היי ממממממממה קורה

מותקקק

New member
היי ממממממממה קורה

אני חדשה פה.. קיצר אז משעמם לי.. והינה סתם תמונה.. ((:)

ברוכה הבאה

והתמונה כדי להזכיר לנו שאת אוהבת נירוונה? סתם, סתם... אני מאחלת לך הנאה רבה בפורום זה!|4Y|

מותקקק

New member
היי.. אז..

כן.. אני חולה על אבריל.. וגם מתה על זמרים אחרים..(להקות) וקורט???

Runaway Train

New member
מה עוד שומעת?

נו אז נכון שקורט כוסון?! ונירוונה כאלו מגניבים...

מותקקק

New member
אמ...

אני בעיקר שומעת רוק ופאנק (אבריל.. סאם41 גוד שרלוט..) ובקשר לקורט..

מותקקק

New member
וכככככככן קורט...

כווווווסון (היה יותר נכון..
)

Runaway Train

New member
אם את שומעת רוק ופאנק

אז איזה להקות? כעיקרון זה מה ששאלתי.. או שאת חושבת שגוד שרלוט סאם בלינק ואבריל הם חלק מהקטגוריות האלו אז..טוב שיהיה

Hairspray Queen

New member
איי ייא ייא.. איזה מבחנים מתוחכמים

זאת בדיקה לראות אם היא כמו נטליייייי<?

made in china

New member
היייי.... ברוכה הבאה לפורום!

מקווה שתשתלבי פה, ומאוד מקווה שתשכילי ותהיני

Stillwater

New member
אוי ואבוי...!

אם זה ימשך ככה אני אמליץ על סלקציה, סינון אנשים בפורום! והנה מגיעה לכאן עוד אחת מאאאאאאגניבה שחושבת שקורט כוסון ואבריל לבין זמרת רוק כבד מוכשרת!

tomgavish

New member
אתם עדיין לא מכירים אותה וכבר היא

גרופית מתלהבת? איך אתם יודעים תנו לה הזדמנות, חוץ מזה שזה שהיא אוהבת את אבריל אז מה? כמעט כל המעריצים של נירוונה בזמנם היו ככה, אז שימו זין, ואם היא אוהבת שתאהב, אולי היא אוהבת פאנק רוק? דבר שאני מניח שנכון בגלל שהיא כתבה שהיא גם שומעת סאם 41 ובלינק 182, שהן להקות מאוד טובות להשתולל או לנסוע על סקייט (לדעתי)

תום צודק...

גם אני לא אוהבת את אבריל , וחושבת שאין מאחורייה מלבד הרבה פוזה אבל אז מה ? רק בגלל שאין לי טעם דומה לשלי אני אתנהג אלייה בגסות רוח ? זה הלהקות שהיא אוהבת , סבבה לה . וסלקצייה בפורום ? ממש הגזמתם ... בסך הכל טעמה שונה משלכם ...

מותקקק

New member
מממממממממממהזה?

דבר ראשון אני לא מאאאאאאאאאאאאגניבה .. ובקרש לקורט אז שאלו אותי אם הוא כוסון אז אמרתי כן!!!!!!!!!!!! למרות שהוא לא כזה ממש.. ובקשר לאבריל.. היא לא זמרת רוק כבד.. אבל היא זמרת מוכשרת... וכולה באתי להצטרף לפורום שלכם לא לדבר על אבריל ולא לעשות כלום ככה שאם אני מפריעה לך שאני פה אז בעיה שלך לכי תעשי סינון על עצמך!!!!!1

FlamMAble

New member
מותק את מוזמנת להישאר

כבר התכוונתי לכתוב לכם שאני גאה בכם על האירוח החם ועל זה שלא הוצאתם שום מילה על זה שהמוזיקה שהיא שומעת לא לטעמכם אבל סוף השירשור כל כך איכזב אותי ענת באמת- אם יש מישהי שלא ציפיתי לזה ממנה זו את. ברוכה הבאה לפורום מותק, וחברים, קבלו אותה וכל אחד אחר יפה

למעלה