היי מה קורה.....

היי מה קורה.....

אני חולה אני לא מרגישה טוב!!!!

Sweet SuGaR

New member
4 ימים אני בבית!!! 4!!!

שהאנשים היחידים שאני רואה אלה ההורים שלי והרופא

TauraMan

New member
../images/Emo10.gif

כולם תרגישו טוב!!! גם אני חולה.. כבר שבועיים.. אני כל היום שותה תה עם דבש וכאלה.. חחחח

charliebr

New member
גם אני ../images/Emo10.gif

אני חולה אבל הולכת לביצפר
תאמת אני לא בטוחה אם אני חולה או יותר טראומה מיום שני (עזבו לא חשוב....) אבל נשארתי יומיים בבית.... כי הרגשתי קקה..... החלמה מהירה כל החולים למינהם

Vintage Queen

New member
גמאני חולה והרגע (זה ממש מפחיד!)

השתעלתי דם!! גאד איזה פחדדדדדדדדדדדדדד אני משתעלת ויוצא לי דםםםם בלאכס בטח פצעתי תעצמי מרוב שיעולים בכל מקרה לא כואב לי כבר (אני רק משתעלת המון!) והייתי היום בחווה ברוך השם והיה נייס!

TauraMan

New member
גם אני ../images/Emo4.gif

ואמא נתנה לי סירופ מגעיייייייייל! ואני שונאת סירופים

Vintage Queen

New member
סירופים זה של ילדים!! חחחחח

כחי כדור או משהו!! שונאת גשםםםםםםםםםםם איזה מבול הולך בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףף שונאת להירטב שונאת שהכל חשוך שונאת שאי אפשר לרכב שונאת שהכל בוץ שונאת חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ווינגז

New member
גם אני חולה...

אבל אני כותבת מביצפר עכשיו כי אמא שלי לא מסכימה לי להשאר בבית עוד יום אני משתעלת נורא והכל אבל אין לי חום

TauraMan

New member
אני יודעת!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני שונאאאאאאאאאאאת סירופים!! אבל זה מה שהיה בבית...היום אני אלך למרפאה ואקח כדורים או משהו... עזבי! כל עוד לא יצאת החוצה ב6 בבוקר שהכל גשום כדי להאכיל בוקר.. (
הורגת את אורןןןןןןןןן!!!) אל תדברי.. יאק שונאת חורף..

אני בכלל לא יכולה לבלוע כדורים..

אז אני כל הזמן על סירופים... בעע אני צריכה ללמוד לבלוע כדורים דחווווף!

S H I L G I

New member
../images/Emo4.gif

נפלתי במדרגות של הבית היום כשבאתי לצאת לבצפר והחלקתי ככה על הגב ככה שהגב התחתון שלי נםגע קצת אבל זה כבר כמעט לא כואב עכשיו ומרפק שלי כואב מוות..חחח ויש לי אישור לא לכתוב היום!!
ואני עכשיו כותבת מהבצפר כי המורה לערבית המליטה
אז אנחנו כאן עם ציוןןןןןןןןןןןן המלך במחשבים

אני נפלתי במדרגות של בצפר

פעמיים וזה ממש לא נעים!!! פעם אחת נקעתי את הרגל ובפעם השניה נחתחה לי הבוהן...וזה היה כואב!!!
שונאת בצפר...

ואני קיבלתי מכה בכדור ישר במפתח הלב

מפתח הלב .......וזה היה כדור כדור יד שעף מהקומה העליונה לאיזה גדר ומהגדר זה פגע בי וזה שיבש לי האת הדופק וזה ממש כואף...ואפילו יש לי סימן

עברתי אותך....../images/Emo3.gif

רכבתי על טוי בוי וקפצנו אוקסר פעם ראשונה הוא סירב ועפתי על המכשול עם הגב ונקרע לי הכסדה מה שאומר שגם חטפתי בראש, באתי עוד פעם והוא עצר ואני עפתי אבל המשכתי לדרבן אותו ואז תוך כידי הקפיצה נפלתי ממנו כי הוא זינק ממש גבוה ומעצירה מוחלתת נפלתי על הגב אחרי האוקסר וטוי בוי נחתי לע על מפתח הלב...עם זה היה טיפה יותר גבוה אז לא היתי בחיים....
היה לי סימן של פרסה...אני מקורית...

למעלה