היי נשמות !! !

נראה לי שאתה תמיד חייב לומר את המילה האחרונה-

הבעיה היא, שגם אני כזה ...
אני אשמח בהזדמנות לשמוע ממך על התפיסה השונה שלך את הדת. אני באמת הרבה פחות "צר מוחין" ממה שאתה מנסה לעשות ממני, גם אם אני מנסה להביע את דעותיי באופן ברור וחד, וברמה העקרונית, מה שלפעמים אולי נשמע לך חד-מימדי.

mister xy

New member
סביר להניח שזה הפוך

שכל מה שסער ואילה עושים זה רק בשביל המצלמות ובאמת הם לא מאוהבים והכל כדי למשוך את תשומת לב הצופים שיבחרו בהם. מעניין לראות מה יקרה אחרי שהם יצאו מהכלא הזה

ברמה מסויימת זה בטח הצגה -

אבל לפחות חלק מהרגשות הם ודאי אמיתיים. הם לא שחקנים כאלה טובים ...

סוג ב

New member
אווו כבוד הרב

שלום באמת... ומי זה סער ואיילה? חדשים כאן?

mister xy

New member
כן, הייתי עסוק מאד כל היום.

אני מבין שהפסדתי הרבה אקשן
לגבי איילה וסער גיגול קטן ואת יודעת. האמת, הם לא שווים אפילו את המאמץ הקטן הזה...

לאחרונה יש בילבולים בין הפורומים

אחת חושבת שזה פורום סקס או אהבה אסורה השני חושב שזה פורום האח הגדול.... כאשר אבדתי אבדתי.

דרך אגב -

אם באמת יש אנוסים שלא יודעים אפילו מה זה "האח הגדול", אולי זה לא רעיון כל-כך גרוע להתייחס בפורום הזה גם לתרבות החילונית הפופולארית (מתוחכמת ורדודה כאחת) - מה שאולי יקל על האנוסים להכיר יותר טוב את העולם החילוני.

לחוד

New member
ישתקע הדבר

עם כל הכבוד, ההיכרות עם התרבות החילונית אינה מטרה בפני עצמה. כנראה שכל מי שגולש באינטרנט - גם אם אנוס - יודע מה זה האח הגדול, ואם מרצונו החופשי הוא בחר להתרחק מתרבות (?) רדודה, אל תדחוף לו את זה בכוח.

moshe010

New member
כנראה שאתה לא יודע מה זה ניסיון

כי אני למרות שפעם האמנתי ב100 אחוז שאני יענש בחומרה על כל רגע של ביטול תורה ועל כל דיבור לשון הרע בכל זאת היה קשה עד בלתי אפשרי לקיים את זה וביטלתי הרבה זמן,ודיברתי לפעמים לשון הרע, וחשבתי מחשבות אסורות ואפילו האיסור של שז"ל שעליו יש יותר שליטה, בכל זאת היו מקרים שהיצר היה בלתי נשלט, ולמרות שדמינתי את האש של הגיהנום בוערת, היצר היה חזק מזה והדוגמא שלך על השוטר אז אכן אם השוטר ילך אחריך כמה שנים ברציפות ותתרגל אליו, וכן אם השוטר יעצור אותך רק אחרי כמה שנים אחרי ביצוע העבירה אז כנראה כן תעשה עבירות תנועה

moshe010

New member
בנוסף לזה

רבים מורים לעצמם היתר שבמקרה כזה מותר, או שבמקרה כזה הם אנוסים או שהם יספיקו לחזור בתשובה, או שהקב"ה וותרן ויבין אותם ואת קשיהם, ועוד היד נטויה

תודה על התגובה -

כנראה שהתשובה באמת טמונה ביכולת האנושית המופלאה לעשות רציונליזציות. גם הרוצח הכי אכזרי לא מאשים אף פעם את עצמו, אלא את הדרך שבה הוא גדל, ההתגרות של הקורבן, היצר הבלתי נשלט שלו, אזלת היד של הרשויות שלא עצרו אותו בזמן וכו' וכו' וכו'. ואף על פי כן ולמרות הכל, מי שבאופן עקבי "חוטא" ומחפש לזה רציונליזציות, סימן שהאמונה שלו היא אמונה חלשה מאוד. מה הוא חושב לעצמו - שאלוהים דביל? שהוא לא מבין שאלה רציונליזציות בגרוש? שאפשר יהיה "לעבוד" על אלוהים בבוא היום? בדוגמא של השוטר - לא בכדי היית צריך להביא את זה לידי אבסורד. מי שמתייחס לאלוהים כ"שוטר" שהולך אחריו בלי להעניש אותו במשך שנים, ושהעונש הצפוי מידו יבוא, אולי, רק אחרי הרבה שנים, אז כנראה שככה נראית גם האמונה שלו. והרי אמונה אמיתית צריכה להיות כזו כאילו אתה באמת מאמין שהשוטר מסתכל עליך בכל רגע נתון, לא? ראה את הדוגמא של בית האח הגדול שהובאה לעיל. למרות שיש שם מצלמות במשך חודשים, האנשים בבית לא שוכחים לרגע שיש מצלמות, ויש דברים שהם לא יעשו לעולם, כי הם יודעים שבכל רגע ורגע מצלמים אותם. מי שמאמין באל לפחות באותה דבקות שבה דיירי האח הגדול מאמינים בזה שמצלמים אותם, לא יכול היה "לחטוא" על בסיס מכוון או קבוע.

גבעון 1

New member
למה את מתכוונת?

אם הבעל הולך לפרוק יצריו על פרוצה נגיד, האם זו בגידה? מה לעשות "יצרו תקפו". והגברת בזמן מחזור, או אחרי לידה.או אחרי ניתוח או וואט אוובר... אז זה לא הכי בסיידר, שהוא עושה את זה... אבל אין לו יכולת להתגבר על יצרו בצורה אחרת. הוא שוכח את הפרוצה ברגע שיצא ממנה, והיא(נותנת השרות) מעניינת אותו כשלג בצפון פינלנד.... אם הגבר משתמש בכל אמצעי הבטיחות והמניעה.......

גבעון 1

New member
תראה אתה תמים או מה?

אני יכול לומר לך שלא רק גרושים ורווקים חרדיים מבקרים אצלן.... מה לעשות חרדים הם בני אדם כמו כולם... לפעמים לנשים שלהם זה מאוד נוח, שייתן להם הבעל קצת מנוחה, זו האמת למה לטייח....

למעלה