היי מטרת חיי...

ANGEL1989 GRIL

New member
היי מטרת חיי...

קראו לי דברים מוזרים שקשורים לכוחות אל טיבעיים כמו חלומות שחלמתי על זה שבהם אני בעל כוחות של ירי כדורי אנרגייה חזקים ובעל כל מיני כוחות הרסניים.אני מיתעניין בזה כי סיפרתי להרבה שמבינים בנושא על המיקרים המוזרים שקראו לי ולפי מה שסיפרתי להם הם אמרו לי שאני כזה אני מוכרח לגלות אם אני כזה ואם אני כזה מה יעדי בחיים וכיצד עלי לגלות את כוחותיי... יש לי יכולת מצויינת לראיית עתיד בחלומות והיה לי חלום שאני כזה (זה עם הכוחות ההרסניים והכדורי אנרגיה)בבקשה אני מיתחנן שתעזרו לי כי אם אני כזה סיפרו לי שלכל מי שכזה יש יעד מיוחד במינו בחיים וחוץ מזה זה כבוד ליהות כזה.אני רוצה ליהות בטוח שאני כזה ולא לטעות. הרבה אמרו לי שאני ניבחר ואני גם בטוח כי כל מה שקרה לי מיתקשר אני מנווה עתיד בחלומות והיה לי חלום שבו הייתי כזה והחלומות שלי תמיד צודקים אם הם קשורים אלי!וגם בדקו אותי ואמרו שאני כזה אז אני רוצה אם תוכלו לעזור לי דרך הפורום לפתח את יכולת הכוחות שלי כדי שאוכל להישתמש בכוחותיי לטוב ולא לרע!יש לי יכולת מצויינת יותר מלאדם רגיל לקריאת עתיד בחלומות והיה לי חלום שבו הרגשתי כאילו אני תקוע בו ואין מוצע ובו הייתי ניבחר בעל כוחות ונילחמתי במאין מיפלצת איש כזה כשהוא הכניס לי אגרוף הרגשתי כאב אמיתי מתוך שינה וכשהישתמשתי בחלום בכדורי אנרגייה זה גרם לי להרגיש כמו אנרגייה הרסנית בידיים!רוב חלומותיי עלי מיתגשמים אם אני ניבחר עלי לפתח את כוחותיי כי שמעתי שלמי שהוא ניבחר יש יעד חשוב בחיים ושעליו לבצע אותו בשלב כל שהו!אנא עיזרו לי לגלות אם אני ניבחר ומהם כוחותיי וכיצד להישתמש בהם וכיצד לגלות אותם!

the count

New member
פסיקים, נקודות ותשובות

דבר ראשון, בבקשה תפסק כהלכה את הודעותיך לעתיד כדי שנוכל להבין את מטרת שאלתך. דבר שני, אך תתיימר להיות בעל יכולת ניבוי עתיד גדולה יותר מאשר אחרים משום שגם לי יש יכולות ניבוי, אך אני לא אומר כי אני יודע ורואה את העתיד טוב יותר כי כל אחד בהתאם לעצמו ואין טוב/רע יותר. דבר שלישי, אמנם אני מאמין במכשף מלידה(כאלו הנולדים עם הכישוף טבוע בהם), אך אין דבר כזה "הנבחר", אינך מציל האנושות ואינך יכול להחליט כי אתה נבחרת להיות מעל כולנו משום שדבר כזה יסכן אותך בעתיד ובהווה, לעולם אל תעמיד עצמך מעל אחר, ואני מציע לך שתרד מהעץ של "הנבחרות" ולא משום שיש לי משהו נגדך אלא רק בשל העובדה שאין דבר כזה ואתה עלול להרגיז אחרים. האמן לי, אינך יכול לעבור מימדים ולהציל את העולמות האבודים אשר מחכים למשיח, המימד היחיד אליו אתה יכול להגיע הוא המימד האסטרלי אליו לא אכנס כרגע. בנוגע לזמן, יתכן ובחלומך תגיע לתקופה בעבר כמו שאתה רואה את העתיד. אני אתן לך דוגמא, קרו לי מספר מקרים בהם בחלומיי הגעתי גם לעברי ולעבר רחוק יותר עוד לפני עצם קיומי, אך דבר כזה אינו דבר שבשגרה, לכן איני מציע להתרגל לארועים כאלו כפי שאני אינני מנסה להגיע לעבר. אם ההודעה תקיפה מדי אני מצטער ברגע זה ואין כוונתי להרגיזך. ישראל

ANGEL1989 GRIL

New member
אמ...

לעידייתך זה שאינכם מכירים דבר כזה לא אומר שאני לא כזה! אני לא יותר טוב מאחרים ולך תידע אולי אתה אפילו ניבחר! הרבה שמבינים בנושא סיפרו לי שאני כזה! קראתי על זה והחלומות שלי ניסו להגיד לי משהו בקשר לזה! אין בידך את כל המידע על זה! אני מבין בזה כי חקרתי. גם באתר גוסט אמרו לי שלפי המיכתב(אותו הדבר רשמתי שם כמו שכאן)אני כזה ושפעם מישפחתי היו קוסמים ומכשפים ולכן אני כזה! בעוד הרבה מקומות אמרו לי שאני כזה לכן אני מתחיל לחשוב כי גם החלום וגם המציאות רמזו לי על זה!

gray peopel

New member
2 שאלות(בערך).....ותקשיבו

-מי אמר לפי מה אמרו לך את הדברים האלה,ואולי אתה באמת כזה ואנחנו לא יודעים על הדבר הזה אבל עדיין אל תשים את עצמך מעל אחרים כי זה רק יעשה רע...ולך תידע אולי זה היה סתם חלומות 0אתה יודע כאלה שלא באמת יקרו:) -ולthe count למה את חושב שיש מכשפים מלידה?? לא יודע נראה לי פשוט שכולם נולדים ככה פשוט יש כאלה שיש להם יותר פוטנצייל ורצון לפתח את זה מאשר אחרים...(לפי דעתי עוד לא עשיתי בדיקות מדעיות מעמיקות)

the count

New member
תשובתי אלייך

אני חושב שיש מכשפים מלידה כי אני מאמין שאכן אפשר ללמוד את אומנות הכישוף, אך גם ישנם כאלו אשר נולדו כאשר שליטה בכישוף נמצאת אצלם גם אם מינימלית ביותר. זו דעתי ואני מתבסס על סיפורי העבר אבל אני לא קובע שכך עליכם להאמין.

Swicca

New member
תאמת זה יתכן......

....בטח באיזה גלגול קודם או משהו אותו בנאדם עסק בכישוף וכעת הוא שולט בזה לא יודע יכול להיות שכן ויכול להיות שלא ^_^ אור ואהבה ,שימי.

gray peopel

New member
זה.......

צריך להיות נורא נחמד... אבל עדיין נראה לי שזה מולד אצל כולם בלי שליטה-אולי בעתיד תשתנה דעתי.......

suki da yo

New member
אז מה אתה רוצה מאיתנו?

אם אמרו לך, ואתה יודע, וחקרת, מה אנחנו אמורים להגיד שאתה לא יודע יותר טוב?

Jerald_Admonds

New member
אני דווקא מאוד תומך

בקטע של ה'נבחרים'. אבל זה לא שם אותם מעל כולם זה רק אומר שהם יסבלו יותר

ANGEL1989 GRIL

New member
לא..

אני יודע שאני לא יותר טוב מאחרים רק שרציתי אולי אתם(לפי דעתי בפורום זה מבינים הכי טוב בניבחרים וכאלה...)לי ולחבר שלי היה חלום נבואי משותף שקשור לניבחרים! בחלום נילחמתי במישהו וחבר שלי הביא לי איזה אבן אדומה זוהרת! ושנינו חלמנו אותו חלום על נזיר מפחיד שנתן לחבר שלי את האבן ואמר לחבר שלי שיתן למי שהוא הכי בוטח בו לישמור על האבן. הוא בחלום נתן לי. ושבוע אחריו חלמתי אותו חלום רק שבו הנזיר אומר לי לשמור על האבן בלי שיגעו בה כי ינסו לקחת אותה ממני. וחלום לאחר מכן חלמתי שנילחמתי במיפלצת וחבר שלי זרק ונתן לי את האבן! הרבה חלומות מיתחברים לי בזמן האחרון ומנסים להגיד לי משהו בנושא הניבחרים!זה לא מיקריות זאת המציאות!ולפי דעתי הרבה יותר טובים ממני גם אם אני אכן כזה.רק שאלה אחת והיא:למה מי שהוא ניבחר הוא יותר מסכן?

ANGEL1989 GRIL

New member
רוצים לדעת...

אם אתם שואלים אני די צעיר בישביל אחד עם כוחות ניבחרים או מה שזה לא יהיה. אני בן 13 אבל הדברים המוזרים החלומות והכל מיתקשר לנושא והכל בחלומות של חברי מצביעים עלי!זה כאילו כל מי שאני מכיר ומאמין במיסטיקה רוצה ממני משהו.

ANGEL1989 GRIL

New member
דרך אגב...

מה זה המימד האסטרלי? כיצד מגיעים אליו וגם אם אגיע מה צריך לעשות שם?

ANGEL1989 GRIL

New member
לעניין..

לא עניתץתם על השאלות שלי אתם רק הבעתם את דעתכם בנושא !!! במיקרה אנחנו מדברים עלי(מעניין איך שרק עכשיו גיליתי...) ובפעם המאה אני לא יותר טוב מאחרים!!

Swicca

New member
................ תראה..............

...... הקטע של ה"נבחרים" זה היה בצחוק מוחלט אף אחד לא יותר טוב מאחר כולנו שווים אבל מיוחדים(כשאני אומר מיוחדים זה רק הקטע של לכולנו אישיות שונה) וכמובן שלכל בנאדם יש יכולות פיזיות ונפשיות שונות ומוזרות אבל אנחנו לא משווים מי יותר ומי פחות ופשוט אי אפשר לדעת או להגיד על משהו זהו אתה לא יודע כלום אפס מוחלט חסר כל כי זה פשוט לא נכון וגם אי אפשר להגיד על משהו שהוא מיוחד וכל זה כי אז פשוט נטעה בקיצור אי אפשר לשפוט אף אחד בקטע של מי "מיוחד" ומי לא!!!!!!!!! אור ואהבה ,שימי.

למעלה