היי מה נשמע?

Nub

New member
מה זה כמעט בכולם?

היו רק שניים...אפשר לחשוב שזה כמו פיינל פנטזי שיש 10...

offspringer

New member
לא, יש הרבה

בתת סדרה: מטאל גר סוליד יש רק שתיים, אבל המשחק הראשון נראה לי שקראו לו מטאל גר יצא בשנות השבעים, ולבני החירות, שחקת בכולם? איך מצאת? ואיך הפעלת? ואיך זה?

היה גם בגמבוי

היה לי את המשחק גם בגם בוי קולור ובנינטנדו,היה לי נינטנדו לפני הרבהההההההה זמן

כולם היו יפים

כולם היו יפים אבל אני חושב שכל אלו מהפורום לא יהנו מהמשחקים הישנים כי הם רק אוהבים גרפיקה חוץ מxcaliber שאותו אני מכיר והוא לא רק הולך על גרפיקה

XcalibEr

New member
יצא בהתחלה רק בגירסה יפנית.

לא זוכר על איזה מכשיר, אבל זה יצא בגירסה יפנית בלבד. קראתי גם שיצאו למכשירים שונים, אבל לא זוכר אלו, אם זה כלכך חשוב יש פירוט יפה באתר של IGN. שנות השיבעים?? מצטער לאכזב, אבל בשנות השיבעים לא היו מחשבים כלל, ואם היו אז הם היו בגודל איצטדיון ובמצעים פעולות בסיסיות , בטח שלא משחק מחשב.

offspringer

New member
זה לא היה למחשב

זה היה לקונסולה ישנה, אני חושב של ניטנדו אבל אני לא בטוח

XcalibEr

New member
איפה ראית שאמרתי מחשב????????

אמרתי מכשיר ישן והתכוונתי לקונסולה כמובן. יוסי

offspringer

New member
הנה ציטוט

"שנות השיבעים?? מצטער לאכזב, אבל בשנות השיבעים לא היו מחשבים כלל, ואם היו אז הם היו בגודל איצטדיון ובמצעים פעולות בסיסיות , בטח שלא משחק מחשב."

XcalibEr

New member
כמה שאתה מבין מה אתה קורא...

זה הפיסקה השניה של ההודעה שלי, שהיא מתייחסת להערה שהמשחק יצא בשנות השיבעים, אשר אז לא היו אפילו מחשבים בייתיים שלא לדבר על קונסולים. מצטער לאכזב אותך "קונסול" זה מחשב, יש לי יחידת עיבוד מרכזית, זכרון, מערכת הפעלה, מחשב לכל דבר, רק שיעודו תומצאת לדבר אחד , משחקי מחשב, ועל כן פשטותו. תפתח במילון תחת הגדרת מחשב, ותגיד לי אם זה לא בקטגורית המחשבים. ברשאית אפילו היו קוראים לקונסול "משחק מחשב". אם לא היו מחשבים ביתיים בשנות השבעים , מן הסתם שלא היו קונוסולים, או שגם את זה לא הבנת??? אבל למה אני מסביר לך יותר מדיי, גם ככה לא תבין כלום. יוסי

offspringer

New member
בחור, אל תזלזל

כל האטרי והמשחקי טלוויזיה הישנים היו עוד לפני המחשב הביתי

למעלה