היי מה המצב?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יכול להיות שמפחידים אותם, עד שהם לא מעיזים אפילו לספר למישהו

black robe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה
אין לי כוח לכתוב את זה שוב, תקראי בהודעה שלי למעלה.

DirtySpirit

New member
למה הם צריכים לספר?

גם אם הם יביאו הוכחות כביכול, עדיין הרבה אנשים לא יאמינו להם. חוצמזה שכמו שאמרו לפניי, אין להם שום תועלת מלרוץ ולספר לאנשים שיש קסם בעולם ושהבן שלהם לומד בבית ספר לקוסמים.

אלאסטור

New member
ברוכה הבאה:-@

ולשאלתך, א. הרוב הגדול של המוגלגים לא היה מאמין בכל מקרה, להוכיח להם ע``י קסמים אסור, בגלל אמנת הסודיות, ובגלל שלילדים שלהם היה אסור מילא להשתמש בקסמים בבית. ב. לרשות משרד הקסמים עומדים המשכיחים, שמטפלים במקרים שבהם מוגלגים מתוודעים לקסמים, כך שבכל מקרה לא יעזור שיספרו להם.

אספיר85

New member
יש כאלה שלוקחים את זה בתור עלבון

שיש להם קשר כלשהו לקוסמים, כמו משפחת דארסלי, כך שהם לא רוצים שהעולם יידע. אנשים לא רוצים לספר כי אין להם מניע. אז שיספרו, מה יעזור להם?

הדרסלים הם מיוחדים

רוב המוגלגים דדוקא ישמחו שיהיה להם דרך יותר קלה לעשות דברים

ToryMaster

New member
את רוצה לנמק?

קשה נורא לנהל דיון בלי שיש נימוקים להתייחס אליהם.

דנקי

New member
אוקיי.. שמעי.. ../images/Emo140.gif

למרות שאת אחת המנהלות כאן, אני חושבת שאין לך זכות שכמעט בכל הודעה שלי את קוטלת.. זתומרת, על כל הודעה שלי את מגיבה, ומנסה למצוא מה לא טוב בהודעה, אז אולי פשוט תפסיקי?!?!

maor tur

New member
זאת נורמה חברתית..

כמו שאף אחד לא אמר לך לא ללכת עם פיג'מה ברחוב, ואת בכל זאת לא תלכי עם פיג'מה ברחוב נכון?

oshriti123

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

אני חושבת שמאיימים עליהם לא לספר. אפילו שהם מוגלגים, האמנה הבינלאומית לשמירת הקסם[או איך שלא קוראים לזה] חלה גם עליהם...

למעלה