היי מה נשמע? אני חדשה:) איזה להקה אתם הכי אוהבים? חחח כאילו חוץ מנירוונה שזה הפורום שלה?
S sap141 New member 18/7/07 #1 היי מה נשמע? אני חדשה איזה להקה אתם הכי אוהבים? חחח כאילו חוץ מנירוונה שזה הפורום שלה?
M MilkShack New member 18/7/07 #2 נירוונה היא לא הלהקה האהובה כאן על כולם בכל מקרה, אני מור, ואני שולט! ברוכה הבאה וכאלה =] ספרי קצת על עצמך Oם"
נירוונה היא לא הלהקה האהובה כאן על כולם בכל מקרה, אני מור, ואני שולט! ברוכה הבאה וכאלה =] ספרי קצת על עצמך Oם"
S sap141 New member 18/7/07 #3 ההההיייייייייייי מורר חח מה נשמע? ואם היא לא הלהקה האהובה על כולם זאת הייתה השאלה.. אז איזה להקה אתה אוהב? אני אוהבת את All American Rejects
ההההיייייייייייי מורר חח מה נשמע? ואם היא לא הלהקה האהובה על כולם זאת הייתה השאלה.. אז איזה להקה אתה אוהב? אני אוהבת את All American Rejects
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 18/7/07 #6 ../images/Emo23.gifAAR../images/Emo99.gif..אימו../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif
S sap141 New member 18/7/07 #9 חח כן אולי קצתת.. אבל אני לא אוהבת אותם כי הם אימו.. סתם כי אני מתה על השירים שלהםם זאת את סיוון שמתגייסת נכון? בהצלחה לך שםם, שמרי על עצמך
חח כן אולי קצתת.. אבל אני לא אוהבת אותם כי הם אימו.. סתם כי אני מתה על השירים שלהםם זאת את סיוון שמתגייסת נכון? בהצלחה לך שםם, שמרי על עצמך
M MilkShack New member 19/7/07 #11 נירוונה תמיד ברשימת הלהקות שאני הכי אוהב ואני אוהב כלמיני להקות כמו דורז, המי, לד זפלין, פינק פלויד, ביטלס ועוד ועוד... תזהרי ממני, אני צורך מוסיקה ישנה.
נירוונה תמיד ברשימת הלהקות שאני הכי אוהב ואני אוהב כלמיני להקות כמו דורז, המי, לד זפלין, פינק פלויד, ביטלס ועוד ועוד... תזהרי ממני, אני צורך מוסיקה ישנה.
י יערונת מ New member 18/7/07 #4 ברוכה הבאה חמודה! ../images/Emo9.gif חחחח חוץ מנירוונה? יש הרבה.. אבל הכי הכי- רד הוט צ'ילי פפרז. (אבל נירוונה תמיד במקום ראשון) אני יערה
ברוכה הבאה חמודה! ../images/Emo9.gif חחחח חוץ מנירוונה? יש הרבה.. אבל הכי הכי- רד הוט צ'ילי פפרז. (אבל נירוונה תמיד במקום ראשון) אני יערה
S sap141 New member 18/7/07 #5 =] גם אני אוהבת כמה שירים של רד הוט צ'ילי פפרז חח איזה קרועים הםם הקליפים שלהם הכי יפיםםם חח איזו חפרנית אניי אבל בני כמה אתם פה ? אני יודעת שלא כולם באותו גיל.. אבל כאילו בכללי.. אני בת 13 וחצי. להת' אמיגוססס!!
=] גם אני אוהבת כמה שירים של רד הוט צ'ילי פפרז חח איזה קרועים הםם הקליפים שלהם הכי יפיםםם חח איזו חפרנית אניי אבל בני כמה אתם פה ? אני יודעת שלא כולם באותו גיל.. אבל כאילו בכללי.. אני בת 13 וחצי. להת' אמיגוססס!!
S sap141 New member 20/7/07 #21 אווווויי נדמה לי שג'ון זה זה שגם אני חושבת שהוא כזה חמודד אבל הוא כולוו שלך!
D dan the man New member 19/7/07 #18 צ'ילי פפרס זה טוב גם הלהקה האהובה עליי אחרי נירוונה..חח וגם איזה הופעות הם נותנים
S sap141 New member 20/7/07 #20 וואוו חח והנה מצאו לך כינוי חדשש לילה טוובב בדיוק ראיתי צעקה אחח איזה כיףף ג'ארד פאדאלקי רשמית בן 25!! להת'
וואוו חח והנה מצאו לך כינוי חדשש לילה טוובב בדיוק ראיתי צעקה אחח איזה כיףף ג'ארד פאדאלקי רשמית בן 25!! להת'