היי מה המצב?

מה ה מצב

New member
היי מה המצב?

שלום!
אני חדשה. ושאלה שאני תוהה עליה כבר מהספר הראשון: הקוסמים מנסים להסתיר את העולם שלהם מהמוגלגים, כדי שלא כולם ירצו פתרונות קסם. אבל יש את כל הילדים שנולדו להורים בלי כוחות, אבל יש להם כוחות (או במילים לא יפות, בוצדמים) אז יש את כך ההורים שלהם שיודעים שיש דבר כזה עולם קסמים. (לא חסרות דוגמאות-ההורים של לילי שהיו גאים, ההורים של הרמיוני שליוו אותה לרכבת) בעצם, הדרסלים יודעים על העולם הזה הם פשוט לא רוצים קשר איתו. אבל בטח יש הורים שיודעים וזה כן מעניין אותם. איך הם לא מספרים לכל העולם? ואל תגידו לי שלא יאמנו להם כי הם (בניגוד לראש הממשלה) יכולים להביא הוכחות וגם יש הרבה הורים כאלו שיאמתו את הסיפור שלהם! אז איך זה מסתדר?

קקטוסץ

New member
כי אין להם שום סיבה לשתף בזה

את שאר העולם. למה להם? לאיזו מטרה? אין בכך כל צורך, תועלת או היגיון. וברוכה הבאה.

מה ה מצב

New member
../images/Emo140.gifתודה! ../images/Emo13.gif

ובטח שיש להם סיבה! אם פתאום היית מגלה שבאמת יש קסם בעולם, לא היית הולכ/ת לספר את זה לכולם????????

קקטוסץ

New member
לא.

וסה"כ זו הבת/הבן שלך שהם קוסמים ולחשוף אותם לציבור שלם שיעיק עליהם ואולי יפחד מהם זה לא בדיוק סיכון שהייתי לוקחת.

מה ה מצב

New member
טוב, אז נגיד לא לפרסם לכל העולם

אבל בטח יש מספיק אנשים רגילים שיודעים על עולם הקסם. זה לא נוגד קצת את כל העיניין של התאמת זיכרונות?

InBaR 85

New member
לא בדיוק../images/Emo3.gif

עושים התאמת זיכרונות לאנשים שמגלים על קסמים ואין להם שום קשר לעולם הקסמים(ושום קשר זה אומר שגם הילדים שלהם לא לומדים בבית ספר לקוסמים) אני בכלל לא בטוחה אבל ככה נראה לי

קקטוסץ

New member
לא נוגד כלל וכלל.

אנשים שיודעים על קסם הם הורים/אחים (בקיצור, משפחה) של קוסמים או מכשפות. הגיוני שהם יידעו וצריך שהם יידעו. הם יישמרו על כך בסוד. אנשים רגילים ברחוב לא יודעים על קסם ולכן חשוב לעשות להם התאמת זכרונות.

מה ה מצב

New member
לא התכוונתי לפעולה עצמה

קראתי הרבה הארי פוטר ואני יודעת למי עושים התאמת זיכרונות... התכוונתי ברעיון של העיניין שעושים התאמת זיכרונות כדי שאנשים שאין להם כוחות קסם לא ידעו שיש עולם שיש בו קסם. מצד שני יש המון אנשים-הבני משפחה ורוב הסיכויים שגם שכנים וכדומה שכן יודעים. זה מה שבאתי לומר-שמצד אחד אנשים רגילים לא אמורים לדעת ומצד שני יש הרבה שכן יודעים. ומי מבטיח שהם ישמרו את זה בסוד?

קקטוסץ

New member
רק בני משפחה יודעים.

הורים, אחים. מה לשכנים ולזה? אולי באמת יש כמה קוסמים/מכשפות שסיפרו לא רק למשפחה הקרובה שלהם, אבל זה זניח. בכל מקרה, הם שומרים את זה בסוד כי הם לא רוצים לחשוף את הילד/ילדה להצקות משאר העולם (דומני שכבר כתבתי את זה). לא מבינה מה לא ברור כאן. אם הילד שלך היה קוסם היית רצה לספר את זה לעולם?!

עושים התאמת זכרונות...

לאנשים שאין להם שום קשר לעולם הקסמים.אבל לאנשים שיש להם קרובי משפחה בעולם הקסמים והם קרובים(לדוגמא-פטוניה,ההורים של הרמיוני ולא חסר עוד...) וזכותם לדעת.

ברוכית!

זאת באמת שאלה מעניינת,אבל נראה לי שההורים לא יעשו את זה.אולי בגלל שהילדים שלהם יבקשו...אולי מתוך כבוד לקוסמים האחרים...

hcarmiel

New member
welcome

to the desert of the real ובקשר לשאלה.. זאת שמעליי צודקת...

דנקי

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

ובקשר לשאלה שלך.. אם הם יספרו, רוב הסיכויים שלא יאנינו להם!! וזה כן נכון!! חוצמזה, זה גם לא יביא להם תועלת, וגם אולי הם לא רוצים שכל העולם ואשתו ידעו על זה.. ויש גם חוק נגד זה... נגד זה שיספרו לאחרים שיש עולם לקוסמים.. וזהו.. זה התשובות..

Stinki Winki

New member
יכול להיות

שאם הם יתחילו לספר על זה יענישו את הקוסם/מכשפה במשפחה- ולמה להם לרצות את זה?
~זו רק השערה~ ברוכה הבאה

למעלה