היי מתוקים שלי

מאי**** קוריאם לי מאי ולא מאיה../images/Emo6.gif

מרוב התרגשות

דיקלוש

מה קורה מתוקה שלי ?שמעתי שאת עושה עבודה מצוינת,רק שמעתי שלפעמים את קשוחה עם החמודים,אז תיתני לכולם להיכנס ויחס חם,כולנו שווים ואני אוהבת אותך ונתכתב יום שישי.נשיקות

ד י ק ו ש

New member
חחח הכל טובבבב!!

הקשיחות הזאת שאת קוראת לה... הייתה עם אדם אחד ובצדק.. כל מי שרוצה נכנס לפה !!! תאמיני לי !!! יש תאריך מדוייק להשקה?! דיברתי עם אייל שלשום... הוא דיבר איתי על משהו מאורגן יותר .. לא הבנתי כל כך!!

מאיושששש,סופסוףף!!../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מאיה, את לא יודעת כמה זמן אני מחכה לך שתכנסי לפורום.. אני אוהבת אותך כל כך.. הדיסק הוא פשוט הצלחה השירים כל כך יפים.. שיהיה לך בהצלחה בהופעות ואני מקווה שאני יראה אותך בהקדם האפשרי.. אני אוהבת אותך המוני המוניםםםםם נשמתי... הגר..

eladkalimi

New member
מאיה כנסי

את הופעת בנשף של הנכים אז הילד עם החולצה עם הכתפיות הקצרות בצבע אדום-שחור זה אני והייתי גם בבאר שבע בהופעה שלך בעדלאידע וכמובן שהייתי בקניון הנגב שחתמת לי על היומן מאיה אני תמיד מעדכן את כל הפורום עלייך מכל ומעלה תמונות מכל מיני אתרי רכילות ובילוי אני עדכנתי את כולם גם על הסינגל הראשון מהדיסק החדש שלך ימים של אהבה שקוראים לו "רק אותך רוצה" ועדכנתי את כולם שאת מחר בתחנת הרדיו רדיוס

sapiroosh147

New member
מאיההההההההההההההההההההההההההה

קודם כל שמחה שאת כאן :) עכשיו: אני ספיר ואני בת 16 עוד מעט.. אני מטורפת עליו כמעט שנתיים מאז שהופעת בישוב שלי... לא יצא לי לפגוש אותך פנים מול פנים אבל דיברתי איתך בטלפון במפגש פורום שהאחרון שהיה איתך... ואני זהו :) רק להגיד שאוהבת!!!! ושאני מתה לפגוש אותך!!!!

אביחי 33

New member
מאיה היי זה אביחי../images/Emo13.gif

הייתי רוצה להגיד לך משהו
אם את זוכרת אותי, במופע האחרון של שיר נולד בהיכל נוקיה הייתי מאחורי הקלעים עם אגם, ואגם הכירה ביני לבינך
לקראת זה שעלינו ביחד לאוטו של אגם צילמתי אותך עם אגם ויוני
בכל מקרה זה לא משנה, רציתי להגיד לך קודם כל, כל הכבוד לך על זה ששינית את הגישה שלך, בכל זאת המוני דיבורים עזרו לך
רציתי לדעת, מה כ"כ גרם לך לשנות את היחס?

../images/Emo24.gifמאיווש אין עלייך תכנסי פליזז

מאיוששששש איזה כיףףף שאתתת פההה את לא יודעתתת איך אני מתרגשתתת אני אפילו לא יכולה לכתוב את זה אני ממש ממש שמחהההה שאת נכנסת לפורום מאיה אני אוהבת אותך בליי סוףףףף אני שולחת לך המון המון המון המון נשיקות בליי סוףףףף הלוואי שיגיע עוד יום שאני יוכל להיות איתך ולראות אותך (זאת אני שבירכת אותה ביום הולדת בראשון איפה שהייית צריכה להופיע רציתי להגיד לך שזאת המתנה הכי יפה שאפשר לקבל ואין כמוךך ובחיים לא תהיה ושמתי תמונה שלנו בפורום ביחד אני מתה עליייךךךךך ומקווה שלא תפסיקי להכינס לפורום בשביל שתראי כמה שאוהבים אותךךךך מואההההההההההההה

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אני לא מאמינה חחחחחחחחחחחח

אני קצת בשוק כבר חשבתי שהרגע הזה לא יגיע.. אבל הוא הגיע אומנם באיחור... אבל הגיע רותם אני איתך חבל לחזור על כל מה שאמרת כי מילא היא כבר לא כאן =\ אבל אני איתך הראשונה שהייתי כותבת לה את זה אם הייתי כאן.. וגם כתבתי לאייל על זה הודעה והוא אפילו החזיר לי תשובה חחח ומאיה...(אם היא תקרא את זה בכלל כי נראה לי שלא) אני שמחה שסוף סוף עשית את הצעד הזה ונכנסת לכאן... ותקחי את כל מה שנאמר כאן לא כ" מקבלת על הראש" אלה כעצה לחיים כי שקרים לא מובלים להצלחה...בטח ובטח שלא להערצה... סיון.. וווואי וואייי איפה הודיה חחחחחחחחחחח

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif הודיה כבר קראה את זה

והיא בטח אצלך למטה מתחת לבית עם חוליה חחחחחחחחחחחחחח

מאיוש...... יא מושלמת אחת!.. כנסי

מאיהה אין לך מושגג כמה טוב את עושההה כשאת נכנסתתת... כנסי לפה יותר....נשמה שלי.... הדיסק החדשש שלךך אצלי ביום הראשון שהוא יצא........ אני שרופה עליו.... הוא מדהיםם השיר שכתבת והלחנת פצצות... תמשיכי עם זהה... אין לך מושגג כמה אני אוהבת אותךךךךך...........

סורקיי

New member
מאיה - חולה עלייךך!!

את פשווטט מלכה והסרטט "ימים של אהבה" כל כךך יפהההההה!! איין יש לי אותו בדיוידי ואני חורשת עליו חחח אני ואמא שלי כל פעם רואות

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif טובבב רק מאיה מה אתם מתלהבים.

אמאאאאאאאאאאאאאאא מאיהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (לא נושם)!!!! and i sont wonna be alone againg without you by my side! את מושלמת את הורסת את היית בתאטרון לא מזמן ראיתי אותך דיברתי איתך (אבל מי אני שתזכרי חח).... קיצר חולה עליך.... *נשיקה.*

SPARK3

New member
ולגבי היחס....

ולגבי היחס גם אני מוכרח להודות שהייתי בסרט שלך והיית שם עם דודי ומורן אטיאס שיקח אותי השם איך שהיא ניראה!:) ובאתי ובקשתי להצתלם ומורן כולה חיבורים פה ושם צחוקים ואת עוד שנייה נתת לי סטירה (היה ניראה ככה) אבל בסוף הצתלמנו ואני דיי מבין מה הי קורה עם 700 איש ביום "מאיה תעשי לי פה מאיה תצתלמי איתי שם מאיה פה מאיה שם" מובן אז לא לוקח ללב... גם היה מקרה שכן נתת תשומת לב בסבבה..פשוט חמודה! ;)

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אליאוריייייייייי

אוחצ' שלייייי וואי איזה ליקוקים רצים כאן שאני אמות.. פשוט אי-מאאאאאאאאאא חחחחחחחח כפרה עלייך..

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif בדיוק רציתי...

לרשום שלא משנה מה את מס' 1 בשבילי! אבל לאאאאאאאאא את תהרסי הכללללללל כרגיל!!!! חחחחחחחח חולה עליך ילדה יפה ... מאיה תיראי היא הילדה הראשונה שטיפלה בי יפה כאן!.... סיון טמבור לשירותך ;) כאילו שאת רואה את זה ב-ס-ד-ר ;)

למעלה