היי מתוקים שלי

היי מתוקים שלי

אני יודעת שקשה לכם להאמין אבל זאת אני. רק עכשוו קיבלתי מחשב וזה לא כמו שמישהי כתבה שאולי ניזכרתי שיש לי פורום,אני תמיד זוכרת אותכם פשוט עוברת עלי תקופה מלאה לחצים.מה שלומכם?

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אני המישהי הזאת

וקוראים לי רותם. מאיה, שלא תביני אותי לא נכון, אני אוהבת אותך ואפילו אוהבת אותך מאוד, אבל בקשר למה שאמרתי אני חושבת שזה דיי נכון. גם אם את תמיד חושבת עליינו ותמיד זוכרת אותנו, את חושבת שזה נותן לך לגיטימצייה לשקר? באירוח שלך בתפוז אני כתבתי לך תגובה- תיכנסי לפורום. את זוכרת מה הייתה התשובה שלך? התושבה הייתה - " כן אתם צודקים אני אכנס יותר.." את תיכנסי יותר? איך את מגדירה יותר, כי לא ממש זכור לי שהיית פה פעם... וגם בכתבה שלך לעיתון GO את אמרת ככה- " אני אומרת תמיד למעריצים שלי בפורום שיש מקום להערצה להמון זמרות.." מתי היית פה כשהספקת להגיד לנו דבר כזה..? תראי, אולי התגובה שלי נשמעת כועסת או ביקורתית ושוב אני חוזרת ומזכירה לך שהתגובה היא בלי שום קשר לאהבה שלי אלייך, פשוט זה דיי מעצבן, ואני שונאת שמשקרים. לפחות תהיי כנה ואמיתית ותגידי- וואלה לא יצא לי להיכנס לפורום, אני אשתדל, אבל להגיד " אני אכנס יותר" רק כדי לצאת טוב בפני המצלמות לפי דעתי זה לא לעניין.

מתוקים שלי

קודם כל התכוונתי שאמרתי את זה ואמרתי את זה מתי שניפגשתי עם מעריצים כמה פעמים אז אם את כל כך כועסת גם כשאמרתי שרק עכשוו קיבלתי מחשב וגם שעוברת עלי תקופה עמוסה אז למה את עדיין אוהבת אותי.כשאוהבים חברים מקבלים גם כשהם רחוקים,זאת מהות החברות,את לא חייבת.ועכשוו,לכולם מה שלומכם?מהיום אני איתכם כל שבוע יענה על שאלות,מה שלום החברות שלי דיקלה וכולם?

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif מאיה, שוב אני

כתבתי את התגובה בלי שום קשר לאהבה שלי אלייך, ובלי שום קשר להערצה. דבר ראשון אני לא אמרתי שאני כועסת, אני פשוט אמרתי את מה שאני חושבת ולא התלוננתי על זה שרק עכשיו קיבלתי מחשב. דבר שני בקשר למה שאמרת- כשאוהבים חברים מקבלים גם כשהם רחוק- אני עשיתי את זה במשך שנתיים, במשך שנתיים אני אוהבת אותך מרחוק, וגם הרבה פעמים מקרוב כשנפגשתי איתך, והתחבקתי איתך. ואם זאת מהות החברות כמו שאת אומרת אז אני חושבת שאני חברה טובה מאוד, כי אפילו ש"היחסים" שלנו היו ככה מרחוק אני אף פעם לא הפסקתי לאהוב אותך. אני מבינה שאת לחוצה, מבינה שלא היה לך מחשב, אבל עדיין אני מאמינה שיכולת להיכנס לפה מעוד כמה מקומות..לדוגמא הסוכנות של רוברטו. אבל לא משנה... שוב, זה בלי שום קשר לאהבה שלי אלייך ואני חושבת שאת צריכה ללמוד להבדיל בין ביקורת בונה לבין אהבה של מעריץ.

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif ועוד משהו מאיה...

אני מצטערת שאני זאת שאומרת את זה ושאני זאת שכתבתי את התגובה מיקודם, אבל כאן בפורום יש עוד כמה שחושבים כמוני ואת אותה התגובה שאני כתבתי הם כתבו כשאת לא היית פה, כי כשמאיה לא פה אפשר לכתוב את זה אבל כשמאיה פתאום פה אז הכל מתהפך 360 מעלות ופתאום הכל טוב ויפה. שוב, אני מצטערת שזה יצא בצורה שכזאת כי אני באמת אוהבת אותך והמון, פשוט הייתי חייבת להגיד לך את זה, כי אני לא יכולה להיות צבועה עם עצמי. אוהבת אותך, ואל תביני אותי לא נכון...

אביחי 33

New member
מאיה חמודה'לה../images/Emo13.gif

קשה לך לקבל ביקורת בונה? אנשים כאן לא ממציאים הם אומרים מה שיש להם בלב! מה שיש לך להגיד זה"אז למה את עדיין אוהבת אותי."? זה כ"כ שולי וכ"כ שטחי בצורה הכי נוראית שיש. מאיה, עזבי אניח לא רוצה להמשיך. המשיכי ביומך! יומטוב

MISS MUSIC

New member
רותם מאמווווש שלי

מה שלומך מאמי??? חחחחחחח קראתי בעיתון על השרשור הזה ופתאום מה ראיתי??? את הניק' שלך בעיתון (איזה סלב... כפרה עלייך) קיצקצ' מה שרציתי להגיד לך זה כל הכבוד שאת לא מפחדת לומר את דעתך גם אם מדובר בזמרת שאת מעריצה... מחזיקה ממך... אולי היחס ישתפר בעתיד, אין לדעת... אני זכיתי ואת יודעת במה (שריתי...) והיחס שאנחנו מקבלים ממנה את כבר יודעת (מכל הסיפורים שלי חחחחחח)... מקווה שבקרוב אצלך, אולי אשמע סיפורים דומים... אוהבת אותך הכי בעולם יפיופה ו... סחטיין עלייך מאמוווש... לאב יו, שרית- רעות.

רותםם../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד, כפי שכבר רעות הזכירה... יפה שאת לא חושבת מה יגידו האחרים אלא אומרת את אשר על ליבך... גם אם זה לא כ"כ נעים לשומע (או במיקרה הזה שומעת.... מאיה...) אולי ומאיה תקבל קצת מהדברים שלך (שלדעתי,וכפי שכבר הזכרת לדעתם של רוב האנשים פה,)ותנסה לשפר... להתנהג קצת יותר בנימוס כלפי בני האדם... מאיה!-מטעויות לומדים! או לא? את יודעת ממי את יכולה ללמוד? משרית, לכי תראי איך היא מתנהגת איתנו, עד כמה היא מנסה כמה שיותר לרצות אותנו, להבין אותנו... ואל תשכחי ש-- SARIT SHE IS THE MISS MUSIC אז
אולי תלמדי ממנה קצת?
ואז תראי איך המעריצים שלך יכבדו אותך, ויעריכו אותך יותר.... אני צודקת או לא???

MISS MUSIC

New member
צודקת, בטח צודקת.. חחחחחחחח

רק שלא תקרא (מאיה) את זה... שלא תבהל...

MISS MUSIC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח "מחק"

מצחיקולה אחת... וחוצמזה למה שאני אלמד אותה??? שתלמד לבד
אני מציעה שאני תלך למאמי לשיעורי "יחסי אנוש" חחחחחחחחח

../images/Emo4.gifואת באמת חושבת שהיא תוכל...

ללמוד לבד???
חחחח חוששני שלא.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי... חחחחחח

../images/Emo42.gifמאיההה מה שלומך?

חח סוף סוף מאיה בפורוםם...כמה חיכינווו אז מאיה, מה קורה עם האלבום? מתי ההשקה? מתי מתחילות ההופעות? שמחים שנכנסת !! מקווה שתכנסי יותר נויוש

לנויוש ולכולם

ההופעות כבר התחילו ואני כל הפסח בהופעות בסופרלנד,תבואו.האלבום כבר יצא וההשקה בעוד שבועיים

למעלה