היי מה קורע?

היי מה קורע?

אני חדשה בפורוםםם אז..... אני מתה להכיר רוכבים שבאמת מתעניינים ברכיבה ולא סתם באים לםורום כדי להכיר בחורות/בנות..... אז ב'קשה נסו להיות נחמדים ותנו קצת ספייס טוב??? יש לי חווה משלי ויש לי 3 סוסים (קווטרים) אני מאוד מאוד אוהבת לרכוב ולא יכולה לעבור יום בלי לירכוב לפחות 3 שעות (באמת) אז אני רוצה להכיר מישהוי/ו שמת על סוסים בידיוק כמוני...... מחכה לתוצאות טובות!!!!! בה ביי......

היי מה קורה?

דבר ראשון את לא צריכה לחשוש כולנו פה מתים על סוסים ראיתי שיש לך קווטרים זאת אומרת שאת רוכבת ווסטרן... נכון? אם כן גם אני... ברוכה הבאה והשתלבות מהירה

favory

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קוראים לי רוני , רוכבת אינגליש בחוות אמיר שבירושלים... מגדלת סוסה אחת סנואי ... כןכן, כולנו פה חוליי סוסים , את לא לבד. השתלבות נעימה

horses my life

New member
ברוכה הבאה

אני יאנה בת 13 עוד מעט 14 רוכבת ווסטרן באורוות יטבתה שנמצאת בקיבוץ יטבתה השתלבות נעימה:)

פרדוש

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo215.gif../images/Emo184.gif../images/Emo6.gifהי..

וואי חווה משלך..חח לי אין סוס ובטח שלא חווה .., אבל אשמח להכיר.. (מה את רוכבת ??) את רוכבת לבד אאו עם מדריך? מטל..

אממ היי../images/Emo3.gif

אני שיר בת עוד שבועיים בערך 14
מגניב, 3 קווטרים. אם קווטרים את רוכבת ווסטרן נכון? ספייס? למה שלא יתנו לך?
וכןןןןןן כולנו (או לפחות רובנו- אם יש מישהו שאומר שהוא לא נחמד) נחמדים וחמודים.
ות ממש. כולנו אוהבי וחולי סוסים בפורום
אני אישית מטורפת עליהם בצורה קשה

נעם212

New member
הייי ברוכה הבאה

אני נעם בת 13 רוכבת אינגליש בכפר שמואל =]] השתלבות נעימה

shirli0811

New member
ברווך הבא :]]

ממ,שירלי וייס, רוכבת קפיצות, הייתי מוכנה לרכב ביום 3 שעות.. אבל אין לי סוס אז זה די מגביל.. רוכבת בחוות צח בכפר ורבורג..

shirli0811

New member
לאא יודעעת.....

במקצים פנימיים אני בד"ככ יודעת שאני מתחרה רק משהו כמו יום יומיים לפני התחרותת......

היי......../images/Emo140.gif

קוראים לי טלל אני בת 12 רוכבת אינגליש וקפיצות בחוות אמיר בירושלים ו..... אל תדאגי.... אין מישהו שאוהת סוסים יותר ממני אז אין לך מה לדאוג........! חחחחח

2eye

New member
שלום ../images/Emo6.gif

עמרי אלעד, רוכב בחוות ד.ב.ש, על אמרלד ריזלינג, מתחרה ב100 חווה פרטית? שווה

Ontario R Z Y H

New member
שכחת להגיד בן כמה אתה...

(16) חחחחחחחחח XDXDXD אני פשוט מצחיקה היום=] היי לך, אני רחל, רייצ' וכו'.. בת עוד מעט 15... ישלי סוס יפה ושמן>> רווכבת בג'וקי קלאב ברישפון. מתחרה דראסז' רמה ב'=] התמכרות נעימה

stary1

New member
שלום לך

אני שחף,יש לי 4 סוסים ואני בבית כי יש שלג והדרכים חסומות

למעלה