היי מטרת חיי...

ANGEL1989 GRIL

New member
כמה פעמים?

אתם חוזרים על אותם דברים! גם באתר יסראגוסט מישהו שמבין בנושא הסביר לי שנולדתי כזה ולמה שאני לא אאמין לאנשים שבאמת מבינים בזה?

BLaCk magiCat

New member
זה רק אני...

או שהסיפורים שלו נשאבו משר הטבעות וסדרות על כישוף? והבולשיט אם החלומות? נו, באמת...

ANGEL1989 GRIL

New member
זה שאתה...

לא מבין כלום בנושא לא אומר שאנחנו לא מבינים!!!!!!! מה אתה ביכלל מבין בנושא שאתה נותן דעה עלינו?

bleeding rose

New member
דבר ראשון....

בלאק מג'יק קאט זאת בת.....דבר שני,למה אתה מנסה לשכנע אותנו שאתה "כזה" (כאילו) אם רובנו אומרים שלא? למה שלא תתכתב (או איך שאתה מתקשר איתם) אם אלה שאמרו שכן? למה אתה רוצה לגיע?

the count

New member
קרא ושים לב

דבר ראשון, אין לך שום זכות לתקוף או להעליב אף אחד ואחת מחברי הפורום, רובנו מבוגרים ממך אז תן כבוד ותקבל. דבר שני, אתה מבקש מאיתנו עזרה אז אל תתפלא אם חלק מהתגובות יהיו שלא לטעמך. ודבר שלישי, למרות אי אמונתי בדבריך, אנא הסבר וגרום לי להחכים, למה בדיוק נבחרת? האם אתה בעל יכולת לסיים את צרות העולם?! אם תוכל להסביר לנו למה "נבחרת" אז אולי תוכל לקבל תשובה רצינית שתענה לשאלותיך. וזכור, אינך מעלינו ואינך מתחתינו כי ברמה האנושית כולנו שווים.

BLaCk magiCat

New member
3 דברים לי אליך

1. אל תתנשא. 2. עד עכשיו לא עשית כלום חוץ מלחלום (וגם זה בספק) ולדווח לנו. 3. אני למדתי קצת יותר ממך ככה שעד שתגיע לרמה מסויימת של ידע אתה מוזמן לשתוק. (או להמשיך ולזבל לנו את השכל, ניהיה שקט פה מאז שהמקלל הפסיק להציף)...

dark dream

New member
אמ.....

לדעתי הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להתחיל להכנס למאגיה לקרוא ספרים להבין להתעניין לנסות ולעשות כישופים ואם אתה מרגישה שאתה ממש מוכשר ויש לך יכולת וכוח אנרגטי מאוד חזק תפתח את זה תצטרף לקבוצת וויקה או משהו...זה מה שאני יודעת....

למעלה