היי מתוקים!!!

חוכמית

New member
היי מתוקים!!!

מה קורה??? מרפרוף במה שכתבתם אני מבינה שיש מפגש מחר בים בקיסריה. הפעם אני בפורום מהבית שלי. אז ככה, סיפרתי לבן שלי שיש מפגש בקיסריה ושזה נכתב על דפי הפורום והוא מיד אמר שאולי כדאי שנלך למקום יותר סגור מחשש ש...והחלטתי שכדאי שאאעלה את זה פה כי אולי יש דברים בגו??? אתם יודעים את המצב נכון? אולי כדאי להקדיש מחשבה נוספת לעניין??? אגב, אפשר להביא את משפ´ חוכמית למפגש??? מה איתך אורלי´לה את באה??? טוב חמודים אמרו לי מה דעתכם? אכנס יותר מאוחר. נשיקות

גיל גיל

New member
רגע רגע רגע...

את מתכוונת למצב הבטחוני? או אלינו באופן אישי (נפגעתי...
סתאאאאאם!!!) בכל מקרה, אם הכוונה למצב הבטחוני, אז אני מאמין שאנחנו בטוחים, אנחנו נהיה לבד ומעטים... קיסריה לא נמצאת על מפת הטרור העולמית, ונשיא לשעבר גר שם, אז אני סומך על האבטחה
אם את חוששת מאיתנו, דבר שהוא לגיטימי לחלוטין במציאות של היום, אז פשוט תרימי אלי טלפון (ב-
) ואסיר את חששותיך! טוב? ביי חוכמית, ולגבי חוכם ג´וניור, ברור שהוא מוזמן!!! איזו שאלה?

חוכמית

New member
או קיי. שוכנעתי!!!! ../images/Emo39.gif

אז מחר אכנס שוב כדי שתמסרו לי את המיקום המדויק או שאתקשר לבן בן. בנות, (ורק הבנות בנים בבקשה לא לקרא) הקטע על הזין היה גדוווול!!!! אפשר לפתוח פורום שלם על הנושא הזה מה? אז לילה טוב בינתיים, אוהבת אתכם להית´ מחר נשיקות.

deep ocean

New member
לטא ממש הבנתי למה התכוונת...

איזה מצב? המצב הבטחוני? הלו אני היום הייתי בתל אביב, בחוף הדולפינריום ובאתי ללא חששות מה שאמור לקרות יקרה ואני מישהו אמור להתפוצץ ולמות-זה יתפוס אותו לא משנה איפה הוא יהיה וזאת דעתי האישית כמובן מה שאמור לקרות יקרה ולא ניתן למנוע את זה...

Kaya

New member
לטא ??? ../images/Emo6.gif התחלת לדבר צ´רקסית

??????
רציתי רק להודות לך יקירתי על היום מה שהוביל אותי להתקשר לבתדודה מה שהוביל אותה להזמין חברה שלישית-תמי מה שהוביל אותה לבוא לקחת אותי מה שהוביל את שתינו לשיחה (בגלל זה האיחור
) מה שהוביל אותה להרגיש משהו שלא הרגישה לפני ברגע שנכנסה אלי הביתה מה שהוביל אותה להפתח מה שהוביל אותה לספר שהרגישה חרא בשבועות האחרונים מה שהוביל אותי לספר לה על שלי מה שהוביל אותי לספר לה על הקונג-פו מה שהוביל אותה להחליט להצטרף אליי יום ראשון מה שהוביל אותה לבקש עזרה מה שהוביל אותי לספר לה כי אני יכולה לעזור לה...אם רק תתן מה שהוביל אותה להסכים מה שהוביל אותנו לקבוע פגישה ארוכה אחת פעם בשבוע... מה שהוביל אותה לחייך בפעם הראשונה - ולטענתה בגלל שהיא מרגישה טוב! אז... תודה לך חברה יקרה על שסיפרת לי שיש קפוארה היום בים... מה שהוביל אותה להתפלא כמה כיף זה להקשיב לטרבוקות - מה שלא חשבה שתעשה אף פעם.... תודה. מרג. נפלאות הן דרכי העולם !!!!!!!!!

deep ocean

New member
לטא לטא!!! :))))

הוי את נהדרת!!!!!! איזה כיף!!!! ואני רציתי להודות לך על זה שבאת כי היה לי כל כך טוב שם! כל כך שמחתי שנכנסתי לים שמתי זין גדול זין ענקקקקק זין ממש ענקקקקקק על כולם נכנסתי לים עם הבגד ים ויצאתי ממנו והלכתי לי רק עם הבגד ים והרגשתי FUCKIN טוב שאני לא שמה זין על זה שהגוף שלי לא חתיכי ואני הולכת ככה בלי ללבוש את השמלה!!! זה היה משכר נהדר ממש מלהיב אני ממש מתאהבת בעצמי מיום ליום מגלה כמה אומץ יש לי וכמה אני מאושרת וכמה העולם יפה!!! התחושה שכולם על הזין שלי ממש כיפית ורק עכשיו אני מגלה אותה.... בום בום בום הם מתופפים בטרבוקות ובום בום בום הלב שלי פועם אין מאושרת ממני!

אורלי_ל

New member
../images/Emo25.gif מיכלי אני חושבת שאלמד ממ

ממך אני גם רוצה זין כזזזזזזזזה גדול לשים אותו על כוווווווולם!!!!!!!

Kaya

New member
שימו !!!!!

טוב נו...זין !!!!! רק שגילגיל ומשטרת תפוז לא תעצור אותנו..... מיכלוש וכולם, שמתי זין על מה שהאחים שלי אמרו לי בשבועות האחרונים לגבי החבר ("תראי את עצמך... הוא לא מתקשר ואת עדיין איתו...") אם לא הייתי שמה זיןןן ענקקקק על מה שהם אומרים - לא הייתי ממשיכה להיות איתו ולא הייתי ממשיכה להאמין באהבה ולא הייתי מתקשרת אליו ביום שני ומשאירה לו הודעה במזכירה ("רק רציתי שתדע שאני חושבת עליך גם אם אנחנו לא מדברים..") מה שהוביל אותו לבוא אליי ביום שלישי (פעם ראשונה מאז ארבעה שבועות !!) מה שהוביל אותו לבקש מפתח לדירה ולדעת כמה יעלה לו שכר דירה !!!! מה שהוביל אותו לאהוב אותי על שאהבתי אותו כל התקופה הקשה הזאת שהוא עבר!!! ו...כן, הוא השאיר את מברשת השיניים שלו.......ולקח את המפתח באומרו: "אני מפוצץ מאושר...." אז שימו זין!!!! תלבשו מה שאתם אוהבים ללבוש - לכו עם מה שאתם מאמינים בו !!! אוהבת, מרג. דרך אגב - מיכלי, אף פעם לא הבנתי למה אני ישנה ערומה... עד שמישהו אמר לי שזאת ההצהרה שלי לגבי עצמי שאני אוהבת את הגוף שלי... וחייכתי

deep ocean

New member
!!!!! את ענקית!!!!!

אוקיי זה הולך ככה פשוט ללכת אחרי מה שמרגישים לשים זין על מה שאחרים חושבים כי רק אנחנו יודעים מה טוב לנו ואת הוכחת את זה בגדול! איזה יופי!!!!!

deep ocean

New member
האמת ש...

עדיף שלא נפתח את הנושא... אבל רק משפט אחרון- לכל זין יש קצה!!!!!!!!!!!!!!! שמעתי את המשפט הזה לפני כמה זמן וכתבתי עליו בפורום אז בגלל הנסיבות אני חייבת לחזור על המשפט!!! איזה כיף!! ההקשר הוא כזה: מישהו שואל אותך-עד מתי את משכת המשמרת בעבודה? ואז את עונה-לכל זין יש קצה יעני, יש סוף למשמרת :) עזבי אני סתם במצב רוח טוב מידי הולכת להתקלח אני וחברי הולכים להרצליה..לשבת באיזה בית קפה...

deep ocean

New member
המממממ, בשביל לשים זין גדול

צריך כל החיים לא לשין זין עד שנשבר הזין בגדול והוא כל כך ענק שכבר שמים אותו ולא רואים אף אחד ממטר!! חהחהח איזה דימויים!!! אהבתי

אתן מתכוונות לזין ענק שמוכרים

בפורים בחנויות? ואם כן אז על מי או על מה שמים אותו? למדו אותי, גם אני רוצה לדעת...

Kaya

New member
כן... בחנויות.. ../images/Emo6.gif

קרעת אותי !!!! (מצחוק......סוטים !!) קונים אותו במכולת הכי גדולה ביקום - בתוך הלב שלך !!! אל מי שמים? - על כולם !!! על ההורים שלנו שלימדו אותנו מוסר ולשבת בשקט כשהגדולים מדברים. על המורים שלימדו אותנו שאם לא נלמד נהיה לוזרים לא-יוצלחים. על החברים שלימדו אתנו שלרקוד לבד זה ביזארי. על כל מי שלימד אותנו וחיזק לנו את האגו !! בולשיט במיץ עגבניות עם קוקוס וחלב אוגרים !!! (מתחילה להשמע כמו טל פרידמן..) לשים זין עננקקק <<<אייקון של זין>>> על כל העולם!!! ואת יודעת משהו מיכלי, גם אם אנחנו עושים משהו ומתאכזבים על זה אח"כ - So what ??????? לפחות אנו שלמים עם ההחלטה - שאנו בחרנו לעשות את זה - ולא בגלל שמישהו אחר אמר לנו !!!! אוהבת מלאנתאלפים, מרג. "מפוצצת מאושר
"

deep ocean

New member
very scary

אני התכוונתי לכתוב לך בסוף ההודעה שלי את סוף המשפט הזה, אבל בגל שכבר אין לי כח מיעטתי במילים: "ואת יודעת משהו מיכלי, גם אם אנחנו עושים משהו ומתאכזבים על זה אח"כ - So what ??????? לפחות אנו שלמים עם ההחלטה - שאנו בחרנו לעשות את זה - ולא בגלל שמישהו אחר אמר לנו !!!!" זה בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב לך יקירה אני תשושה ותיכף באין לקחת אותי להרצליה אז הולכת ונתראה מחר..... :) אפ תבואי למפגש כמובן נשיקות מיכלי

למעלה