הוא עדיין לא אצלי ביד.. אבל בטוח שאני קונה אותו.. כאילו, כבר אני יודעת מתי אני בת"א בשביל זה.. :]
S Stupid DOG New member 21/7/07 #25 הוא עדיין לא אצלי ביד.. אבל בטוח שאני קונה אותו.. כאילו, כבר אני יודעת מתי אני בת"א בשביל זה.. :]
C ChrisCole New member 19/7/07 #19 ברוכה הבאה אני דווקא נשארתי וכנראה ישאר גראנג'יסט כל החיים שלי, נירוונה, פרל ג'אם, פו פייטרס, אליס אין צ'איינס,סאונדגארדן, אודיוסלייב... ועוד המון אבל חוץ מגראנג' אני אוהב הכל מFאנק ועד מטאל ורגאיי...
ברוכה הבאה אני דווקא נשארתי וכנראה ישאר גראנג'יסט כל החיים שלי, נירוונה, פרל ג'אם, פו פייטרס, אליס אין צ'איינס,סאונדגארדן, אודיוסלייב... ועוד המון אבל חוץ מגראנג' אני אוהב הכל מFאנק ועד מטאל ורגאיי...
Y You know im right New member 20/7/07 #22 ברוכה הבאה, אני חגי. קודם כל השתלבות נעימה בקשר ללהקות, יש הרבה.... אינטרפול, אודיוסלייב, סאונדגארדן, אליס אין צ'יינס, נייו אינצ' ניילס, ביפי קלרו, פלסיבו, ניין בלאק אלפס ועד הרבה...
ברוכה הבאה, אני חגי. קודם כל השתלבות נעימה בקשר ללהקות, יש הרבה.... אינטרפול, אודיוסלייב, סאונדגארדן, אליס אין צ'יינס, נייו אינצ' ניילס, ביפי קלרו, פלסיבו, ניין בלאק אלפס ועד הרבה...