היי מה

../images/Emo2.gif

חחח אוף אתמול בלילה נפגשתי עם עוד ג'וק... אני יודע מאיפה והם נכנסים וזה כלכך מעצבן אותי!!! יש לנו שכן גרוזיני קיר אל קיר...במטבח. ומאחורי הארונות מטבח כנראה יש חור קטן בין הבתים... הקיצר - הגרוזינים לידי לא הכי נקיים העולם ויש להם מלא ג'וקים...ואם יש מעבר לבית שלנו:S אז לפעמים הם גם קופצים לביקור... GOD

t0mi

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יש לי פחד מג'וקים!
אם אני רואה אחד תקראו לאמבלונס הכתובת היא ***** 4 דירה 2 כפר סבא

טוב. הרמתי ידיים.

ליוש אני ממליצה לך פשוט לחסום את הבא שכותב על זה הודעה. כי אם אני אפילו לא מסוגלת יותר לסקול אנשים בגלל זה, זה באמת חמור

ayaliar

Well-known member
אולי תפסיקי לנסות לנהל את הפורום?

יש פה מנהלת וזה התפקיד שלה ואת ההמלצות האלה תשלחי במסר

t0mi

New member
איה, מה קרה לך?

יעלוש צודקת. היא מעירה בלי סוף וכל פעם חוזרים ועושים את אותן הטעויות! היא בכלל לא מנסה לנהל את הפורום, היא עוזרת וממליצה דברים שלטעמי מאד חשובים לכן היא מסמיקה.

ayaliar

Well-known member
זה לא התפקיד שלה להעיר

ופשוט לא נעים להיות כאן ואין שום קשר להסמקה, תסמכי עלי

אוקיי בסדר.

אני שותקת. ואני לא מנסה לנהל את הפורום, אבל זה שאני לא כחולה לא אומר שאסור לי לתת הצעות. ממש סליחה שאמרתי את זה על גבי הפורום, אני אדבר עם לי במסרים. זה שאתם כולכם חושבים שזה נחמד לשבת, לקשקש על הראל ולתת לאנשים אחרים להציף את הפורום, לא אומר שגם אני כזאת, ואם מישהו עובר על החוקים אז אני לא שותקת! מעניין שכשהייתי שחורה לאף אחד מכם לא היה אכפת שאני מעירה לאנשים, אבל ברגע שהאדימו אותי, פתאום אתם מחפשים אותי בקטנה, מחפשים איפה אני כביכול מרימה את האף, איפה כביכול אני מנסה לנהל את הפורום.

אני חושבת...

שאת מקסימה! ואת לא מרימה את האף בגרוש!!! את אחלה כמו שהיית.

t0mi

New member
יעלוש ../images/Emo7.gif

אני בעדך כל הזמןןןןןןןןן אני חושבת שזה טוב מה שאת עושה!!!! את יודעת את זה לא?

תומי ואדווה,

אני יודעת, אני רואה את זה ואני מאוד מעריכה את זה ואתן הכי מקסימות בעולם, אבל תומי מאמי, את תהיי יותר מקסימה אם תתני לי מספר טלפון נחמד שכזה, יו נואו...

t0mi

New member
זכותה המלאה להעיר

אם זה עוזר לפורום מסודר יותר שתעיר

למעלה