היי מתוקים שלי

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חעחעחעח אין אין כפרה עלייך!!

יששששששש כבר קנאתי במאיה וזה... אבל עכשיו אני רגועה

מלודוש

New member
מאיו'ש אהבה שלי!!!

קודם כל אני חייבת לומר לך שהדיסק שלך פשוט מ-ו-ש-ל-ם וכל כך מרגש! אני כבר זוכרת את כל המילים בעל-פה,והשירים שלך פשוט מדהימים.. אני אוהבת כל שיר ושיר משם. אני מקווה שעוד מעט תתחילי להופיע יותר ואני יוכל ללכת להופעות שלך, אהה ועוד משו
הסרט שלך פשוט מווושלם
ראיתי אותו יותר מ-5 פעמיים,וכל פעם מחדש אני פשוט נדהמת, את פשוט מושלמת מאיה, אני כל כך אוהבת אותךך!!! תצליחי בהכל... ובדיסק החדש שלך,ובסדר המעלף שלך, ובהכל :]] אוהבת אותך,מלודי שוורץ

מאיה כנסי רגע../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מאיה,רק שתדעי שאת הזמרת האהובה עליי
רק שתדעי שבתאריך ה-27.12.2005 הייתי ב'שיר נולד' וראיתי אותך
היית מהממת
אני
אותך,מאיה
שיר

../images/Emo105.gifמאיוש חיימשליי שמחה שנכנסת

אוהבתתת אותךך כפרעעע עליייך מחכה שתכנסיי שובבבב
נשיקה
אוהבת אותךךךךךךךךךך!!!!

RoNNy770

New member
למאיה

היי מאיה קודם כל אני מאוד מאוד אוהב ומעריך אותך ואני רוצה לשבח אותך על הדיסק המדהים שהוצאת לאחרונה "ימים של אהבה" האמת שאין כזה שיר שם שלא התחברתי אליו, "ימים של אהבה" זה אחד השירים הכי מדהימים ששמעתי בכלל בתקופה האחרונה וכל הדיסק בכלל מדהים אני התחברתי גם לשירים "רוצה לחזור לנעוריי" "רק אל תגיד" "ציפור אל הרוח" "שתאהב תמיד לנצח" שירים פשוט מדהימים! חח ואני חייב לומר שבשירים שלך מה שאני הכי אוהב זה את הקטעים בסוף שאת דופקת כאלה צרחות! חחח בקיצור תמשיכי ככה ותמשיכי להיות זמרת מדהימה אההההה ואיך שכחתי הסרט ימים של אהבה, הפתעת אותי!! את שחקנית מעולה סרט אחד הטובים שראיתי, באמת אבל! וזהו... אני מאוד ישמח אם קראת את זה :) אוהב תמיד לנצח - רונוש מאשקלון :)

למעלה