היי מייפלרים יקרים!!!

• פותח הנושא indy
  • פורסם בתאריך

indy

New member
היי מייפלרים יקרים!!!

מהי לדעתכם העבודה הכי טובה במייפל? אם אפשר תכתבו גם סיבה למה... לדעתי העבודה הכי טובה במייפל היא: פיראט אגרופן מהעבודות החדשות שיצא בפא'ץ הזה... סיבה: אין לי.... אבל מה דעתכם ??? על הדמות שלי: (אני כותב כי עדיין לא סיפרתי לכם) אני רמה 26 ו80 אחוז ואני משחק ב bera (יש לי דמות בת כי פתחתי בהתחלה לאחותי ועכשיו היא שלי) ואני כבר משחק שנתיים פחות או יותר.. אבל מרוב שלא התחברתי שכחתי את השם משתמש והסיסמה!!! אבל לא נורא כיף להתחיל הכל מהתחלה חחח....

yonVata

New member
אני לא חושב...

שיש דבר כזה דמות הכי טובה... אני מניח מאוד לא נהנתי מהפיראט אגרופן ומקשת, אבל יש פה אנשים אחרים שמאוד נהנים מהם.. אני אישית מאוד אוהב את הלוחם שלי.. כי אנלא מת על לחימה מרחוק.. אבל אם כבר מרחוק.. אז אני מניח שקוסם.. לרמות שעכשיו פתחתי דוקא גנב בפאץ

D amaged R oses

New member
לכל עבודה יש

את היתרונות והחסרונות שלה אתה צריך למצוא מה הכי מתאים לך לי מאוד נוח עם העבודה שלי [קוסמת קרח ברק] אני מקפיאה ככה שרוב המפלצות מסתדרות לי, אני מקפיאה ועוברת בלי להיפגע וכו' אני חושבת שחסרון [שמורגש לי] הוא שיש לנו דמג' "חרא" בבוסים, אמנם יש לנו סקיל לבוסים אבל אנחנו לעולם לא נהיה כמו NIGHT LORD וכו' אבל אנחנו מסוגלים לקחת מכה חזקה ביגלל המג'יק גארד ויש המון יתרונות, לי אישית זה מתאים ללוחמים יש המון חיים +HB, שזה סקיל מאוד כייפי, אבל הם תוקפים מקרוב, ככה שהם טוחנים שיקויי חיים אתה צריך לראות מה הכי מתאים לך ונוח לך ולמה אתה מתחבר

למעלה