היי מה

היא לא מנסה לנהל ת'פורום!!

היא כולההה מציעה הצעותת
מה זה משנה אם היא תרשום את זה פה או במסר
נו באמתתתת... ואם את חושבת שאני מגינה עליה כי אני חברה שלה אז זה ממש לא נכון! כי אני <<לצערי>> בכלל לא מכירה אותה!

איה.. ../images/Emo60.gif

דיברתי על הנושא עם יעל במסרים עוד אתמול בסביבות הצהריים, ואמרתי לה שדעתי זהה לשלה. היא לא מנסה לנהל את הפורום, אלא פשוט מנסה לעזור לי. ושימי לב שהיא גם צבועה באדום.. אני מבינה שהפורום הרישמי חשוב לך, שכן את מנהלת אותו, אבל מעבר לכך את יכולה לנסות להבין אותי, כמנהלת בתפוז. אני בטוחה שאם היו מפרסמים פורום כלשהו 5 פעמים ביום בפורום של כוכב נולד, היית מאוד מתעצבנת.. ומגיבה בדיוק כמו יעל.

ט ל י 9 9 9

New member
הסגנון של יעל היה בעייתי.

נוצרה אוירה לא נעימה. וזה שהיא צבועה באדום לא אומר שהיא עוזרת מנהלת. בכל מקרה, נדמה לי שזה השתפר. יעל, זה לא אישי. חשוב לי להדגיש את זה.

אמ, האמת,

זה כן אומר. תסתכלי, בהרבה פורומים בתפוז, אם לא בכולם (לא יצא לי לעבור בכל אחד מה1000+ פורומים שיש פה...) התפקיד של האדומים זה לעזור למנהלים לנהל, בפורום תשוקות למשל, האדום צריכים לשים עדכון שבועי במקום המנהלת, אז אדום כן אומר בין השאר עזרה למנהל/ת/ות/ים. תשמעי, אני באמת משתדלת, אבל מה אני אמורה לעשות, אם זו הפעם העשירית בערך, שאנשים פותחים הודעות על אותו נושא, למרות שאמרו להם שלא פותחים על זה הודעות? זה בסדר גמור שאתם צועקים על אנשים שבאו לשאול אם הראל הומו או לא, אבל לצעוק על אנשים שפתחו הודעה חדשה על הפורום הרשמי זה לא בסדר? ואני באמת לא מבינה מה היה לא בסדר, בסך הכל אמרתי שכאן לא מדברים על הפורום הרשמי. הפורום הוא לא לוח מודעות, ואין שום סיבה שיפתחו כאן הודעות על הפורום הרשמי.

אוי רגע,

התבלבלתי שניה, כתבתי בטעות על הודעה אחרת במקום על ההודעה הספציפית הזאת.
(אני מדברת על החלק השני)

ט ל י 9 9 9

New member
אני לא חושבת כמוך.

את האדום קיבלת בצדק על השתתפות פעילה ותורמת בפורום
. אבל את לא שוטרת ואת לא סדרנית ולא מנהלת. וגם אם אפשר להעיר על פתיחת שרשור שלא לצורך, לא צריך לעשות את זה כמו שאת עשית. ועובדה, זה הציק לא רק לי. לגבי השרשור הספיציפי - זה היה נושא חדש. לא מתי הפורום יחזור אלא שיש פורום זמני חדש. אני לא היחידה שמתעניינת ברשמי ובניגוד לרשמי, בתפוז אפשר לפרסם פורומים אחרים (נדמה לי לפחות). ואין, אין, אין מה להשוות בין אנשים שבאים לפה כדי לקלל את הראל לבין הודעה משמחת על פתיחת פורום זמני שכולנו חיכינו לו. אני נרשמתי רק כדי להגיד לה תודה ואז ראיתי את מה שאת אמרת. אז מה שאני אומרת בעצם זה שני דברים. א. לדעתי את לא מנהלת או סגן מנהלת או עוזרת מנהלת. להעיר כולנו יכולים. ב. יש דרך להעיר למישהי שרק ניסתה לידע אותנו במשהו חיובי. והסעיף השני מופנה אגב לא רק אלייך. לי זה מציק כשמתנפלים על אנשים ואת לא היחידה. לא כולם מכירים, לא כולם יודעים וגם אם בשבילך זה הפעם העשירית אולי בשביל מי שפתח זו הפעם הראשונה? אני מקווה שהבנת מה שניסיתי להגיד. אותי המילים שלך והסגנון שלך הרגיזו ונראו לי לא לעניין בכלל. אני לא אומרת את זה כדי לפגוע בך או לעצבן אותך, רק כדי לשתף באיך שאני מרגישה. בסדר?

לגבי השרשור הספציפי-

עד כמה שלי ידוע, אסור לפרסם פורומים אחרים בתפוז. וזה לא משנה אם ההודעה הייתה על מתי הפורום הרשמי יחזור או מה, היא הייתה על הרשמי. בזה כל הבעיה. אני לא עוזרת מנהלת, נכון, להעיר כולנו יכולים, אז למה אני לא? למה כל פעם שאני מעירה ישר מתנפלים עלי, ישר טוענים שאני מנצלת את האדום שלי? כשהערתי והייתי שחורה, שתקתם, עכשיו, פתאום התחלתם לדבר. זה ממש צבוע לדעתי.זה לא משנה אם יודעים או לא, כמו שאני לא אלך לפורום כוכב נולד למשל כדי לדבר על פורום אחר, ככה אני לא רוצה שיבואו לכאן כדי לדבר עם הרשמי. אולי הסגנון שלי היה לא לעניין, אבל הוא בסך הכל היה תוצאה של יותר מדי הודעות על הרשמי. אין לי בעיה שתשתפי, להפך.

ט ל י 9 9 9

New member
יעל אני הערתי לך כי כבר ראיתי

הודעות דומות שלך בסגנון הזה. בלי קשר לזה שאת אדומה או לא. באמת שלא. אבל אם את מסכימה איתי על הסגנון נראה לי שאפשר לסיים את הויכוח.

t0mi

New member
נוו די כברררררר

כל הזמן לפתוח שירשור חדששששששששששש??????

שאלה ..../images/Emo24.gif

ראיתי פה כתובת של פורום זמני.. זה זמני במקום הפורום הרישמי???.. ואם כה אז אני יכולה להכינס עם השם משתמש שלי כמו בפורום הרישמי??. אשמח לתשובה .. שיר

כמה דברים-

-כאן לא פותחים הודעותחדשות על הפורום הרשמי! זה לא לוח מודעות, כמו שברשמי לא מדברים על הפורום הזה, ככה כאן לא מדברים על הפורום הרשמי. -לא, את צריכה להירשם מחדש.

ענת 12

New member
ראיתם את העיצוב החדש של האתר הרישמי

ראיתם איזה עיצוב חדש ומהמם יש לאתר הרישמי של הראל. גם עידכנו את לוח ההופעות שלו באתר וכתוב שם עידכונים בקרוב. נראה לי שאולי סוף סוף הפורום הרישמי יחזור בקרוב.

למעלה