היי ממממממממה קורה

ברוכה הבאה....../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני לא אתחיל לטחון את זה שלא צריך לשפוט אף אחד... כי עשיתם את זה בצורה יפה.... אבל תחשבו איך אתם הייתם מרגישים אם זה הייתם אתם... ואני יודעת בדיוק איך היא מרגישה...כי תמיד כל מי שמכיר אותי חשב בהתחלה שאני פרחה אנטיפאטית... ואז הם התרחקו ממני עד שלבסוף גרמתי להם להכיר אותי....והם שינו את דעתם... אבל זה ממש לא נעים...ככה שאני לא שופטת ממבט ראשון וכדאי שגם אתם לא. (לא ממש נראה לי שעמדתי במה שכתבתי בהתחלה אבל שיהיה) זה מה שהיה לי להגיד. וכן קורט כוסון.... אוי לא.... דיי... אני פרחה הצילווווווווו.... תעשו לי טובה.... אי אפשר להגיד שמישהו כוסון מבלי שיחשבו שהיא פרחה?! ומותק עוד פעם ברוכה הבאה וסבבה על הטעם שלך במוסיקה...(נירוונה) ותאהבי מה שבא לך (אפילו אם זאת אחת שקוראת לעצמה אווריל ועושה פוזות(אבל זה ממש לא קשור כך שאני אפסיק))... תהני בפורום....

Runaway Train

New member
לא הבנתם אותי נכון אבל אהבתי את מה

שענת אמרה.. שהיא תלמד ..גראנג'..בלה בלה בלה בכל מקרה...לא הזכרתי בשום הודעה שלי שהיא פרחה!! מה הבעיה כאן? למה כל אחד פה חושבת שהוא איזה פסיכולוג וינתח לי כל הודעה שאני כותבת ? חח..הרגתם אותי בקייייצר ברוכים הבאים לך..ילדה חדשה "מותק" תהני כאן

life style

New member
מה הבעיה?

זה ידוע שבד"כ מעריצי נירוונה (ואני אומרת את זה גם על עצמי) הם די ציניים ואכזרים מאוד. מה לעשות בעידן (ואני לא רומזת עלייך "מותק") שיש המוני wanna be שכל מה שאיכפת להם זה ה"לוק" שלהם, מעריצי נירוונה אמיתיים נהיים מאוד חשדניים כלפי כל מעריץ חדש. אז אל תקחי את זה ללב, יכול להיות שאת מעריצה כמו כולנו ופשוט קיבלו את רושם שגוי ממך. אז תישארי תנסי להתאקלם ו-זהו! ברוכה הבאה

the sofa city

New member
שטויות במיץ!

כול בן אדם הוא אחר...! ולמעריצי נירוונה יש רק משהו אחד משותף ואתם צריכים להבין את זה... והדבר הזה: הם אוהבים לשמוע נירוונה וזהו
"מעריצי נירוונה אמיתיים נהיים מאוד חשדניים כלפי כל מעריץ חדש" שטויות!!!! כל בן אדם מגיב בצורה שונה! "זה ידוע שבד"כ מעריצי נירוונה הם די ציניים ואכזרים" איך בכלל הגעת למסקנה הזאת?

life style

New member
סטיגמות סטארוטיפים ושות'....

מצטערת על ההכללות לא יקרה שנית. זו הדעה הרווחת פה (ומה זה פה? איפה שאני נמצאת)

מותקקק

New member
תודה.... ../images/Emo13.gif

אז.. תודה שאתם מתנצלים וכל זה... ואני מקווה שתכירו אותי תראו שאני לא כזאת --- פרחה!! ולמי שרצה לדעת.. אז לי קוראים אירית (:) נננננעים מאוד ואני ישמח להכיר אותכם.....

למעלה