היי מה קורה??
ר רציני20 New member 31/5/02 #3 האמת שקצת התגעגעתי לפורום../images/Emo13.gif כי לא הייתי בו שבוע שזה נחשב להרבה מבחינתי. בכל מקרה מה נקבע להופעה של שלמה בצוותא בערך עוד שבועיים... מי בא ? תעדכנו אותי.
האמת שקצת התגעגעתי לפורום../images/Emo13.gif כי לא הייתי בו שבוע שזה נחשב להרבה מבחינתי. בכל מקרה מה נקבע להופעה של שלמה בצוותא בערך עוד שבועיים... מי בא ? תעדכנו אותי.
ש שתי שמנדריקיות גאות New member 31/5/02 #4 ההופעההההה יו.....אני כ"כ מתרגשת ואני מתה שזה יגיע כבר! רגע רגע.........ההופעה לא עוד שבועיים נשאר עוד שבוע ו-6 ימים ! ממי שאני יודעת שבא זה אתה, רוני, מורן, למברטה ואני אם יש עוד מישהו שיצביע
ההופעההההה יו.....אני כ"כ מתרגשת ואני מתה שזה יגיע כבר! רגע רגע.........ההופעה לא עוד שבועיים נשאר עוד שבוע ו-6 ימים ! ממי שאני יודעת שבא זה אתה, רוני, מורן, למברטה ואני אם יש עוד מישהו שיצביע
א אהבתיה New member 2/6/02 #5 היי ניר!!! ../images/Emo24.gif טוב לראות אותך שוב!!! כמו ששני אמרה, גם אני באה להופעה וכמובן שאני מתרגשת לאללה כי לא ראיתי אותו המווווווון זמן!!! הספירה לאחור: עוד שבוע ו4 ימים!!!
היי ניר!!! ../images/Emo24.gif טוב לראות אותך שוב!!! כמו ששני אמרה, גם אני באה להופעה וכמובן שאני מתרגשת לאללה כי לא ראיתי אותו המווווווון זמן!!! הספירה לאחור: עוד שבוע ו4 ימים!!!