היי מתוקים שלי

שלום לך מאיה ../images/Emo13.gif

שמי עדן ואני בת 16 מחיפה אני רוצה להגיד לך משהו אחד ובאמת סליחה אם אני פוגעת הלכתי להמון הופעות שלך,בחלקם פגשתי אותך ובחלקם לא..אולי את זוכרת אולי לא,זה לא משנה רציתי להגיד לך משהו קטן,וזה ממש לא בכוונה להעליב בבקשה,תשפרי קצת את היחס של למעריצים,כי הם אלה שבונים אותך והם אלה שיכולים להוריד אותך [חס וחלילה] בהופעה בעפולה[אם אני לא טועה ב-29/11] הופעת בעמק סנטר אני וחברתי עמדנו שם וקראנו לך יותר מ-10 דקות,אומנם התייחסת אבל אמרת שאת חייבת לעלות לבמה,לצערנו עלית לבמה אחרי 10 דקות שקראנו לך. מאוד התאכזבנו ממך. עוד הופעה הייתה בת"א,במועדן שאני לא זוכרת את שמו ובו קרה כמעט אותו מקרה אני יודעת שיש עלייך המון לחץ בהופעות,אבל לפחות חיוך או מילת תודה תעזור :) מצטערת אם יצאתי כועסת פשוט התגובות שלך "הוציאו" ממני את החשק להעריץ אישה מדהימה שכמוך ! אני עדיין מעריצה אבל בכל זאת..לתשומת ליבך =] שמחה שנכנסת לפורום וסליחה על המגילה אבל הייתי חייבת כי זה שמור אצלי המון זמן.תודה :)

לצמר גפן מתוק

בדרך כלל ואת יכולה לשאול את דיקלה ואת כל המעריצים שמכירים אותי.אני מקסימה עם כולם למרות שאת צריכה להתיחס לעשרה אנשים ביום ואני צריכה להתיחס לאלף,ולפעמים,מה לעשות אני צריכה לעלות לבמה ואת אומרת שהתיחסתי ועובדה שאני נכנסת לפורום.אז גם אני בן אדם וגם אני לומדת,

ועוד משהו קטן..

שיר נולד,ההופעה הראשונה בחיפה אחותי הייתה מאחורי הקלעים ומאוד התאמצה לפגוש אותך ! גמאני,אומנם לא נכנסתי אבל הייתי ממש קרובה לגדר,קראתי לך כמה פעמים ופשוט התעלמת. אחותי שהייתה שם במשך כל המופע ניסתה כמה שיותר לקבל ולו תמונה ממך. אבל אחותי מאוד התאכזבה ממך! כמה דקות לפני סוף המופע,לפני שכולם הלכו את כנראה היית מאוד עצבנית,עישנת לך סיגריה [מה שלא טוב גם לקול שלך
] ופשוט אמרת לה בכעס: את לא רואה שאני עסוקה עכשיו!?] זה דבר שמאוד הרגיז את אחותי,כי אומנם היית עצבנית או לא הרגשת טוב אבל זאת לא דרך לענות לילדה בת 11 שמעריצה אותך ! מצטערת אם יצאתי כועסת או עצבנית אבל זה לא עשה לי הרגשה טובה במיוחד. ושוב,אני עדיין מעריצה אותך,אבל כל הדברים הללו גרמו לי לחשוב אם באמת זה שווה את כל הדברים שאני עושה בעברוך

לכולם

אני נכנסת לפורום במטרה לעשות לכולם טוב ואני מקבלת על הראש,מי שנמצא בהופעות יודע שיש הרבה אנשיםואי אפשר להתמודד עם כולם,אני מקסימה עם כולם לפחות משתדלת וגם עכשוו שאני נכנסת לפורום שלי זה גם לא טוב?מי שרוצה לפתוח איתי דף חדש מוזמן להישאר.אני אכנס כל יום שישי ביןחמש לשש או שבע ,תלוי כמה אנשים יהיו.אוהבת

לכולם

יש לי עוד יום עבודה ארוך עד הלילה,אתם לא מבינים מה עובר עלי ותאמינו לי למרות שזה לא ניראה לכם,אבל הכל למענכם וביגללכם,אתם האור שלי ואני אוהבת אותכם.אני אהיה בפורום בין השעות חמש לשש וחצי שבע.אוהבת.

מאיה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif את לא מקבלת

על הראש, את פשוט שומעת מחשבות ודעות של מעריצים שלך שרוצים לשתף אותך במה שהם מרגישים. אנחנו מודעים לעובדה שבהופעות את פוגשת המון אנשים ובאמת שאין לך זמן להתייחס לכולם. אני באופן אישי לא מתלוננת לגבי ההופעות כי לי תמיד יצא לך לתת לי יחס אישי ואפילו לפגוש אותך. אני יודעת שזה גם קשה לחייך כל היום לאנשים ולבקשות שלהם להצטלם כי גם לך יש ימים לא טובים, ובסך הכל גם את רק בן אדם. פשוט כל התגובות שכביכול את קוראת להם -" לתת בראש" זה בסך הכל הרגשות ותחושות שאנחנו בתור האומן שאנחנו מעריצים משתפים אותך בהם.

ממש לא התכוונתי לתת לך על הראש

זה פשוט מתוך כוונה שתפנימי ותשפרי ככל האפשר..זה הכול אני מאוד שמחה שנכנסת סוף סוף אני יודעת שיש המון אנשים אבל כאישה בוגרת,אצפה שתפנימי את דעתי ותשפרי ..תודה !

חבריה היא צודקת!הגזמתם!

עד שהיא נכנסה שאלתם וכעסתם מדוע היא לא נכנסת עד שהיא עושה את זה אז תוקפנים סוף כל סוף נהיה בקשר אדוק יותר איתה אתם תגרמו לזה שהיא תברח.

מאיוששש אני מתה עלייך

מאיוש תדעי לך שהייתי בתוכנית של ספי ממש הוכחתת לי שאת יודעת להתייחס למעריצים שהתארגנת לפני שעלית לשיר אני הייתי בהלםםםםםםםם שבאת וחיבקת אותייי באמתתת ואני מזה מודה לך על היחססס הזההה תודה רבה:)את ענקיתתתתתתתתת

שלום לך

ראשית עש משפט שאומר שאין תופסים אדם בשעת צערו גם מאיה היא בן שיש לו ימים סלחי על הביטוי מחורבנים שום דבר לא נעשה בכוונה והראיה לכך שהיא הייתה עצבנית ממה שאני יודע שאני אף לא נתקלתי במצב שכזה כך תמיד מאיה התחייסה אלי טוב אספר לך משהו אחד פשוט שראיתי בעיני ביום העצמאות בשנה שעברה דברתי עם מאיה עד אשר הגיעו 10 איש לפחות והחלו לצעוק מאיה מאיה ואז היא נאלצה ללכת וזה בדיוק מה שהיא כתבה לא ניתן להעניק בבת אחת תשומת לב לכולם ושוב כמו שפתחתי גם אסיים אין זה הוגן לשפוט בן אדם במקרה אחד שקרה אם אחותך כי אין תופסים בן אדם בשעת צערו לא היה כאן שום דבר מכוון כדי לפגוע.

היי מאיה

מה שלומך? אני מיכה מנהריה שהכנסת אותי למאחורי הקלעים בשיר נולד בנהריה את זוכרת? אני שמח שנכנסת לרגע הזה חיכנו כעת אהיה אפשר לתקשר איתך ישירות דרך הפורום הזה. רציתי לשאול מה דעתך על השיר שייצג אותנו באירוויזיון השנה באתונה מנקודת מבט מקצועית שלך? חוץ מזה אני רוצה לאחל לך מזל טוב על פתיחת האתר הרשמי שלך שהוא משובח. זהו אני מקווה שתעדכני אותנו לגבי הופעות אני מקווה לראותך במהרה עם הופעה החדשה שלך עם השירים החדשים.שולח לך ד"ש חם. מעריץ ואוהב מיכה

מיכה החמוד

מה שלומך מותק?גם אני שמחה להיות פה ואמשיך להיות,השיר של אדי מקסים והוא בן אדם מקסים אני מקווה שהוא יצליח.מקווה שהכל בסדר איך.

אני בסדר

מופתע מהתקופנות על מאיה שאני לא מכיר בכל אופן אני שמח שנכנסת .אני שיתבדה בפניך ואגיד שעוד לפני שהשיר של צביקה פיק נחשף המרתי על השיר הזה למרות שלא מעט צחקו ולא האמינו בכלל בשיר כנראה הטעם שלי הוא טעם אירוויזיוני. לסיום אני מקווה שתהני פה למרות התקיפות.

מאיה?

די אני לא מאמינה!!!1 אני כל כך התגעגעתי אלייך!!!!!!!! אני כל כך אוהתב אותך ומעריצה אותך כמו תמיד
אני מחכה כבר לפגוש אותך
אוהבת אותך תמיד
מקווה שאת זוכרת אותי.. מאיה מנתניה

למעלה