היי !! מה שלומכם??

אהבתיה

New member
היי !! מה שלומכם??

איך אני שמחה להיות בבית אין לכם מושג...נמאס לי מהבסיס המגעיל בו אני נמצאת ומהאנשים הדפוקים שם...שלא לדבר על זה שיש שם כמה שאחרי הכרות ארוכה איתי (יום וחצי) החליטו שהם דלוקים עלי חבל על הזמן...מילא אם הם היו חתיכים היה על מה לדבר אבל המצב באמת קשה.
בכל אופן,אני הולכת לבלות את השבוע הקרוב ב... בית!!! כך שלשמחתי אני אהיה פה יותר! רוני קושקוש,התמונות (כרגיל) מדהימות!!!
רום,אתה בונה על ה M-16 ללא ידיעתי???
היום לא נראה לי שאני עוד אהיה פה,עשיתי משמרת לילה (מה שאומר שלא ישנתי כל הלילה...) אז אני פשוט מתה מעייפות... אז אנחנו עוד נתראה אנשים חמודים שלי!!!
מורן

לכולם ! (לרומוש ולמיסתורי בעיקר)

רומוש רוצה הפסקת אש? כרגע אני חזרתי מ"ערב חשיפה" לתיכון. ערב חשיפה שדמה יותר לתיקים באפלה. המורים שיחקו את הנחמדים כמו השחקנים הגרועים של לחיי האהבה. ואני כמובן שהגבתי בתגובות זוזוטיות אופיניות לי. אני שונאת את המקום הזה. אחד האנשים קרא לי להוריד את הקווא קווא (דיסקמן בשפה שלו) ולעזוב את שלמה קרצי (שלמה ארצי). כמובן שהשארתי הערה עוקצנית (שמע לא שמע) ואני מקווה שיפול עליו המגבר של קיסריה. מיסתוריקוש, לפי התגובות שלך אני מבינה שאת\אתה לא נמנים עם חברי הקרובים, האם את\ה פאולינה\יונית? טוב מובתי עפיפון נ.ב רונצ´וק אחלה של תמונות

R o M

New member
את התחלת

ולמה את לא עונה לי למסר????????????????????? למה את מחרימה אותי

רומצ´וק !

לא קיבלתי ממך מסר . אבל מחר יש לי כמה שעות הברזה , שאני כמובן אבלה אותן בחדר מחשבים. ולא כמו היום שביליתי את שעות ההברזה בטיולים בצפת (איזה קורררר).

R o M

New member
מה לא קיבלת?????

שעתיים ישבתי לכתוב אותו!!!!!!!!
Helppppppppppppppppppppppp!!!!!!

אהבתיה

New member
אני בחיל האויר...

בבסיס נידח (וכמו שזאת שבאה איתי הגדירה אותו: שכוח אל
) בצפון הארץ.

למעלה