היי מה קורה?

te amo benjamin

New member
היי מה קורה?

אם אני כבר כאן רציתי לספר לכם שמחר אני שולחת מכתב לJames Lafferty מי שלא מכיר הוא משחק בסדר האת Nathan scoot מסרתי לו הרבה
מישראל ושאלתי אותו כמה שאלות תחזיקו לי אצבעות שהוא יענה לי אני יודעת שעכשיו הוא עסוק בצילום העונה ה-3 אז אני בתקווה שהוא יענה לי ואם כן אני אפרסם לכם את המכתב בפורום ערב נעים לכולם

te amo benjamin

New member
תודה

ברור שאני אפרסם אני רק מקווה שהוא יענה לי
את חושבת שיש סיכוי לפחות?

maaiaa

New member
../images/Emo140.gif

מחזיקה פרח.. מחזיקה אצבעות.. אותו הדבר.. :) בהצלחה!

te amo benjamin

New member
היי בוקר-טוב לכם ../images/Emo6.gif

הייתי בדואר הבוקר ושלחתי את המכתב ואמרו לי שיקח לפחות 10 ימים עד שזה יגיע נקווה לטוב

mirymoo

New member
אני לא רוצה לנפץ חלומות אבל...

את באמת חושבת שהוא יקרא את זה??? יש עוד אלפי מעריצות שלו כמוך בעולם...ותאמיני לי הוא לא קורא את כל המכתבים שהוא מקבל...אם הוא בכלל קורא

TheCharm

New member
איזה מזל שאת לא משביתת שמחות

ולידיעתך, הרבה מאוד שחקנים דווקא כן עוברים על מכתבי המעריצים שהם מקבלים, בד"כ הם שולחים בחזרה תמונה חתומה (כלומר, מבקשים מהעוזרים שלהם לעשות את זה), ויש גם מספר פעמים כשהמכתבים מאוד מיוחדים והם רוצים להתייחס לזה בצורה אישית אז הם עונים. אם אני לא טועה, הייתה ילדה אחת בפורום OC שבנג'מין מקנזי ענה לה באופן אישי. אז די להשבית שמחות ועוד דרך שקרים

te amo benjamin

New member
הנה לכתובת הזאתי שלחתי היום

James Lafferty c/o One Tree Hill/WB 1223 North 23rd Street Wilmington, N.C. 28405 וגם אני ראיתי בפורום או סי שמיהי שלחה מכתב לבנג'מין מקנזי והוא ענה לה

mirymoo

New member
יש מזל לילדה הזאת...

אבל ה הסיכויים שזה יקרה.???.. טוב....אני לא אהרוס לכם

TheCharm

New member
אוקיי, גם אם הוא לא יענה אישית,

100 אחוז הוא שולח תמונה חתומה. אני מכיר המון אנשים ששלחו מכתבי מעריצים וקיבלו בחזרה תמונה חתומה. טוב כפרה?

maor tur

New member
הוא לא יקרא, אנחנו מישראל

אנטישמיות חוגגת, כתבת באנגלית? שימי בפורום עותק אחד אם את יכולה....

איזה מקסים

רעיון מצוין לשלוח לו מכתב.. זה מאוד יפה!! הוא בטוח ישיב לך כי אחותי שלחה לו מכתב והוא גם שלח לה בחזרה וחזר אליה במכתב נוסף למייל. שמעתי מידידה שלי שהוא מתקשר להודות אם משאירים לו שם מספר טלפון. הוא מאוד נחמד ואפילו מזמין לביקור בארצו ובסטודיו של ההפקה שם.אני מכיר מלא שהוא הזמין לשם כאשר שלחו לו מישראל מכתב. עוד משהו-זה רעיון נהדר והייתי רוצה לדבר עם אותה אחת ששלחה את המכתב כדי שתסע עם ידידה שלי לביקור אצלו אם תרצה. הוא יארח אתכן בביתו.אם את רוצה את אני יביא לך את הטלפון שלו כדי שתדברי עם השחקן.. ביי מותק

למעלה