים מחליטים לנשים מה אכפת להן ומה לא, פשוט תשאל אותן. אם תשאל אשה אפילו כשאלה תיאורטית האם אכפת לה שתשכב עם אחרות כשאתם עדיין נשואים ואתה לא תספר לה על זה, יש לך ספק בכלל מה היא תענה? כל עוד לא שאלת אותן, אל תחליט להן שלא אכפת להן. ממש חשיבה חרדית יש לך, הגברים תמיד יודעים מה טוב והכי טוב לנשים. בעניין הג'יגולי, זה בכלל לא רלוונטי מה מצוי ומה לא. השאלה הייתה בעניין מוסר, אז תדמיין מצב בו אשתך כשהיית נשוי היתה הולכת לג'יגולו, מה היית מרגיש. אין בעיה בסקס, יש בעיה עם הדרל (ועם מי, כי בעיניי פרוצה זהפסול). רוצה ריגוש? תשתף את אשתך.

גבעון 1

New member
לאיזה סוג סרט התכוונת../images/Emo6.gif

תכל'ס תשמע, בתוך עמי(החרדי) אני יושב, אני כבר ממש לא, אבל מה לעשות אני יודע מה קורה בשטח... אמרתי לך שאני איסטניס מטבעי, וגם מי שהייתה אשתי הייתה די דומה לי בקטע הזה... ואותי מגעיל ללכת לאשה שהייתה עם עוד מאה גברים באותו יום , בלי קשר לשאלה המוסרית. וקל וחומר שאןתה היה מגעיל.... לעצם העניין זו לא רק חשיבה חרדית, יש גם לא מעט נשים חילונית שמאוד רוצות את הגבר שלהן, כי הוא מפרנס ודואג להן וכ"ו וטוב לילדים וכ"ו אבל הן לא יכולות לספק את צרכיו, במקום לקבל גבר עצבני, בבית. או שהוא רוצה משהוא מסויים שאותה נורא מגעיל(לא נכנס לפרטים) אז היא משחררת אותו פעם בחודש. ולא משנה להן מה יעשה... העיקר שלא יביא להן מחלות וכ"ו. לא כל הנשים כמו זוגתך שכנראה באותו ראש כמוך בעניין(יש לך הרבה מזל) והן מעדיפות לעצום עיניים, בתומרה הן מקבלות גבר רגוע, שעושה מה שהן רוצות באופן הצייתני ביותר(פודל פרייר לידו) תשתף את אשתך? ואם היא אומרת לך בזה הלשון, תשמע ממש לא בא לי, ויש בנות שעושות את זה, אני לא מוכנה. מה תעשה.?

מחקו את הקודמת אז אתנסח אחרת

דעות כגון אלו שהבעת גורמות לנשים לחשוב שכל הגברים זבל. אני מקווה ומאמינה שיש מספיק גברים שלא חושבים כמוך, ושלא יעזבו אישה אחרי לידה כדי לשפוך את הפרשותיהם בגופה של אחרת, קשת יום, שמאה אחרים עשו לה את אותו הדבר מוקדם יותר. ולא כי זה מגעיל. כי זה לא מוסרי, כי זה ניצול והמשך של התעללות.

גבעון 1

New member
הניסוח שלך אותו דבר

כולם כבר מבינים, שכל מה שמעניין אותך כאשכנזיה אליטסטית זה לפגוע עכשיו בפרענק של הפורום. והעניין עצמו לא מעניין אותך כל כך אז יש לך חסינות, או ייחוס? מלפגוע במי שדעתו שונה משלך...

גבעון 1

New member
את מחפשת אקשן?

אחרי שגנדרן במילואים.. את מחפשת לעשות כאן קטע למישהוא אחר תגידי?

סוג ב

New member
הגזע האשכנזי- הוא הגזע הנבחר

ויחיו הקנאים ויסבלו. נו די כבררררר, מה קשור עכשיו אשכנזים????? אני הייתי הראשונה להגיב להודעתך המפלה, ב2 פרצופים זועמים. ואני מסכימה עם לימונינה, שהתבטאויות כמו שלך, גורמות לנו הנשים להאמין, שהגברים הם חרא. (ולא! לא כתבתי שאתה חרא. אני מדברת על גברים עם מחשבות כאלה בכלל)

גבעון 1

New member
כבר לא מה לעשות

הגזע האשכנזי כבר לא שולט מה לעשות, תבינו את זה... לא הפלתי אף אחד או אחת, זו המציאות... תרצו בנות או לא, טוב או לא זו שאלה אחרת. לא כל הבנות שעושות כסף מזנות סובלות ואל תקני את מה שאירגוני הנשים מוכרים לך.... המציאות בשטח שונה, היא(לימוננה) כתבה עליי דברים מכוערים, מאיפה היא יודעת מה יקרה מחר עם הבן שלה או שלך או אח שלך או שלה, מה אתן יודעות, מה הוא או היא תעשה במצבים כאלה ואחרים... אתן יכולות לחשוב שהגברים הם חרא, או לא, זה לא ישנה את העובדות. ואלו הן העובדות היה פה איזה רעיון באחד הפורומים עם אחת כזו, שמתפרנסת מזה, במקרה ראיתי בתפוז את זה, כנראה שגדלתן בחממה(וטוב שכך) ופתאום אתן מגלות מה קורה כאן במציאות.... אז בנות זה מה שקורה כאן בארץ, אני גבר ואני יודע מה קורה אני עובד בשוק החופשי ורואה ושומע, מה שלידכן לעולם א יגידו... במקום לנפץ את המראה, תתבוננו היטב ותבינו , זה פרצופה של ישראל 2010

mister xy

New member
חבל !

אתה מעלה טענה עניינית וחשובה על כך שיש נערות ליווי שעוסקות במלאכתן מתוך בחירה חופשית ועושות מזה הרבה כסף וחלקן אפילו נהנות מזה. רק חבל שאתה כותב כל הזמן על הגזענות כי ככה בכלל לא רואים מה אתה כותב..

גבעון 1

New member
אתה צודק במאה אחוז

מיסטר אתה צודק במאה אחוז, אבל זה לא הנושא שלי.... הייתי מוצא להן ראיון עם אחת כזאת שראיתי באינטרנט אבל נראה שהכל כאן מלא גאווה....

גבעון 1

New member
הנה הוכחה...

יש כאן בעלי חסינות, מותר להם להכפיש , להשמיץ מה בראש שלהם... הא הגזע העליון הא

אתה יודע?

שאתה מאוד מאוד מתאמץ להעכיר את האווירה, בהמון המון הזדמנויות? [מלבד זאת שלטעמי אינך תורם הרבה כאן]

גבעון 1

New member
עוד אחד

שיודע יותר טוב מכולם, ומה טעמך מעניין את הסבתא שלי נוחה עדן

גבעון 1

New member
דברי הגזע העליון?

הגזע העליון מאמין, חושב, בטוח, כי זו דעתך אז זהוא זה. כולנו צריכם להשתחוות למלכת הפורום? אין לך לדעתי צל של מושג מה קורה במדינה הזאת?

אויש תודה

תמיד רציתי להיות מלכת הכיתה ולא הצלחתי, אז לפחות מלכת הפורום. גם זה משהו, רק טקס הכתרה חסר

גבעון 1

New member
את רואה

את רואה אפילו שהשמצת וניסית להשפיל, הגבתי בציניות אבל לא באותה מטבע...

גבעון 1

New member
אפילו החמאתי לך

לך ולבעלך החמאתי נהגתי כחבר ולא כאויב... ממה עליי להסתייג, בדיוק

למעלה