היי מה נשמע?

offspringer

New member
היי מה נשמע?

זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז יופי, יש לי שאלה: לאחרונה הבחנתי שאני בין הבודדים שמקירים את המשחק ובין עוד יותר בודדים שגם אוהבים אותו, אני מדבר על מטאל גר סוליד, יש כאן מעריצים של סדרת המשחקים? או כאלה שיודעים כמה פרטים על הסדרה? כי במטאל גר סוליד אחד שחקתי וגמרתי בכל הרמות ואני מחשיב את עצמי לממוחה בו, ובשתיים התחלתי לשחק לפניי שלושה ימים וואתמול סיימתי אותו, בוורי איזי, עוד לא הספקתי לעלות רמות, אבל סיימתי גם את המשחק רק נגד הבוסים, באיזי, ורציתי לדעת אם למשהו או משהי יש\שחק\ראה את המשחקים הקודמים.

offspringer

New member
לא נכון!

אני יודע בוודאות שהמשחק הראשון שיצא ב99 היה באיכות מצויינת יחסית לתקופה, ושתיים שיצא לפני חצי שנה בערך באיכות יותר ממצויינת לעכשיו, ואני לא מדבר על האפשרויות שלא נראו באף משחק קודם והספור המרתק.

ובכן לי יש מטאל גיר סוליד 2

משחק מאוד מושקע ויפה. שחקתי בו קצת, לא יצא לי להנות ממנו ממש. לא אהבתי את הרעיון שכשאתה יורה במישהו הוא רק מאבד את ההכרה... ממש לא מציאותי!

mitzicat111

New member
גם לי יש

הוא משחק מצאותי מאוד. הם מאבדים את ההכרה כי בהתחלה יש רק אקדח שיורה חיצי הרדמה. בשלבים מתקדמים יותר יש כלי נשק טובים יותר.

la lei lu la

New member
יש משהוא שאתה לא מבין...

כל הגדולה של סדרת MGS היא שזה לא סתם עוד משחק שבו יורים והורגים כל דבר שזז. החוכמה במשחק היא לדעת איך להתחמק מהשומרים ולהערים עליהם בכל מיני טריקים. לדוגמה - אתה יכול להניח ספר של בחורות בביקיני על הרצפה ואז כשהשומר עובר ומתיישב לקרוא, אתה מפתיע אותו מאחור. או למשל - אתה יכול לתפוס שומר מאחור, לגרור אותו ולהשליכו מסיפון הספינה בחלק הראשון. כמובן שיש גם אקשן בסיסי לכל מי שאוהב להשתולל ולירות באויבים. בקיצור - משחק בין הטובים שיצאו.

מסכים שהוא משחק מעולה!

וגם רק עכשיו שמתי לב שבאמת אומרים בהתחלה שזה אקדח של חצי הרדמה... פשוט לא הבנתי נכון את המצב, חשבתי שזה אקדח רגיל ובגלל שלא פגעתי להם בראש אז הם לא מתים.

ובכן שאלה...

הסתכלתי בציוד שלי של צד ימין R2. וראיתי מחסניות ריקות. האם אני צריך לזרוק אותן? או שצריך לשמור?

metal gear

metal gear solid 2 sons of liberty הוא המשחק האקשן שהכי טוב שראיתי עד עכשיו יש בו כל דבר שצריכים,משחק ממש מושקע וממש שווה את הכסף דרך אגב אפשר להשיג את הbandana והstealth אני כבר הישגתי מי ששיחק ולא השיג ויחשוב שאני עובד עליו פשוט לא יודע לשחק להשיד את שתי ה דברים האלו צריך להשיג הרבה dog tags אני כבר הישגתי ברמה very easy, easy,normal ,hard אם snake ו raiden עכשיו אני מתחיל בextreme

טל השני

New member
שאלה על המשחק

אני משחק עם ריידן ואני בקטע שצריך לעבור בגשר המחבר בין shell1 לבין shell2 ואני לא יודע איך לעבור ,אז תעזרו לי בבקשה? וגם במשחק צריכים לשחק עם החלק של ריידן או של סוליד סנייק?

offspringer

New member
ז ככה

בגשר המחבר, בעצם לפני שאני מתחיל אני רוצה לציין דבר חשוב:תקשיבו להוראות! אם מקשיבים להוראות המשחק קל, חוץ מזה אם מקשיבים לכל מה שהדמיות אומרות מגלים דברים מעניינים, אז הנה בכל זאת הפתרון בגשר שמחבר את של אחד ושתיים יש קרנות אנפרה אדום ממולקדות עם סמטקס, צריך לירות על המוח שלהם, שזה הדבר הירוק המהבהב הזה, צריך ללכת לבניין E אני חושב ולקחת PSG1 יש שם עוד המון נשקים חדשים שמאד עוזרים, אחרי שפצצת את האלה שרואים במבט ראשון תפוצץ את האלה שדיי מוסתרים, יש אחד בקצה הגשר בצד שמאל ויש עוד אחד על הקיר של הבניין השני בשל 2 בצד שמאל והאחרון הוא מעל הסייפר, על תוריד את הסייפר, זה יגרום להתפוצצות רק תירה במוח שנמצא מעל המצלמה, ובשר לעניין השני, משחקים גם עם ריידן וגם עם סנייק, היוצרים רצו להראות את סנייק מהצד, יש שניי פרקים הראשון בספינה עם סנייק והשני בארסנל גר עם ריידן, עם לא הבנת מה זה ארסנל גיר תציל חכה לסוף המשחק, זהו.

טל השני

New member
השגתי את הpsg1 אבל

אני לא מצליח למצוא את כל המוחות של הסמטקס אז אם תוכל לעזור לי שוב

mitzicat111

New member
מחסניות

את המחסניות הריקות אפשר לזרוק כשעובר שומר וככה להסיח את דעתו.

יש לי את הקונסולה רק חודש...

ולא היה לי פלייסיישן 1, אני מעריץ מהעונה השנייה

למעלה