היי מתוקים!!!

<<<אייקון של זין מה זה ענקי>>>

<<<אייקון של זיןןןןןןןןןןן מממששששששששששששששששששששששששששש עעעעעעעננננננננננקקקקקקקקקקקקקק (ולכל מי שחושב שיש לו אייקון של זין יותר גדול מזה, אז התכוונתי לאיקון שלו)>>>

../images/Emo41.gif לא לזוז, אתם מוקפים!!! ../images/Emo41.gif

אני מאשים אתכם בשימוש במילים זין ענקי בפורום תמיכה בתפוז!!! שימוש במילים כמו זין ענקי בפורומי תפוז הוא אסור על פי החוק, ואין להשתמש בצירוף המילים זין ענקי בשום מקרה נתון! העונש על שימוש במילים זין ענקי הוא חיבוק עז מנשוא אותו תקבלו מחר בערב! ברור? איך מעזים יהודים כשרים בארץ הקודש להשתמש במילים זין ענקי בצורה בוטה כל כך ובלי בושה, פשוט נפלא מבינתי ולכן לא אהרהר עוד בצירוף המילים זין ענקי לעולם! דויד, ממך אני הכי מאוכזב! כשריף, אתה צריך לדעת שאסור להגיד זין ענקי בפורום! אתה מושחת והכוח עלה לך לראש! עד מחר, שם זין ענקי על כווווווווולכם! מפכ"ל משטרת תפוז. זין ענקי.

אני לא אמרתי זין ענקי

זה לא אני, המפקד. אני רק אמרתי זין ענקי מאוד מאוד מאוד, אבל לא אמרתי זין ענקי, ואני מבטיח לא לומר עוד זין ענקי , באמת ! <<<אייקון של הזין הענקי>>> <<<אייקון של הזין הענקי>>> <<<אייקון של הזין הענקי>>> <<<אייקון של הזין הענקי>>> <<<אייקון של הזין הענקי>>> <<<אייקון של הזין הענקי>>> <<<אייקון של הזין הענקי>>> דויד, השריף הישר וההגון <<<אייקון של הזין הענקי>>>

הפעם אנחנו נסלח לך על העניין,

נעביר אותו בשתיקה (את השיק תשלח בדואר...) ונסלח לך. אבל רק שתדע שעוד פעם שתאמר זין ענקי בפורום בתפוז, העניין לא יעבור לך בשקט! ברור? מפכ"ל משטרת תפוז.

Kaya

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קרעתם אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותכם !!!!!!!!!!!!

שלחתי שיק (ע"ס 70אג´) ב ../images/Emo30.gif

רק לא הצינוק.... ורק לא עוד חיבוק מוחץ של Mאיה... רק לא זה......

NoyNoy

New member
אחחחחחח...

איזה טוב אתם עושים לי
במיוחד במיוחד על המורים שאמרו שאם לא נלמד נהייה לוזרים... ועל כל אלה שאמרו שבחיים לא נצליח... והכי הכי הכי חשוב בחיים - תלבשו מה שאתם אוהבים!!! אני קמה כל בוקר ומסתכלת על הארון שלי ופשוט בוחרת בגדים לפי המצב רוח שלי, אני שמה על כולם זיייייין ענקקקקקקקקקק ולובשת את מה שאני אוהבת! Viva la freedom!

אורלי_ל

New member
היי חוכי

אני לא חושבת שיש מה לחשוש. נביא איתנו הרבה אהבה וגם את הבן שלך, אז מה יכול להיות רע?
לא יודעת עוד אם אני באה, אתמול נסעתי לת"א ועוד יש לי טראומה מהנהיגה הארוכה בלילה (פעם ראשונה). השארתי הודעה לבן בסלולארי אז שהוא יחזור אלי אני אקח ממנו ת´טלפון שלך. צ´או בינתיים

למעלה